Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 11. 2007 v 21:32 #49368
dance-girl
ČlenCo všichni pořád máte proti Filo & Peri? Za to, že je Anthem humus může Eric Lumiere, ne oni… třeba takový Ordinary Moment 😛
15. 11. 2007 v 21:29 #49367K1aptcha
ČlenNatix: mashupovali -> 14. Cosmic Gate feat. Denise Rivera – Body Of Conflict vs Nenes – Teksha (Filo & Peri Mashup)
EDIT: ještě, že je to nenapadlo s Anthemem :_)15. 11. 2007 v 21:28 #49366Natix
Účastník14. Cosmic Gate feat. Denise Rivera – Body Of Conflict vs Nenes – Teksha (Filo & Peri Mashup) :-O:-O:-O
Klapča: Jsi nějakej rychlej, ani jsem to nestihl opravit.:oD Ale stejně koukám jak blázen.
10. 11. 2007 v 15:25 #48369leqtrik
Člennaprostá nádhera 😛 First State – Sierra Nevada (Album Edit):-P
10. 11. 2007 v 15:14 #48365Sonique
ČlenAndy Blueman – Nyctalopia (Onova Remix) :-O:-O 😛
9. 11. 2007 v 20:57 #48281Natix
ÚčastníkFreezer:
Dík. za info.:-) Ty basy jsem právě myslel tak, že ty tracky nemají oproti běžným konvencím (:oD) žádné pořádné hloubky, kick je jenom takové slabé klepání a basovka taky dost nevýrazná. Asi to tak fakt má být, ale mně to takhle zní trochu divně, no.:-)9. 11. 2007 v 19:21 #48256Anonymní uživatel
NeaktivníNatix: Originál Strange World je na albu From Beyond z roku 1999 a je to hdoně odlišná verze, kromě toho vokálního popěvku nebo co to je, to je úplně jiný, stejně jako třeba Legacy, Tranzy State Of Mind, taky bys je skoro ani nepoznal od albových verzí.
Jinak 2006 remix samozřejmě znám, je taky výbornej, především se mi líbí ta breakbeatová pasáž, která je snad lepší než v 2000 remaku, ale celkově je ta 2006 verze o něco slabší
a s těma basama nevim jak to myslíš? myslíš jako basovou linku? ta tam je, ale taková specifická pro MIKEa a dost odlišná od ostatní produkce…a jestli myslíš jako, že ten track nemá basy, jakožto dunění, tak je chyba asi na Tvém přijímači 😀
9. 11. 2007 v 18:37 #48244Natix
ÚčastníkFreezer:
Hele, v souvislosti s klasikou mě napadlo, když je tohle vlastně 2000 remake, tak kdy a kde vyšel originál? A druhá věc, co říkáš na 2006 rework? Mně se teda líbí, i když na 2000ku nemá, ale docela mi vadí, že ta nahrávka, co mám já, nemá vůbec žádné basy, takže si není jasné, jestli je to jenom nějaká pirátská rekonstrukce nebo tak něco, protože je mi divné, že by to M.I.K.E. vypustil do světa takhle. I když na druhou stranu, u Absolute – Dream Odyssey to mám stejně, takže fakt nevím…9. 11. 2007 v 14:42 #48191Anonymní uživatel
Neaktivnídíkes 🙂
9. 11. 2007 v 14:30 #48188Star_Guitar
Člen9. 11. 2007 v 14:28 #48187Anonymní uživatel
Neaktivnínemáte někdo kjů šit pls? sem si to stáhl, začátek mě nadchl, pak mě armin opět přesdvědčil, že je to jen asot 😀
9. 11. 2007 v 13:31 #48168Star_Guitar
Členjá jsem taky spokojená, hlavně Alíci se po těch sh*t remixech zase vrátili v plné parádě 😛
9. 11. 2007 v 13:11 #48164Sickboy
ČlenNebudeš. 🙂
Mně se líbila hlavně fantastická první hodinka a sice Toca Me (stejně si myslím, že je to od Deadmau5e; a ke všemu to není Miracle – nezpívalo se tam) :-O 😛 a Young Life (Topher bude jednou velkým producentem, to tvrdím už dlouho). 😛
No a druhá hodinka se nesla ve znamení výborného JOC remixu Beauty Hides In The Deep, která je pro mě letošní nejlepší vokálovkou, Manjuly a nejklasikovatější klasikou. :-P:-P:-P
9. 11. 2007 v 12:56 #48161Newman
ČlenBudu daleko od pravdy, když řeknu, že tahle epizoda byla letos nejlepší? Aly & Fila jsou zpátky ve velkém stylu, dál Nyctalopia nebo skvělá klasika od Push, skvěle!
9. 11. 2007 v 2:12 #48105Anonymní uživatel
NeaktivníCirkus Humberto 325.
01. Armin Van Buuren – The Sound Of Goodbye (EDXs Indian Summer Remix) [S2]
Nedávno jsme měli možnost slyšet v Asotu Chagallův remix, který nebyl až tak špatný. Při poslechu tohoto remixu mě napadá jen jediné slovo a tím je zbytečnost. Progresivní varianta, která tomtuto tracku nic nepřidává 5/1002. Fragma – Tocas Miracle (In Petto 2008 Remix) [Tiger]
V tomto případě to dopadlo rozhodně o něco lépe. Tento remix od In Petto alias Deadmau5 je docela svěžím přepracováním a mně se dokonce líbí více než původní verze 8/1003. Myon – Albion
Hned od začátku nabírá tento track slušné grády a výborně to šlape. Po chvilce se přidají pěkné vokály a celé to dohromady funguje skvěle. Výborný melodický prog trance ve stylu Andyho Moora 8+/1004. Milan Lieskovsky – Elenya (Heatbeat Remix)
Na tento track jsem se vyloženě těšil. Jeden z nejlepších tracků tohoto roku v remixu od chlapíka, který má na svědomí špíčkovou Protoculture. A jak to dopapdlo? Breakdown je parádní, přichází gradace, ale po ní už spíše tech-tranceová pasáž, což mě dost zklamalo. To samé následuje po druhém breakdownu. Mírné zklamání, ale přesto dávám poměrně vysokou známku 7+/1005. Arnej – Rendez-Vous (Destination Unknown) [Armada]
Letní sound se vším všudy a navíc s kytarovou melodií. Určitě kvalitní track, i když já tento balearic trance moc nemusím 7/1006. First State – Sierra Nevada [Black Hole]
Jeden z těch lepších tracků z aktuálního alba Time Frame, přesto žádný velký zázrak 7/1007. Topher Jones – Young Life
Tento nový singlík je v podobném duchu jako jeho remix pro Bena Losta. Takže čekat můžete na zvonečkovou melodii, která je typická spíše pro progressive trance, nicméně tento track má blíže spíše k upliftingu 8/1008. Mystery Island – Perfect Escape (Octagen Remix) [Insight]
V poslední době byla Octagen produkce spíše ve znamení tech-tranceu. I tento remix má tech-tranceové prvky, ale spíše bych to považoval za energetický trance, ale není to nic světoborného 7/1009. Markus Schulz feat. Departure – Cause You Know (Nic Chagall Remix) [Coldharbour]
Komu vyhovuje styl např. Wippenberga, tak bude zřejmě spokojen. V breakdownech se objeví část z originálu a jinak je to takové to slavné vrzaní 5/1010. Alan M – Famicom (Temple 1 Remix)
Od prvních vteřin je jasné, že tohle bude úplně jiná káva a to hodně upliftignová a když říkám hodně, myslím tím opravdu hodně moc. Mně to vyupiftovalo až ke stropu. Na Temple One si dám pozor, vypadá to na špičkový projekt, což už bylo dokázano v podobě jejich remixu pro I Love Trance, který zazněl minule. Dnes je to za 10/1011. Deep Voices – Your Picture (Robert Nickson Remix) [Combined Forces]
Známe z minulé epizody. Bez vokálů by to bylo lepší 8/1012. Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi Remix) [DJSA]
Typický Kandi, což znamená záruka kvalitního uplifitng zážitku. Dojde na všechno, na co jsme všichni u Kandiho zvyklí. Piano melodie, koulervoucí gradace, emotivní a euforická melodie 9+/1013. Alex Kunnari – Lifter (Paul Webster Remix) [Black Hole]
Euforické zážitky strídá tech-tranceová výplň v podobě tohoto tracku, který bude docela dobře fungovat v klubech 6/1014. Digital Nature & Onova – Inspiration
Začátek je skoro identický jako u tracku Platitude a dokonce i melodie je dosti podobná. To by mělo znamenat vysoce kvalitní track, ale já srážím bodík za neoriginalitu 8/1015. Aly & Fila – Lost Language [Offshore] [Tune Of The Week]
Vykrádačka For An Angel? Ani bych neřekl, drobná podobnost tu sice je, ale Alíci spíše napodobyli svůj výborný remix pro Majera – Velvet Sun. Jen to piánko mi tu trochu chybí, místo toho je tu kytarka 🙂 Vcelku pěkný emotivní track s pořádným build-upem 9/1016. The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep (John O Callaghan Remix) [Armada]
Už známe z minulých epizod. Slušný vocal trance 7+/1017. Andy Blueman – Nyctalopia (Onova Remix) [Perceptive] [Future Favorite]
Jsem moc rád, že vyhrál tento track, který jsem minule podhodnotil. Za takovou nádheru přeci udělujeme desítky ošklivej Freezere 10/1018. Cliff Coenraad – Manjula [Intuition]
Docela průměrnost po všech těch peckách, které před chilkou zazněly 6/1019. Push – Strange World (2000 Remake) [ID&T] [ASOT Radio Classic]
Má cenu to nějak komentovat? Původně jsem chtěl napsat no comment a naprat tam 10/10, ale trochu se rozpovídám…ano Armin to řekl přesně, tohle je prostě nejlepší trance track všech dob (možná společně se Silverbath) a překonat ho je v podstatě nemožné. Napodobenin tohoto tracku jsou snad stovky. Dost producentů dodnes čerpá z tohoto legendárního tracku od mistra M.I.K.E.a. Ta originalita, ta energie, ten breakdown, ta gradace, ta melodie, ta breakbeatová pasáž a hlavně ta masivní gradace při druhém breakdownu je to nejlepší co můžete v trance music zažít. Otočtě volume doprava, tak jako já a nechte se unášet sílou Strange Worldu. A těch 10/10 beru zpět a dávám 100/100 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.