Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22. 11. 2007 v 22:06 #50550
ceero
Účastníkhoky : si snad robis prdel :-O B-] vinikajuca klasika 😛 wonder wheeeeere you wonder wheeerou you aaare :oD :oP
22. 11. 2007 v 22:03 #50549hoky
ČlenArmin Van Buuren & DJ Tiesto pres. Major League – Wonder
tak tohle slyším prvně v životě:-O
22. 11. 2007 v 21:58 #50548K1aptcha
ČlenNish – Blue Sunshine (Sean Tyas Remix)
hroznej remix %-) ach Šón :-/22. 11. 2007 v 21:45 #50544dukelak
ČlenErnesto vs Bastian – Thrill (!!!) uaaaaaaaaaaa!!! to je vonoooo!
EDIT: spletl jsem si to se Signum mixem ke Quicksand, kterej je taky mnamozní 🙂
22. 11. 2007 v 21:25 #50539Newman
Členjj, hned 01. Mazzy Star – Into Dust (John O’Callaghan Remix) nemělo chybu 😛
22. 11. 2007 v 21:17 #50538FDI
Člendneska brilantni epizoda…. prvni vokalkova hodina byla tak akorat na rozplynuti se
17. 11. 2007 v 14:57 #49668Natix
ÚčastníkZabantujete ho, idiota jednoho! :-(:-(:-(
17. 11. 2007 v 12:39 #49641Anonymní uživatel
Host16. 11. 2007 v 1:24 #49415Anonymní uživatel
NeaktivníLítající Čestmír 326.
01. Genix Presents – Stay With Me (Damion Powell Remix)
Vhodný výběr na úvod. Pomalejší vokálovka lehce připomínající As The Rush Comes. Vokály má na svědomí Jennifer Rene, nebo se pletu? 8/1002. Lens – Beyond The Shadows (Moonbeam Remix)
Hutná elektrizující basovka doplňěná o docela happy melodii. Funguje to velmi dobře 8+/1003. Fragma – Toca Me (In Petto 2008 Remix) [Tiger]
Remix, který připomíná produkci Deadmau5, ovšem podle všeho s tím Mrtvá Myška nemá nic společnýho. Remix má na svědomí jeden z producentů Fragmy alias Duderstand 8+/1004. First State – Half Light [Black Hole]
Tohle už tu bylo několikrát…vokálový, melodický breakdown, po kterém nastupuje tech-tranceová pasáž. Na někoho to může fungovat, ale já jen kroutím hlavou 5/1005. Gerry Menu – Pay & Lay
A v techy soundu pokračujeme i s tímto trackem, ve kterém se ale nedočkáme žádných melodií ani v breakdownu. Track si drží docela hustou a monotoní atmosféru od začátku až do samotného konce, což oceňuji více než u rádoby cool tracku od First State 6/1006. Junkie XL feat. Lauren Rocket – Fuck More (Matthew Dekay Remix) [Nettwerk]
Tenhle track je mi neskutečně protivný už tím vokálním pokřikem, kterej se v něm pořád opakuje a zbytek tracku taky nestojí ani za řeč…další posím, tohle tu nemá co dělat 3/1007. Marcus Schossow – Swedish Beatballs
Známe z minulých epizod, typický Marcusův sound s lehce funky píštivou melodií 6/1008. Sied Van Riel – Sinner In Heaven [Spinnin]
Velmi příjemná melodická produkce, která balancuje na hraně progressive/trance. 8/1009. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Buzz (Breakfast Remix) [Anjunabeats]
Tento remix se Breakfastovi opravdu povedl. Tentokrát dokonce přkonal i originál. Jeho typický sound, který používá v každé své produkci se sice nezapře, ale proč nepoužívat něco, co se líbí, že? Má to prostě ten správnej říz 9/1010. Joshua Cunningham – Simplicity [KYR]
A přehupujeme se do uplifting pasáže tohoto Asotu, i když Simplicity je spíše jen průměr v oboru uplifting 6+/1011. Orjan vs. Octagen – Lost Once (Orjan Festival Mix) [Galactive]
Co jen mi to připomíná? Určité pasáže připomínají Addagio For Strings nebo Sail od Armina. Prostě takovej energetičtější trancík s melodií, připomínající vážnou hudbu 6+/1012. Aly & Fila – Lost Language [Armada/Offshore] [Future Favorite]
Měl jsem sice jiné favority, ale i tento výběr poslcuhačů Asotu docela schvaluji. Emotivní a euforické je to dostatečně 9/1013. Reconceal – Hollow Hope (Lee Haslam Remix) [Inov8]
Docela temný track. Líbil se mi breakdown, kterej je docela strašidelnej, bojim bojim 🙂 7/1014. Cosmic Gate feat. Denise Rivera – Body Of Conflict vs Nenes – Teksha (Filo & Peri Mashup)
A jejda vidím Filo & Peri a hned se mi vybavuje Pat a Mat 🙂 i když tento jejich mash-up dopadl vesměs dobře, ale radši si pustím Body Of Conflict v normální verzi 6/1015. Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi Remix) [DJSA] [Tune Of The Week]
Můj oblíbenec Kandi je ve velmi dobré formě. Remix je ve stylu jeho pecek Make Me Believ nebo Turnmils. Piánko samozřejmě nesmí chybět a o euforii také není nouze 9+/1016. Nucvise & Static Blue – Fallout (Ian Betts Remix)
Fallout je lepší v originálu, ale i Bettsův remix je výborná energetická uplifting smršť 8+/1017. Andy Blueman – Nyctalopia (Club Mix) [Perceptive]
Všichni dobře známe perfektní Onova remix…a jaký, že je ten originál? Překvapivě je taky velmi dobrý a nijak zásadnějc se obě verze neliš. Onova remix mi přeci jen přijde poněkud uhlazenější 9/1018. Paul Miller – Memories Of Love [Offshore]
Posluchači Spiritual Moments už jistě tento track dobře znají. Paul Miller produkuje jednu pecku za druhou. Není to tak nádherné jako Crystal Source, ale je to o poznání agresivnější a energetičtější track 8+/1019. RST – Stormbound [Reset]
Už podle názvu mi bylo jasné, že tohle nebude zrovna Lunetic sound. Je to docela pekelná jízda, kterou jsem už někde slyšel, ani nevim kde, ale Eso to rozhodně nebylo 🙂 Tento nářez má na svědomí Ronski Speed 7+/10 edit: bylo to v Corsten´s Countodwn20. System F – Out Of The Blue [Tsunami] [ASOT Radio Classic]
Geniální dílko, které bylo jedním s prvních tracků žánru uplifting trance. Škoda jen, že Ferryho nám sklouznul ke stylu electro-trance a tak se takovéto nádhery už zřejmě od něj nedočkáme 10/1015. 11. 2007 v 21:45 #49379Natix
ÚčastníkJsem zvědavý na tu „velmi žádanou klasiku.“ 🙂
15. 11. 2007 v 21:44 #49377Sickboy
ČlenK1aptcha napsal(a):
——————————————————-> EDIT: možná je políbil sám Eric :oD
:oD:oD:oD
Ale jako ten mash-up je znamenitej. 😛
15. 11. 2007 v 21:38 #49375Natix
ÚčastníkOrdinary Moment i Closer Now jsou dobré a co teprv I:95. 😛 Ale Anthem je shitka a myslím, že Lumír na tom jako vokalista zas až takovou zásluhu nemá, ty vokály samy o sobě jsou docela v pohodě, ale když skladbu tvoří akorát drnkání v breakdownu a kolem toho jenom tuc tuc…
Jinak dneska do toho Armin pěkně buší. 🙂
15. 11. 2007 v 21:36 #49371K1aptcha
Člendance-girl: hele do Erica se nenavážej jo? :oD
ba ne, ono i Closer Now nebo Luana jsou pecky, ale nevim jaká múza je při tom Anthemu políbila…
EDIT: možná je políbil sám Eric :oD15. 11. 2007 v 21:35 #49370hoky
Člendance-girl:asi tak
btw Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi Remix) je mazecovééé:-P
15. 11. 2007 v 21:35 #49369Anonymní uživatel
Neaktivníanče: ale to už je nějakej ten rok :oP
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.