Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 10. 2007 v 2:07 #43351
Anonymní uživatel
NeaktivníMASH 321.
01. Dobenbeck – Please Dont Go (Chris Reece Remix) [Sirup]
Armin začíná tradičně pomalejším trackem s velmi příjemným ženským vokálem, ale nesedí mi elektrizující melodie. Sound je podobný projektu Retrobyte 6/1002. Marcel Woods – New Feeling (Nic Chagall Remix) [High Contrast]
Hned v počátku mě zaujaly zajímavé zvučíky, čekám co se z toho vyklube…v breakdownu přicházejí můžské vokály, které se mi vyloženě nelíbí a nic zajímavého už se v podstatě dál nestane, slabota 4/1003. Glenn Morrison – Circles [Pilot 6]
Pokračujeme v pomalém tempu s novinkou od Glenna Morrisona. Musím uznat, že se jedná o dost zajímavý temnější progressive house, i když asi ne zrovna nějak výrazný 7/1004. Lustral – In My Life (Mat Zo Dub) [Baroque]
Hned od začátku se mě snaží odpudit zasekávané vokály ve stylu YearZero…teda ne že by mi to až tak vadilo, ale tohle napodobování něčeho co tu už bylo stokrát už mi leze celkem krkem. Ale přeci jen je to celkově docela dobrý melodický prog trance, bodík jde ale dolu za to vykrádání 7/1005. The Thrillseekers feat. Gina Dootson – By Your Side (Mind One Remix) [Adjusted]
Zajímavý remix předchozího singlu od Thrillseekers. Mind One pojal remix tak trochu ve stylu pop-trance a to nemusí každému sedět 6/1006. Snow Patrol – Shut Your Eyes (First State Bootleg)
A pokračujeme tentokrát už skoro s čistým popem, tento bootleg mi moc nesedí, i když původní track od Snow Patrol není vůbec špatný 5/1007. Shawn Mitiska feat. Jaren – Silently (Topher Jones Remix) [Wildchild Records] [Tune Of The Week]
Dobrá poslechová vokálovka, více mě ale zaujal originál z tohoto nedávného releasu 7/1008. Adam White feat. Stacey Kitson – Piece Of Mind (Rozza Remix) [Emalodic]
Tímto trackem se Asot přehoupl do světa upliftingu, což docela vítám, jelikož první část byla celkově docela nuda. Toto je typický uplifting se vším všudy 9/1009. Santiago Nino & Damien Heck feat. Antonia Lucas – Red Sky (Duderstadt Progressive Dub Mix) [Vandit]
V názvu remixu je sice uvedeno progressive, ale track balancuje spíše na hraně tech-tranceu a upliftingu. V každím případě docela nezajímavá záležitost 5+/1010. Maor Levi – Shapes (Oliver Smith Remix) [Anjunabeats] [Future Favorite]
Přineste šampus a spusťte famfáry, toto je opravdu zasloužený vítěz, snový uplifting 9+/1011. Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden – I Love Trance (Temple One Remix) [Fenology]
Sympatický název tracku, ale docela to trvá než se vykristalizuje hlavní melodie, ale když to přijde, tak je to výborné 8/1012. Moonforce & Mark Versluis feat. Sunstate – Forgotten Freedom (Sequentia Remix) [Alter Ego]
Takový řekněmě lehce nadprůměrný uplifting, příliš mě nazuajal, ale špatné to určitě není 7/1013. DJ Fire – Rendez-Vous [Progrez]
Na tento track jsem byl velmi zvědavý. Všichni dobře víme, že v tom má prstíky mistr L-Vee. Melodie je opravdu parádní, ale co se týče podkladu, tak tam už tolik nadšený nejsem. Docela ostrá basovka anitak nevadí ale onen pípající zvuk připomínající 20 let starou videohru mi docela i vadí a příliš ani do tracku nezapadá, ale i tak za tu skvostnou melodii uděluji hodně vysokou známku 9-/1014. 4 Strings – Catch A Fall [Liquid]
Opáčko z minule, vykrádačka hned 3 tracků. Pokud si někdo vzpomene na track, ze kterého je vykradena ta hlavní melodie, dejte prosím vědět v diskuzi, já si stále nemůžu vybavit název 🙂 4/1015. Lost Witness feat. Tiff Lacey – Home (Natlife Lost Remix) [Nebula]
Na můj vkus až příliš mnoho vokálů. Melodie není úplně špatná, i když chvílema možná až moc píštivá 6/1016. Bissen – Quicksand (Joint Operation Centre Remix) [A State Of Trance]
Podle očekávání tech-tranceový remix. Není to tak špatné jak jsem si myslel, ale prefruji originál 5+/1017. Martin Roth & Alex Bartlett – Off The World (Super8 & Tab Remix) [Lunatique]
Známe z minula. Bez vokálů by to bylo za devítku 8/1018. D Ramirez & Mark Knight – Colombian Soul (Gabriel & Dresden Tuscan Soul Reconstruction) [Toolroom Trax]
Již dobře známý floorkiller 7+/1019. Heatbeat – Protoculture (Randy Boyer Remix) [Istmo Music]
Před časem zazněl v Asotu originál, který je opravdu božský. Boyerův remix je taky docela dobrý, ale originál má mnohem větší šťávu 8/1020. Gat Decor – Passion [ASOT Radio Classic]
Musím se přiznat, že tento track slyším poprvé. Trcho mi to připomíná dřívější sound Mobyho, především díky tomu klavíru. Rozhodně zajímavé rozšíření znalostí minulosti tranceu 7+/1011. 10. 2007 v 22:02 #43331hoky
Členhitovka na závěr jak má být
11. 10. 2007 v 22:02 #43330Star_Guitar
Členježiš co je tohle? (dvacátej track?) nějakej track k reklamě na Pepsi?
11. 10. 2007 v 21:52 #43329hoky
Členjj kolumbie rulezz
11. 10. 2007 v 21:50 #43328Star_Guitar
Člena další zabiják Colombian Soul… tohle je peckóznost, na Smíchoffě jsem měla děsnou radost, že to Beník pustil 😀
11. 10. 2007 v 21:43 #43326K1aptcha
Členzabiják snů tedy až takto 16. Bissen – Quicksand (Joint Operations Centre Remix) [A State Of Trance]… šlo to, ale mělo to moc silný bicí/slabou basovku
11. 10. 2007 v 21:31 #43324K1aptcha
Člento je fakt hrůza ty 4 Strings, vykrást 3 tracky najednou (ještě je tam basovka z Lethal Industry) :oD:oD:oD bože, kam to spěje?! X[] Na tohle maj tak akorát Scooter :_) no aspoň že to zní ještě docela dost tranceově
11. 10. 2007 v 21:30 #43323hoky
Člens tím sanderem sem se to zrovna chystal napsat si mi to ukradla z klávesnice
11. 10. 2007 v 21:28 #43322Star_Guitar
Členheh tak 14. 4 Strings – Catch A Fall [Liquid]
už jsem přišla na to, co mi to kromě Sanderova King of my castle připomíná
ta druhá melodie (taková jemnější) je strašně podobná C.R.W. – I Feel Love11. 10. 2007 v 21:24 #43321K1aptcha
Členheh tak nakonec 12. Moonforce & Mark Versluis feat. Sunstate – Forgotten Freedom (Sequentia Remix) [Alter Ego] :oD TranceAddict měl zas nějaké neověřené info
11. 10. 2007 v 21:19 #43320K1aptcha
Člennj Callaghan ( = Joint Operations Centre) taky už remixuje jak nějakej zabiják snů… :oD
11. 10. 2007 v 21:18 #43319Star_Guitar
Člen12. Moonforce & Mark Versluis feat. Sunstate – Forgotten Freedom (Joint Operations Centre Remix)
tak tohle je opravdu lahodný trance…. 😛11. 10. 2007 v 21:03 #43318K1aptcha
ČlenVandit s*cks, Anjuna rox? 🙂
11. 10. 2007 v 21:03 #43317Star_Guitar
Člento já taky – snad se zítra poštěstí
😛11. 10. 2007 v 21:01 #43316hoky
Členáá Maor Levi to je kráásnej track:-P tohle bych chtěl slyšel live
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.