TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 1,645)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

Mesh – Purple Haze jako klasika, mňááám 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

po druhím poslechu musím uznat, že jako hymna to bude fungovat asi dobře, je to celkem nářez…

Sonique
    Člen

Ty vado co bys chtel zas 😀 nejakou symfonickou odrhovacku ne 😀
    To je idealni vyber toto.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ten Thrill je prej hymna k TE2008, to teda vybrali divnou hymu…

Sonique
    Člen

Tak teda az na slusnej masakr Ernesto vs. Bastian – Thrill a progresivni Adam K & Soha – Long Distance me nezaujalo zhola nic :_) a ten Nitrous Remix k Signalrunners – Electric Sheep je pekne zmrvenej teda. Chybi tam ty electro prvky, ktery delaj z originalu nadprumerny track. Takhle to je nemastny neslany uplift.

´´ale jinak to vrže jak někde v dílně´´ to me pobavilo 🙂

Roman
    Člen

tak já zase pro změnu souhlasim s Freezerem 🙂 z tohohle releasu sem si nechal jen Rozza Remix, zbylý dva mixy letěly do koše díky svý průměrnosti :oP

Newman
    Člen

jj, tady souhlasím s Hellmanem :´-)) podle mě je tuctový trance právě Rozza remix, kterého je teď všude mraky, original je jasně nej, 5/10 je úlet :-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

freezer: hehe, rozza remix mi přijde nejslabší z těch tří na releasu.. :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 hellman: docela dobrej je Rozza remix, originál se mi prostě moc nelíbí, ještě jsem si ten track pustil jednou pro jistotu, jestli jsem fakt neudělal nějakej ukvapenej závěr…a fakt neudělal, těch 5+ je tak akorát :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

15. Alexander Popov – Vapour Trails (Original Mix) [Insatiable Recordings]
    Typická ukázka jak vypadá asi průměrný trance, kterého je všude jak nakakáno 5+/10

:-O teda freezere:´-))

já na tenhle track čekal nějakej ten pátek, sem z popova taky nějakej ten pátek na větvi a musim říct, že tohle mě naprosto dostává. už i armin tohohle kluka našel, což mě trochu mrzí, snad ho to nezprzní

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pojďte pane, budeme si hrát 327.

01. Mazzy Star – Into Dust (John O Callaghan Deep Dream Remix)
    Já žasnu. JOC po několika letech kompletně zmenil styl. Nikdy bych nečekal, že od něj uslyším takový track jeko je tento. Kdybych nevěděl o koho se jedná, tak bych to tipoval na Blakea Jarella. Takže se jedná o vocal progressive a ještě k tomu dost kvalitní. Bravo Johne 🙂 9/10

02. Vadim Soloviev feat. Marcie – Stay With Me (Genix Remix)
    Pokračujeme v dosti podobném stylu. Track jsem hodnotil už minule 8/10

03. Envotion feat. Misia Furtak – Familiar Places [Armada]
    Ani ve třetím tracku se nijak zásadně nemení styl. Na kytaru vybrnkávaná melodie připomíná tvorbu Shaha 7+/10

04. Jaytech – Pepe Garden [3 Beat]
    Některé pasáže jsou opravdu špičkové. Melodie je dosti nápaditá, ovšem poněkud málo využitá. 8/10

05. Adam K & Soha – Long Distance
    Tak tento track se moc ani neohřál, což je trochu škoda, dobře to šlape a navíc je v něm zajímavá melodie připomínající foukací harmoniku 🙂 7/10

06. Sonorous – Last Sunday (Sky Wings Remix) [Euphonic]
    Ajaj tak tento typ vokálů nemusím, rádoby emotivní mužské vokály znějí dosti přitepleně 🙂 ale jinak by to šlo 6-/10

07. Myon – Albion [Black Hole]
    Hodnoceno minule 8+/10

08. Anton Sonin & AMX feat. Sari – Undone [High Contrast]
    Dneska je těch vokálů v Asotu až až…i když tady to zní docela dobře a navíc jsou podpořeny výraznou melodií 7+/10

09. Georgia vs. The Stimulator – We Rise (Extended Mix) [Flashover]
    Zpočátku se track tváří spíše tech-tranceově. Ale nakonec se to přeci jen zvrtne v docela příjemnou melodickou záležitost 7+/10

10. Ascension feat. Joanna Law – Someone (Signum Remix)
    No a máme tu zase vokály, ale co mě překvapilo ještě víc je styl. Od Signum čekám v současné době tak nějak automaticky tech-trance, ale podklad je spíše progressivní, ovšem melodie s docela ostrými synths je typická zase pro uplifting. Takže zajímavej hybrid, ale funguje to skvěle 9/10

11. Stowers & Young – Second Coming (Gareth Emery Remix) [Insight Recordings]
    Vrzavý spodek, ale jinak docela dobrá věc v typickém Emeryho stylu 7/10

12. Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi Cure Remix) [DJSA] [Future Favorite]
    Potřetí za sebou? No proč ne, zvlášť když se jedná o takovou kvalitku 9+/10

13. Signalrunners – Electric Sheep (Nitrous Oxide Remix) [Anjunabeats]
    Remixovat tuhle elektrovrzačku asi nebylo jednoduché. I když to Nitrous zvládl dobře, tak se přiznám, že jsem čekal víc 7+/10

14. Markus Schulz feat. Departure – Cause You Know (Nic Chagall Remix) [Coldharbour]
    Tak toto mi vůbec nesedí. Originál je ještě docela ucházející, ale vrzavo-chrčící remix od Chagalla? Next please…3/10

15. Alexander Popov – Vapour Trails (Original Mix) [Insatiable Recordings]
    Typická ukázka jak vypadá asi průměrný trance, kterého je všude jak nakakáno 5+/10

16. Arctic Quest – Meltdown (Tech Mix)
    Aneb Strings And Guitars 2, i když je v tom o něco méně energie 7/10

17. Bissen pres. The Crossover – Quicksand (Bissen Infinite Harmonies Mix) [A State Of Trance]
    Breakdown mi přišel hodně zajímavý, ovšem následující techy pasáž mě vyloženě naštvala 5/10

18. Ernesto vs. Bastian – Thrill [High Contrast]
    Také techy záležitost, ale tady oceňuji alespoň snahu o originalitu 5+/10

19. Peter Martijn Wijnia – Nowadays [Conspiracy] [Tune Of The Week]
    Nadějně se rozjiždějící track, ze kterého se nakonec vyklube úplně průměrný uplifting. Armine Armine, kolik kapříků ti připlulo od Petera, abys ten jeho track zahrál 😛 6-/10

20. Nish – Blue Sunshine (Sean Tyas Remix)
    Tak trochu ve stylu One More Night Out, pěkné melodické piano breakdowny, ale jinak to vrže jak někde v dílně 5/10

21. Armin Van Buuren & DJ Tiesto pres. Major League – Wonder [Captivating] [ASOT Radio Classic]
    No dejme tomu…tenhle track sice nidky nebyl nějak extra úspěšný, ale na svou dobu byl jistě naprůměrný. Dnes mi přpadá zcela průměrný 7-/10

dance-girl
    Člen

Natix napsal(a):
    ——————————————————-
    > To, co hrál teď Armin, byla Wonder nebo Wonder
    > Where You Are?

Sice ASOT neposlouchám, ale podle mě Wonder se jmenuje verze bez vokálů a Wonder Where You Are vokálovka…

ceero
    Účastník

ja som akosi zabudol pocuvat live ale skladbu poznam 😛
    btw hoky : minule ked hral armin strange world ako radio classic tak ma vobec nevedelo napadnut co je to za track takze asi tak :oD

Natix
    Účastník

To, co hrál teď Armin, byla Wonder nebo Wonder Where You Are?

hoky
    Člen

ceero:nee fakt sem to do te´d neslyšel, se stydím jakej sem nevzdělanec:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.