TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 1,645)
  • Autor
    milan
    Člen

Že by se nám Armin vrátil zpátky k upliftingu?jen tak dál….a příští sobotu doufám taky:oD

nexus666
    Člen

jj to platinum od felize je naprosty floorkiler B-] moc lbova vecička

Nulda
    Účastník

mazanec na konec, yeaaaaaah

mountainer
    Člen

upliftová část je vskutku náááářez 😛 😛 sice některý tracky už jsou dost známý, ale prostě slintám blahem 😛

Nulda
    Účastník

souhlas, volume UP

mountainer
    Člen

jojo, mně se taky dneska líbí…nová upliftová Megashira od Stoneface&Terminal mě hodně zaujala 😛

Nulda
    Účastník

nak se ta ozbrojena dodavka burskych orisku zlepsila, jen co je pravda, a to jsem na ASOT posledni dobou nadaval. dnes moc dobry 😛

mountainer
    Člen

aaa tohle je moje, Oceanic :-P:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj taky se mi líbí, v červnu by měl bejt release včetně toho remixu, co hrál ferry v dopleruB-]

mountainer
    Člen

Life Less Ordinary (Less Ordinary Rank1 Mix) 😛 monstrózní vrzačka, ale kupodivu jsem si jí po ASOTu oblíbil 😀

milan
    Člen

Tak jsme nikdo to jeho cd nevyhráli-((:oD
    Maximálně bylo pár výherců z polska…

nexus666
    Člen

Žijete po minulejší monster show?? 😀

Newman
    Člen

Jo, přežili jsme 😀 Aly & Fila rulezzz, pro mě naprostá extáze a jeden z vrcholů celého odpoledne:-P Na Woodse jsme se odskočili vyvenčit, ale ke konci dal King of my castle, takže docela plus 😉 Jeden z nejsilnějších zážitků byl, když jsme si s Arminem podali ruce a řekl jsem mu, že je to Bůh :-D:-P Jsem utahaný jak kotě a to mě ještě čeká pětihodinová cesta z Prahy domů, takže logout a zase někdy večer 😉

M.i.k.e
    Člen

jo,uz sme tu…naživu a vcelku…:-):-):-) …akce rozhodne super…hvezdou vecera pro me jednoznacne Fila,na druhou stranu drobnejsi zklamani Marcel Woods…mno,ted du dat rychlou sprchu a pak „hurá“ do prace…vic pridam vecer…a predpokladam,ze nebudu samB-]

no pěkně 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.