TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

kua jak ASOT nemusim tak dneska to /zatim/ jede, solim to na 5.1 drevo Magnat s aktivnim subacem a sekanec mazanec brabenec

Kamca_
    Člen

:-P:-P:-P

hoky
    Člen

jj zatím paráda

Splach
    Člen

Geniální začátek. Ať to vydrží. Nothing (93 returning mix) je totální pecka!

milan
    Člen

Tak nám na začátek pogratuloval Ferry Corsten a Above and Beyond a teď jak jsem pochopil v této hodince 4 eklusivní klasické mixy…říkal od koho, nebo jsem to tam neslyšel?Jinak http://www.armadaevents.com tam jsou informace ohledně druhé části ASOTU 300…příští týden 7 hodinovka live…:-P

mountainer
    Člen

hodně zajímavej start 😀 taky jsem chvilku zaváhal, jestli jsem nenaladil operu :oP

hoky
    Člen

Today featuring the Part 1 (studio edition) of ASOT 300, with an exclusive classics mix in the 1st hour plus four exclusive guest mixes in the 2nd hour!! Don’t miss the Part 2 (LIVE edition) of ASOT 300 from Den Bosch, The Netherlands next week!!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to fakt nechápu, já myslel, že asot 300 je live z holandska a teď je tejden mezera

milan
    Člen

Začíná to pěkně slavnostně co vy na to……..Doufám, že jsem omylem nenaladil Di fm classic:oD:oD

hoky
    Člen

tak už to začíná, a zajímavě

milan
    Člen

Tak nám jede Pulp Victim – Dreams last for long a za chviličku už 300 díl ASOTu:-P…a je to tady…

Splach
    Člen

No jo, ale jaké číslo bude mít ta epizoda? 301?

Sq4Raa
    Člen

Každej track armina vždycky vyhraje bez ohledu na to, jak je strašnej, vždyť ten kluk má celej tejden na to, aby si posílal hlasy :oD. A Rush Hour strašná rozhodně není 🙂

hoky
    Člen

já bych na xchat došel ale nepamatuju si tam heslo a nový se mi dělat nechce 🙂

ták děti, osmá se blíží… je čas ASOTu B-]
    na případné zájemce čekám na xchatu v obvyklých prostorách :oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.