TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,645)
  • Autor
    inferno
    Člen

Může pustit třeba svůj set z Queensday..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ať si ty svoje special surprise nechá, radši bych bral normál regulérní epizodu, nějaký speciály mě neberou…

FDI
    Člen

nebo jenniiii 😀

Natix
    Účastník

Ještě jsem se znova podíval na to, co Armin říkal na konci a docela to zamotal:
    Příští týden je podle něj ep. 300 – „a little special surprise“ a 17-05 je pak „celebration“. To jsem teda zvědavý, čím nás to asi překvapí.X[]
    Buď ASOT vůbec nebude nebo ho bude hrát úplně někdo jiný :oD anebo bude repete nějaké starší epizody.

Splach
    Člen

Tak 17. května – 300 díl. Jinak by mě zajímalo, co se bude vysílat příští čtvrtek. Díl 299,5? 😀

Natix
    Účastník

Máte někdo tucha, co bude za týden?

Splach
    Člen

A State of trance 299

Dnes bez html vylepšení a výpočtů odchylek, protože jsem moc líný je dělat 😀

1. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Reasons to Forgive (Armind) – Hezký a na poslech velmi příjemný vokálový track, kde samotný ženský vokál je velmi zdařilý. Bohužel však track není ničím zapamatovatelný. 7/10

2. Steve Angello & Sebastian Ingrosso – Umbrella (Marcus Schossow Remix) – Na mě až moc velký guláš. Hlavně se mi nelíbí ty tvrdé electro pasáže. 5/10

3. Darren Tate – Chori Chori (Mondo) – Skladba, která je založená na dlouhých akordech, které jsou zvládnuté výborně. Celkově je to příjemné a dobré. 6,5/10

4. Lange – Angel Falls (Lange’s Firewall remix) (Lange Recordings) – Nezáživný progressivní track, který díru do světa rozhodně neudělá. 5/10

5. Summer Channel feat. Fisher – A Thousand Miles (Dj Cobra & Brian Howe remix) (Libra Rising Music) – U této skladby mě moc zamrzelo to odříznutí těch vokálů po breakdownu, ty totiž byly to nejkrásnější na této zdařilé skladbě. Ovšem čert vem úpravy, je to moc pěkná skladba. 7,5/10

6. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Anthem (John O Callaghan remix) (Vandit) – U originálu byly dost rušivé ty nástupy melodie po vokálových pasážích a tento remix je zásadně vylepšil, takže jsem moc spokojen. 7,5/10

7. John O Callaghan pres. Mannix – Dream On (ASOT) – Své příznivce si tento uplifting jistě najde, ale mně se vůbec nelíbí. 4/10

8. Pascal Feliz – From Inside The Speaker Part 1 (Rytmic Records) – Zajímavý techy-elektro track, který poslechově nedocením, ale tančil bych na něj, jako šílený 😀 7/10

9. Armin van Buuren – Rush Hour (Armind) – Počet „Rush hourů“ už pomalu dosahuje počtu „North poleů“ :D, to teda mohl Armin vymyslet originálnější název. Na to, že to je Arminova produkce, je to hodně slabé.. 5,5/10

10. Amex vs. Saint Rush – Distant Worlds (Carl B remix) (Banshee) – Když porovnám předchozí track s tímhle, tak se Rush Hour beznadějně krčí v rohu. Pro mě naprosto senzační uplifting. 9/10

11. Sean Tyas – Candida (Terk Dawn Remix) (Inspired) – Candida rozhodně není špatná skladba, ale určtě by se dal najít vhodnější FF. Nemůžu strpět tu hnusnou basovou linku, která mi do této skladby vůbec nezapadá a hned byh ji měnil za něco méně agresivního. 6,5/10

12. Neal Scarborough – Stung on the River (Sean Tyas remix) (Discover) – Když opět porovnám tento track s předcházejícím, tak se Candida beznadějně krčí v rohu :DD. Překrásný uplifting 9/10

13. Cerf, Mitiska & Jaren – Saved Again (3rd moon remix) (Somatic) – Po druhém poslechnutí jsem si tento božský uplifting s nádhernými vokály opravdu zamiloval. 9,5/10

14. Patrick Stowson – Rainbow To heaven (Solaris) – Upliftingová euforická bomba. 9/10

15. Mike Nichol – Durado (Infrasonic) – Hezký energický uplifting, trochu nezáživný a rozhodně horší, než tři předchozí. 6/10

16. Orjan Nilsen pres. Dominic Dominion – Black Mamba – Wow, tak tohle je hodně tvrdá našlapaná techy pecka, která se mě opravdu neskutečně zamlouvá. Freezer má pravdu a já dodám, že kdyby se toto objevilo na sensation white, tak bych se asi štěstím počůral :DD 9,5/10

17. Cygnus X – The Orange Theme (Tom Wax & Boris Alexander Remix) [Big & Dirty] – Uáááá, ohavný track, který rve uši. Skip. 1/10

18. Vincent De Moor – No Hesitation (2007 Rework) [More Moor Music] – Z bláta do louže. Nebo spíš z louže do bláta. Skip. 1/10

19. Eddie Sender – One Day In Moscow [KYR Recordings] – Fajnová energická skladba. 7/10

20. ASOT Radio Classic: Kamaya Painters – Endless Wave (Blackhole) – Ani já si nemůžu stěžovat na výběr klasiky 😀 8/10

Tak a teď už jen týden a bude to. 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No jserm zvědavej jak zase budu odchýlen od Splacha 😀

Jinak doufám že mi ty plusíky počítáš jako půl bodu 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A State Of Pepa Van Buuren 299.

01. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Reasons to Forgive [Armind]
    Jak už tomu bývá v poslední době zvykem, úvod nám obstarala pomalejší vokální záležitost, vokály jsou řekněme na hraně mého vkusu a track postrádá výraznější zapamatovatelný motiv, ale i tak hodnotím celkově jako lehký nadprůměr 7/10

02. Steve Angello & Sebastian Ingrosso – Umbrella (Marcus Schossow Remix)
    Track, který zazněl i v minulé epizodě, tak jen poznamenám, že se jedná o elektro záležitost s kytarovýma pasážema, mně to neoslovilo ani na podruhé 4/10

03. Darren Tate – Chori Chori [Mondo]
    Zajímavá, lehce exotická melodie a celkově obstojný track 7+/10

04. Lange – Angel Falls (Lange Firewall Remix) [Lange Recordings] [Tune Of The Week]
    Trochu jsem se nové Lange produkce obával, aby to nebylo ve stylu elektro, jak bývá v poslední době špatným zvykem, ale je to vcelku pohodová melodická záležitost. Možná o něco zajímavější mi přišla Red October z posledního TATW 8/10

05. Summer Channel feat. Fisher – A Thousand Miles (DJ Cobra & Brian Howe Remix) [Libra Rising Music]
    Více se mi líbí druhá pasáž, kdy nastoupí ona vynikající melodie, celkově výborný remix od tohoto slovenského producenta 8+/10

06. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – The Anthem (John OCallaghan Remix) [Vandit]
    Vokální pasáž je vynikající, tak trochu jsem tajně doufal, že JOC přidá i nějakou tu euforickou melodii, bohužel se tak nestalo a tak se mi track, stejně jako originál, líbí jen částečně 7+/10

07. John O Callaghan pres. Mannix – Dream On [ASOT]
    V tomto případě jsem byl zase naopak velmi mile překvapen. Čekal jsem takové to prázdné tucání, ale ona je tu moc pěkná melodie, výborná poslechová záležitost 9/10

08. Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1) [Rytmic Records]
    Vcelku dobrá techy záležitost s originálními zvuky a pěknou melodií v breakdownu 7+/10

09. Armin van Buuren – Rush Hour [Armind]
    Asi takto má vypadat pořádně našláplý a energetický uplifting, kdyby Armin ještě změnil basovku bylo by to za plný počet, ten supersaw spodek to trochu kazí, Jak jsem již jednou psal, zřejmě nejlepší výtvor Armina od tracku Clear Blue Moon 9,5/10

10. Amex vs. Saint Rush – Distant Worlds (Carl B Remix) [Banshee]
    Tak tento track je zvukově velmi špatně zvládnutý, sirénovitá melodie doslova přeřve vše ostatní a výsledkem je pak pouze bolest uší, jinak by to ale nebylo tak zlé 6/10

11. Sean Tyas – Candida (Terk Dawn Remix) [Inspired] [Future Favorite]
    Možná překvapivý vítěz, ale bylo to velmi těsné, Melodie je pěkná, ale tento remix nepřekonává originál 8/10

12. Neal Scarborough – Stung On The River (Sean Tyas Remix) [Discover]
    Velmi povedený remix, který dokazuje, že Tyas umí udělat i skvělé remixy, nicméně finální podoba tohoto remixu se od té původní verze, která poletuje na internetu liší, bohužel je tato o něco slabší 8/10

13. Cerf, Mitiska & Jaren – Saved Again (3rd Moon Remix) [Somatic Sense]
    Výborný remix, který zazněl již minule jako TOTW 8+/10

14. Patrick Stowson – Rainbow To Heaven [Solaris]
    Velmi originálně pojatý uplifting s opravdu delikatesní melodií 9/10

15. Mike Nichol – Durado [Infrasonic]
    Toto je naopak vcelku tuctový uplifting 6/10

16. Orjan Nilsen pres. Dominic Dominion – Black Mamba
    Track, který má ambice doslova zbořit kluby, výborný nářez, který rozhodně není promárně určen pro domácí poslech 7/10

17. Cygnus X – The Orange Theme (Tom Wax & Boris Alexander Remix) [Big & Dirty]
    Další vcelku marný pokus oživit tuto klasiku. Nejlepší zůstává i nadále originál a také Push remix. Tento remix je díky svému techy nádechu vhodný také spíše jen pro kluby 5/10

18. Vincent De Moor – No Hesitation (2007 Rework) [More Moor Music]
    Další jednoznačná klubovka a já jsem nucen jí po pár vteřinách skipnout k dalšímu tracku 4/10

19. Eddie Sender – One Day In Moscow [KYR Recordings]
    Trochu mi tento track od dalšího slovenského producenta připomíná třeba Addagio. Mně osobně až tolik nezaujal, ale své příznivce si bezpochyby najde 7/10

20. Kamaya Painters – Endless Wave [Blackhole] [ASOT Radio Classic]
    Další trefa do čeného, co se výběru klasiky týče, tentokrát Armin sáhnul po téměř 10 let staré melodické záležitosti, kterou mají na svědomí Tiesto a jedna polovička Rank1, konkrétně Benno De Goeij, výborné 9+/10

Natix
    Účastník

ceero:
    Sakra, to je další meeega track!:-O Pro co budu hlasovat za FF?:_):oD

ceero
    Účastník

tak ten one day in moscow od eddieho sendra nakoniec teda padla 😛 :´-))

Natix
    Účastník

Orjan Nilsen pres. Dominic Dominion – Black Mamba -> MEGA MASAKRÓZNí TECH TRANCE!!! :oP:oP

dukelak
    Člen

Vincent De Moor – No Hesitation (VDM’s 2007 rework) …pro mě nej nádlep posledních dní, možna už tydnu 🙂 9/10….prostě massacre

DJ Cobra
    Člen

inac, v tejto epizode 299 ste mali moznost pocut az 2 SLOVAKOV v jednej relacii – DJ Cobra a Eddie Sender!

Splach
    Člen

DJ Cobra: je to moc fajn track.

Jinak – Vincent De Moor – No Hesitation (VDM’s 2007 rework) jsem podruhé už slyšet nemusel 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.