TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,186. až 1,200. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Natix
    Účastník

Nuld@ napsal(a):
    ——————————————————-
    > Průměrné hodnocení: 6,1bodů/track
    > Freezerovo průměrné hodnocení: 7,34 bodů/track
    > Průměrná odchylka od Freezera: 1,55 bodu/track
    >
    > :oD:oD:oD

Zajímavé počty… Bych rád věděl, jakým složitým algoritmem počítá tu průměrnou odchylku. :oD

Splach
    Člen

No co. Mám rád statistiky 🙂

Nulda
    Účastník

Průměrné hodnocení: 6,1bodů/track
    Freezerovo průměrné hodnocení: 7,34 bodů/track
    Průměrná odchylka od Freezera: 1,55 bodu/track

:oD:oD:oD

Splach
    Člen

A State of Trance 298

1. Steve Angello & Sebastian Ingrosso – Umbrella (Marcus Schossow remix) – Hodně podivná skladba, která kombinuje trance, netrance a techno. Bohužel to je totální guláš a takové skladby opravdu nemusím. 5/10

2. In progress pres. Teya – Only You – Velmi zajímavá progressivní věc. 7,5/10

3. Electric Pulse – Blue Marbles (Blackhole) – Tahle progressivní skladba není vůbec špatná, ale zas není tak dobrá, jako skladba předchozí.7/10

4. Wamdue Project – King of My Castle (Sander van Doorn dub) – Dub nedub, sejně je to nezáživné a nemelodické. 3/10 :_)

5. Sultan & Ned – Together We Rise (Remy & Roland Klinkenberg remix) (YoshiToshi) – Mně se narozdíl od Freezera líbí spíš tento remix než originál. 7/10

6. Michael Dow – Ascent (Captivating Sounds) – Tak tokovýto zasněný uplifting opravdu můžu. Výtečná skladba. 8,5/10

7. Cerf, Mitiska & Jaren – Saved Again (3rd Moon remix) (Somatic Sense) [Tune of the week] Tentokrát skvěle zvolený TOTW. Výtečný uplifting s velmi povedenými vokály. 8,5/10

8. Six Senses presents Xposure – Niagara (Aly & Fila remix) – Vykrádačka nevykrádačka, je to výborný euforický uplifting. 8,5/10

9. Mike Wind pres. Staircase – Oxygen Essential (Osip Back to 90’s mix) [Future Favourite] Tak jsem se přeci jenom nemýlil a tato špičková skladba vyhrála s velkým náskokem. To piánko uprostřed je parádní. 9,5/10

10. Sebastian Brandt – Technology – Tato skladba asi nejvíc připomíná skladbu Cruiser. Začátek je nudný, pak přijde vážný breakdown a hezká upliftingová melodie a potom stále stejná techtrance smyčka. Tohle opravdu nemám rád. 5/10

11. Ehren Stowers & The Viceroy – Way of Life (Deep Wide remix) (Monster) – Někomu se tenhle uplifting s kytarou v breakdownu bude líbit, ale mě nijak zvlášť nenadchnul. 6/10

12. Conrad S. – Apologies Nesouhlasím s tím že ta melodie je chytlavá, spíš je nepěkná a roztrhaná. Tento track se mi vůbec nelíbí. 4/10

13. Factoria – Revive (Breathe Music) – Tenhle uplifting se zdá na první poslech naprosto špčkový, ale stačilo se trochu zaposlouchat do hloubky a zjistil jsem že zas taková sláva to není. To piánová melodie se mi vůbec nelíbí. 6/10

14. Octagen – Renegade (Five AM) – Povedený enrgický uplifting. 6,5/10

15. John Askew – Chime – Tento track je takový strašně nezáživný a nudný. 5,5/10

16. Sean Tyas – Candida (Terk Dawn remix) (Inspired) – Ta melodie v breakdownu je krásná, ale vůbec se mi nelíbí ta basová linka, která mi do této skladby vůbec nepasuje. 6,5/10

17. Vincent De Moor – No Hesitation (VDM’s 2007 rework) (More Moor Music) – Tady se Armin asi trochu seknul v žánru, když zařadil techno. Poslechová složka bohužel nulová. 1/10

18. First & Andre – Cruiser (Alex M.O.R.P.H. Remix) (High Contrast) – A máme tu Cruiser po sto padesáté druhé. Breakdown a zbytek v této skladbě nejdou dohromady. 5/10

19. ASOT Radio Classic: Sonic Inc. – The Taste of Summer (Fire & Ice Vital mix) (Bonzai) [Classic Of The Week] Pamětníci prominou, ale z nástupu melodie v této skladbě dostávám kopřivku. Začátek a konec jsou fajn. 6/10

Průměrné hodnocení: 6,1bodů/track
    Freezerovo průměrné hodnocení: 7,34 bodů/track
    Průměrná odchylka od Freezera: 1,55 bodu/track

TOP 20 by Splach

FDI
    Člen

jj myslim, ze to bylo neco kolem 15%….. ale vetsi rozdil urcite byl. nekde bych to musel vyhrabat 🙂 jinak vcera jen o malo slabsi epizodka nez 297

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A State Of Pavel Bobek 298.

01. Steve Angello & Sebastian Ingrosso – Umbrella (Marcus Schossow Remix)
    Úvodní track se nese v tradičním Marcusově minimalistickém duchu, melodii zde tvoří kytarka tak trochu v mexickém stylu 🙂 6/10 😐

02. In Progress pres. Teya – Only You
    Po úvodním, trochu rozopruplném tracku, tu máme melodický progressivnější záležitost, kterou dokreslují náznaky vokálů 8/10

03. Electric Pulse – Blue Marbles [Black Hole]
    Další progressivnější věcička. Zasněná melodie na mně však příliš nezapůsobila a přišla mi spíše poměrně nevýrazná, ale celkově je to slušné 7/10

04. Wamdue Project – King Of My Castle (Sander Van Doorn Dub Mix)
    Tentokráte Dub verze a jak jsem již psal minule, tento remix od Sandera mě celkem příjemně překvapil, dobré 7+/10

05. Sultan & Ned Shepard – Together We Rise (DJ Remy & Roland Klinkenberg Remix) [Yoshitoshi]
    Více se mi líbí originál, ale ani tento remix není vůbec špatný, rozhodně asi nejmelodičtější počin této dvojice 8/10

06. Michael Dow – Ascent [Captivating]
    Tato pedělávka stašího tracku od Brian Eno již zazněla v Asotu několikrát, tak jen dodám, že je to zdařilá uplifting verze 8+/10 😛

07. Cerf And Mitiska & Jaren – Saved Again (3rd Moon Remix) [Somatic Sense] [Tune Of The Week]
    Vokály jsou dobré a nejsou v žádném přpadě rušivé, melodie není nikterak zázračná, ale je příjemná a celkově se jedná o pěkný vokál uplifting 8/10 😛

08. Six Senses pres. Xposure – Niagara (Aly & Fila Remix)
    Hned od úvodu je patrné, že se jedná tak trochu o vykrádačku klasiky všech klasik Push – Strange World, sám Armin to později říká, ústřední melodie je ucházející, ale celkově z toho mám spíše rozpačitý pocit 7-/10 😐

09. Mike Wind pres. Staircase – Oxygen Essential (Osip Back To 90s Mix) [Future Favorite]
    Jednoznačně zasloužený FF, navíc vyhrál naprosto drtícím náskokem. Výtečný energetický uplifting s parádním piano breakdownem. Ještě dodám, že tentokrát se jedná o finální podobu tracku (byla změněna část předcházející breakdown + další drobné změny), minule to byla pouze betaverze 10/10 :-O:-PB-]

10. Sebastian Brandt – Technology
    Track začíná velmi nadějně, ovšem po breakdownu přijde techy pasáž, ale tentokrát mi to vyjímečně přišlo vcelku cool 🙂 7/10

11. Ehren Stowers vs. The Viceroy – Way Of Life (Deepwide Remix) [Monster Tunes]
    Pěkný uplifting s kytarovou melodií v breakdownu 8/10

12. Conrad S. – Apologies
    Track se přímo vnucuje svojí chytlavou melodií, mně si to získalo jen částečně 7/10

13. Factoria – Revive
    Emotivní a euforické melodie jsou pro projekt Factoria typické, moc pěkné 9/10 :-P:-P

14. Octagen – Renegade [FiveAM]
    Poněkud agresivnější uplifting, jenž je celkově docela dobrý, ale předchozí track se mi líbil daleko více 7/10

15. John Askew – Chime [Discover]
    S tímto trackem mohl Askew jen překvapit, ale nestalo se. Zase ty stejné tucavé bicí, které používá v každé své produkci, ta stejná basová linka, ty stejné samply, zvuky i postupy. Jen té melodie je tam tentokrát o trošku více než obvykle, i když opravdu jen o malinko 5/10 X[]

16. Sean Tyas – Candida (Terk Dawn Remix) [Inspired]
    Originál považuji za celkem povedený Tyasův track, tento remix mi přišel celkem zbytečný, originálu nic nepřidává, ale ani ho nijak nekazí 7/10

17. Vincent De Moor – No Hesitation (2007 Rework) [More Moor Music]
    Abych se přiznal, tak originál tohoto tracku se mi nikdy příliš nelíbil a dokonce ho považuji za jeden z nejslabších tracků od VDM. Tento rework se sice od originálu celkem dost liší, ale o moc lepší to není, chybí mi tu například melodie 🙂 5/10 :-/

18. First & Andre – Crusier (Alex M.O.R.P.H. Remix) [High Contrast]
    Track s povedeným breakdownem, ale s nudným techy zbytkem 5/10 %-)

19. Sonic Inc. – The Taste Of Summer (Fire & Ice Vital Mix) [Bonzai] [ASOT Radio Classic Of The Week]
    Jestli něco Armin vybírá opravdu dobře, pak jsou to právě klasiky. Tento track neztratil nic ze svého kouzla a přijde mi naprosto famózní i na dnešní dobu. 10/10 :-P:-P:-PB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no nevidím žádné techy sračky tak dnes se celkem těším, poslechnu dnes veřer, hodnocení tu bude velmi včasně 😉

jinak s tím FF jsem se pěkně seknul, myslel jsem že vyhraje SVD remix nebo Headstrong, ale vyhrál to zcela poprávu ten Staircase..hm a koukám s naprosto drtícím náskokem…takovým náskoken snad ještě nikdy nic nevyhrálo

DanYjel
    Člen

tak tak 😛

K1aptcha
    Člen

víc než good 😉

Nevim
    Účastník

jj dnska to bylo gooooooooooood :-P:-P:-P:-P

hoky
    Člen

no parádní klasika:-P jen škoda že to nemám doma ve své sbírce, neví někdo kde to splašit??

Splach
    Člen

Tak jsem se netrefil. Škoda.

dukelak
    Člen

ted jsem zapnul, hned prvni track bomba 😛 pojdté na xčet,jdu založit 🙂

mountainer
    Člen

Factoria – Revive to by taky šlo :-P:-P

Splach
    Člen

Chrochtám blahem 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,186. až 1,200. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.