TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 mountainer: jestli zazní příště tak už taky dám 10/10, je to fakt pecka, stejně tak Shift Of Ages…

mountainer
    Člen

Nycalopia :-O to je náááářez, nádhera, paráda, upliftík pro mé slechy 😛 10/10

K1aptcha
    Člen

nj ale až moc přehršel zpívánek, no aspoň ten Tyas to zachránil :oD 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Sickboy: no podle mně jedna z těch lepších za poslední dobu 😛

Sickboy
    Člen

Slabá epizoda.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Velmi křehké vztahy 324.

01. Marcus Schossow – Swedish Beatballs
    Novinka od tohoto švédského mága s nezaměnitelným soundem je sice poměrně melodickým dílkem, ale použité synths jsou poněkud ulítlé a poblázněné. Nějak obzvlášť mně to nechytlo, dávám přednost Panu Bílému nebo Honění Králíků 6/10

02. Sunlounger feat. Zara – Crawling (DJ Shah Rework) [Armada]
    A opět tu máme človíčka jehož sound je prostě nezaměnitelný, otázkou je jestli to časem nezačne nudit…musím říci, že zatim ještě ne. Shah na nás vytasil opravdu skvostnou melodii a vůbec celý track se poslouchá moc dobře a moc rád se k němu po skončení Asotu vrátím 9/10

03. Junkie XL – Fuck More (Matthew Dekay Remix) [DK Recordings]
    Mám podezření, že tento track byl asi vybrán Arminem omylem, nebo si špatně popsal mp3. Funky house mi do konceptu Asotu moc nezapadá, navíc je to příšerně monotoní 3/10

04. Moonbeam – See The Diference Inside (Inside Mix) [Songbird]
    Musím uznat, že track má opravdu chytlavé vokály, pípavá melodie už mě tolik nevzrušuje 7-/10

05. George Acosta feat. Aruna – Falling Backwards (Vast Vision Remix)
    Opáčko z minulé epizody. Spíše progressivnější track s elektro prvky a vokály 6/10

06. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Buzz [Anjunabeats] [Tune Of The Week]
    Oproti Oceanic je to sice docela slabota, ale nemůžu tomuto tracku upřít originalitu. O něco více se mi líbí Breakfast remix 7+/10

07. Abstract Vision – Hurricane (Rest Point Touch The Sky Remix)
    Zpočátku mě málem odradila píštivá melodie alá Steur. Naštěstí melodie, která se dostaví v breakdownu je jiné kavčo. Zajímavý track 8/10

08. Peter Martijn Wijnia – Not The End w/ DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Who Will Find Me (Acapella) (Armin Van Buuren Mashup)
    Tady si dovolím tvrdit, že byl Armin asi opilý, když dělal tento mashup. Dle mého názoru do sebe tyto tracky vůbec nezapadají a zní to vyloženě divně 4/10

09. Lange – Songless (Boy Hagemann Remix) [Lange/Maelstrom]
    Docela dobrý remix, i když atmosféra z originálu se tak trochu vypařila 6+/10

10. Deep Voices – Your Picture (Robert Nickson Remix) [Combined Forces]
    Mužské vokály mi tam moc nesedí a budu doufat v dub, zbytku už není moc co vytknout 8/10

11. Galen Behr vs. Hydroid – Shift Of The Ages [Yakuza] [Future Favorite]
    Tento track byl i můj favorit z minulé epizody. Takže schváluji a momentálně si track vychutnávám na plné pecky (i když jsou skoro 3 hodiny ráno :D) 9+/10

12. Breakfast – The Horizon [Flashover]
    Po každém poslechu přidávám půl bodík, možná po desátém poslechu budem na 11/10, ale protentokrát je to 8/10

13. Rest Point – Super String Theory [Tranceport]
    Spíše jen lehký nadprůměr v oblasti upliftingu, hoši z Rest Point umějí i lépe 7-/10

14. Andy Blueman – Nyctalopia (Onova Remix) [Perceptive Recordings]
    Skoro až orchestrální breakdown, sladká euforická melodie, no zkrátka nemůžu jít pod 9/10

15. Above & Beyond – Home (Stoneface & Terminal Remix) [Euphonic]
    Vrzy vrzy, pak docela solidní melodická pasáž, která je ale horší než v originálu a pak zase vrzy vrzy. Když přivřu všechny oči a sklopím uši tak dám 6/10

16. Arrival & Fonarev feat. Lika – Kazantip (Sean Tyas Remix)
    Tyas tímto remixem potvrdil, že se s ním zkrátka musí počítat. Nedávno vyšel tento track hned v deseti verzích a právě ta Tyasova mi přišla jednozančně nejlepší 9+/10

17. The Blizzard – Kalopsia w/ Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Reasons To Forgive (Acapella) (Armin Van Buuren Mashup)
    Kupodivu tentokrát to do sebe i zapadá, ale jsou to tracky, který mě moc neoslovujou ani ve svých původních verzích 6/10

18. Lange – Out Of The Sky [Lange]
    Nádhera! Sice Armin trochu přidal na BPM, což mi tolik nesedí, ale na známku to vliv nemá, takže 10/10

19. Coast 2 Coast feat. Discovery – Home [Religion Music] [ASOT Radio Classic]
    Jo jo, určitě velká klasika. Byl to vůbec první trance track ve kterém se mi líbily vokály 9+/10

mountainer
    Člen

oblíbenec Galen potěšil i mě, pěkná věc 😛

Newman
    Člen

A já včera druhou hodinu neslyšel vůbec, musel jsem neplánovaně přerušit poslech %-) Podle tracklistu vypadá povedeně 😛

dukelak
    Člen

druhou hodinu jsem si včera tak užil,že sem si musel dát repete na danceradiu :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

je tu sice mrtvo jak na hřbitově, ale já si nedám pokoj a budu sem ty moje žvásty pastovat 😛

Volejte Novu 323.

1st hour – regular radioshow

01. John O Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Original Mix / Intro Edit) [Armind]
    Známá tak trochu odrhovačka v Intro úprávě. Originál se mi líbí více než Agnelli and Nelson remix 7-/10

02. George Acosta feat. Aruna – Falling Backwards (Vast Vision Remix)
    Vast Vision je spíše známý jako uplifting projekt, ale tentokrát je to tak trochu ve stylu Firts State – Falling, takže asi víte co čekat…vokálový track s techy pasážemi 6/10

03. Re-Ward – Ensure [Black Hole]
    Tech-housový track s melodickým breakdownem. Tak trochu prvoplánová klubová hitovka, postrádající originalitu 5/10

04. Lange – Maybe Tomorrow [Lange]
    Po minulé ochutnávce z alba v podobě božské Out Of The Sky je tento track trošku zklamáním. Maybe Tomorrow má spíše melancholický nádech a nějaké melodikcé orgie se tentokrát nekonají 7/10

05. Breakfast – The Horizon [Flashover] [Future Favorite]
    Trochu očekávaný vítěz. Hodnoceno minule 7/10

06. Galen Behr vs. Hydroid – Shift Of The Ages [Yakuza] [Tune Of The Week]
    Trochu jsem měl obavy jestli tihle dva kluci ušatí nepodlehli současné vlně tech-tranceu, ale nestalo se a máme tu nabušený uplifting trance s prvotřídní melodií. Řekl bych, že je z tohoto tracku více cítit Galenův sound 9+/10

07. Alex M.O.R.P.H. & Woody Van Eyden – I Love Trance (Activa Airflow Mix) [Fenology]
    Minule zazněl Temple One remix a ten se mi zdál o něco zajímavější. Activa remix posouvá tento track blíže spíše k průměru 7/10

08. 4 Strings – Catch A Fall [Liquid]
    Již známá vykrádačka hned 3 tracků najednou 4/10

09. ID
    Zatím neidentifikovaný track, trochu připomínající Re:locate styl. Uvidíme co se z toho vyklube. V každém případě to nezní úplně špatně, i když melodie působí docela monotoně 6/10

10. D-Factor – Raw & Nasty [Captivating]
    Na závěr tu máme pořádný techy nářez od Signum boys 7/10

2nd hour – set recorded LIVE from ADE – Armada Stage (19-10-07)

02. Paul Van Dyk & Starkillers & Austin Leeds feat. Ashley Tomberlin – New York City [Vandit] 6/10
    03. First State feat. Anita Kelsey – Falling [Black Hole] 6/10
    04. Hybrid – Finished Symphony (Deadmau5 Remix) [Distinctive] 7/10
    05. Deadmau5 – Arguru [mau5trap] 6/10
    06. Peter Martijn Wijnia – Not The End 8/10
    07. The Blizzard – Kalopsia (Original Club Mix) [Armind] 7/10
    08. The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep (John O Callaghan Remix) [Armada] 7/10
    09. Onova – Platitude [Monster Tunes] 9/10
    10. Armin Van Buuren – The Sound Of Goodbye (Nic Chagall Drumbeat Re-Edit) 7/10
    11. M6 – Destination 6 [Octavius] 7+/10
    12. Bissen – Quicksand (Joint Operation Centre Remix) [A State Of Trance] 5/10
    13. Dave 202 – Louvre [Captivating] 9/10
    14. W&W – Mustang [Captivating] 6+/10

FDI
    Člen

jako docela jsem nechapal, kdyz zas snad po roce dal capsulu..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Taneční Liga 322.

01. Lange – Out Of The Sky [Lange]
    Lange patří mezi moje velké oblíbence současnosti a od alba, ze ktrého pochází tento track, očekávám atak na nejlepší album roku. Angelfalls, Red Ocober a i novinka Songless jsou svým způsobem jedinečné a originální počiny. Out Of The Sky je na tom podobně. Výborné vokály a báječná optimistická melodie společně s breakbeatovým podkladem řeší jen jediná možná známka a tou je 10/10

02. Hybrid – Finished Symphony (Deadmau5 Remix) [Distinctive]
    Klasika od Hybrid se dočkala nového remixu od tohoto velmi produktivního projektu. Deadmau5 sound je opravdu nezaměnitelný. Už jsem to říkal minule, že to začíná být docela nuda. Prostě pořád to samé, ale tentokrát to ještě odpouštím a dávám 7/10

03. Johan Gielen – Okinawa Sunset (Andy Duguid Remix) [BH Recordings]
    Andyho Duguida považuji za jednoho z nejzajímavějších nových talentů. Zatím vše na co sáhl dopadlo na výbornou. Tento remix ale pojal v docela temném duchu a stylově je to podobné jako produkce Marcuse Schossowa. Tentokrát je to trochu slabší než obvykle 7-/10

04. Dobenbeck – Please Dont Go (Chris Reece Remix) [Sirup]
    Vokály jsou dobré, ale elektro-housový podklad mi tam úplně nesedí 6/10

05. Tenthu – Essencia (Capsula Remix)
    Docela ucházející melodický progressive, ale že by nějak extra upoutal mojí pozornost se říci nedá 6+/10

06. Breakfast – The Horizon [Flashover]
    Tahounem skladby je agresivní táhlá, sirénovitá melodie. Pravděpodobně to bude hitovka 7+/10

07. Shawn Mitiska feat. Jaren – Silently (Topher Jones Remix) [Wildchild Records]
    Možná trochu zbytečné opáčko z minula. Není to kdovíjaký zázrak. Trck zachraňuji dobré vokály, ale lepší mi přijde originál 6-/10

08. Peter Martijn Wijnia – Not The End
    Tento track už jednou v Asotu zazněl. Lehce nadprůměrný uplifting 7/10

09. Agnelli & Nelson – Sleeping In Airports
    Konečně tato novinka dorazila i k Arminovi. V jiných show už se objevila před pár měsíci. Základem je především extrémně návyková melodie a dobře šlapající spodek 9/10

10. Mike Koglin vs. Mark Pledger – All The Way (Nick Larson Remix) [Anjunabeats]
    Tradiční tech-tranceový remix. V breakdownu se objeví melodie z originálu a zbytek je šílená tech-nuda 4/10

11. Masters & Nickson – Out There (5th Dimension) (Daniel Kandi Remix)
    Prvotina Roberta Nicksona a zároveň velká klasika se skvělýma vokálama od Justine Suissa v novém kabátku od Kandiho. Ono se na tom skoro nedalo nic zkazit. V podstatě stejně skvělé jako originál 9+/10

12. John OCallaghan pres. Mannix – Dream On (Anguilla Project Remix) [ASOT]
    Polský projekt Anguilla Project je velkým příslibem do budoucnosti. Není to sice až taková nádhera jako Sands Of Shahra, ale remix se povedl a povznesl originál ještě o třídu výš 9/10

13. Lost Witness feat. Tiff Lacey – Home (Natlife Lost Remix) [Nebula] [Future Favorite]
    Trochu překvapivý vítěz. Na můj vkus možná trochu cheesy track, především díky hojným vokálům , ale vzhledem k objektivitě dávám 7/10

14. Sebastian Brandt – Technology (Daniel Kandi Darker Mix) [ASOT]
    Kandi měl spíše tento track převést do nebeského uplifitngu. Melodie z originálu k tomu přímo vybízí ale Kandi udělal akorát z housenky další housenku…aha tak pozor ono se nevyplatí něco hodnotit, ještě předtím než track skončí. Přichází totiž druhý breakdown a po něm už tu máme ty upliftigové extáze, takže nakonec je to track dvou tvaří, dá se zařadit i do tech-tranceu ale i do upliftingu 8+/10

15. M6 – Destination 6 [Octavius Records] [Tune Of The Week]
    Příliš nechápu co vedlo Armina vybrat zrovna tento track za dnešní TOTW, když je tato epizoda nabita zajímavějšíma a lepšíma věcma. Sice je to track docela originální ale nepovažuji ho za tak zajímavý a chytlavý jako některé jiné tracky z této epizody 7+/10

16. Bissen – Quicksand (Joint Operation Centre Remix) [ASOT]
    Tech-tranceový remix známý už z minulé epizody 5/10

17. B.E.N. vs. Digital Nature feat. Brandon A Godfrey – Save Me God (Orjan Nilsen Remix) [Total Digital]
    TOTW z minula. Dobrý remix už tak výborného originálu 8/10

18. Graham Gold – Glorified [Flux Delux]
    B-strana singlu Moving On překonává tuctovější upliftingové áčko především v originalitě a nápaditosti. Dobré 8/10

19. Solar Stone – Solarcoaster (Midway Remix) [Lost Language] [ASOT Radio Classic]
    Ačkoliv jsem velkým fanouškem projektu Midway, tak tento remix nepovažuji za úplně nejpovedenější. Je to pořád jasný nadprůměr, ale osobně bych zahrál spíše originál, případně Airbase remix 8/10

tak dnes to bola sila 😛

BoRo
    Člen

Lost Witness feat. Tiff Lacey – Home (Natlife Lost Remix),muj znamej Dima Krasnik je kamos Natlife.oba jsou uz dobry djz. a kdyby ,treba takovej deivis…,chtel je sem pozvat-bez problemu za snidani tu zahraji:-D Aspon to plati v 1 pripade

K1aptcha
    Člen

Freezer: k těm 4 Strings – už to tu psala někde Kytárka, ta hlavní melodie je z C.R.W. – I Feel Love

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.