TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,366. až 1,380. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Snad nejhorší ASOT všech dob! Potěšil mě jedině Breakfast a Pepé, jinak děs. TATW rulez!!!

M@M
    Člen

klasika na zaver nemela chybu 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. Ilse DeLange – The Great Escape (Armin Van Buuren Remix) [BMG] tento track bude zřejmě již zmáný těm, kteří měli možnost vidět Armin Only, vcelku příjemný pomalejší vokální track 7,5/10

02. Jonas Steur feat. Jennifer Rene – Fall To Pieces [Black Hole] [Future Favorite] možná trošku překvapivý vítěz FF, ale musím přiznat, že i mně se tento vokální track s jednoduchou, ale chytlavou melodií, začal líbit 8,5/10

03. Jay Lumen – Circulation [Lost Language] progresivnější track, který ale není nikterak chytlavý nebo něčím zapamatovatelný 7/10

04. Chris Lake feat. Emma Hewitt – Carry Me Away osobně jsem volil tento track jako FF, ale co se dá dělat, nicméně je to výborný track s chytlavou melodií a příjemnýma vokálama 9/10

05. Sasha – Xpander (Mark Norman Remix) originál patří do mé osobní top 10 všech dob, tento remix ho sice vůbec nepřekonává, ale rozhodně není špatný a originálu ostudu nedělá 8,5/10

06. Mind One – Hurt of Intention (Tyron & Matthews Remix) [Aleph Recordings] tento track s elektro prvkama mě příliš nezaujal 4/10

07. Bryan Adams – Run To You (Rafael Frost Bootleg) originál je výborný song, zamiloval jsem si ho v soundtracku ke hře GTA Vice City, bohužel tento techy remix bych označil za katastrofální 2/10

08. Juiz Electric vs. DJ Katakis – African Beauty (Heatbeat Remix) [Follow Records] vekmi pěkné melodické části se střídají s techy pasážemi, což je škoda 6,5/10

09. Kyau & Albert – Always A Fool [Euphonic] pěkný melodický vokální track od tohoto známého dua 8/10

10. INXS – Afterglow (Randy Boyer & Eric Tadla Remix) je jasné, že tento track budete buď nenávidět nebo si ho zamilujete, já patřím k těm druhým, parádní vokály a výborný optimistický náboj dělá z tohoto tracku pastvu pro mé uši 🙂 9,5/10

11. Breakfast – The Sunlight [Flashover] po několika slabších pokusech tu máme konečně velmi dobrý track od tohoto projektu 8/10

12. Forerunners – Lifecycle [Deep Blue] velmi pěkný uplifting s optimistickou melodií, na vinylu je ještě Leo G remix, který je naopak spíše deep, ale je také výborný 9/10

13. Orjan vs. R-Lend – Beat Design [Enhanced] z této zajímavé spolupráce vzniknul velmi dobrý agresivnější uplifting 8/10

14. SNS – Conflict (Mark Otten Remix) [Deal] trochu překvapivě docela svižný a melodický remix od Ottena, není to vůbec špatné 7,5/10

15. Lawrence Palmer – Streamline (Giuseppe Ottaviani Remix) [Conspiracy] typický Ottaviani sound s příjemnou letní melodií 8/10

16. Nitrous Oxide – Orient Express [Anjunabeats] [Tune Of The Week] jak jinak ,než kvalitní uplifting od N2O 8,5/10

17. Ron Van Den Beuken – Alcatraz [Spinnin] ačkoliv se mi dříve RVB sound líbil, tak posledních několik jeho počinů nestojí za moc, ani tento track není vyjímkou, příliš monotóní 5,5/10

18. Tiesto feat. Christian Burns – In The Dark (Tiesto Trance Mix) [Magik Muzik] je to velmi cheesy, je to spíše popík, ale je to celkem chytlavé a tak si myslím, že je spravedlivé dát alespoň 6,5/10

19. Prodigy – Smack My Bitch Up (Richard Durand Remix) jsem zvědavý s čím přijde Richard Durand příště, jeho rádoby remixy jsou už skutečně otravné 3/10

20. Paul Van Dyk – For An Angel (E-Werk Club Mix) [Vandit] [ASOT Radio Classic Of The Week] rozhodně veliká klasika, která se mi ve své době opravdu velmi líbila, dnes už na mně tolik nepůsobí, ale bylo by asi nespravedlivé neudělit alespoň 9,5/10

dance-girl
    Člen

Místnost Trance na xchatu byla, ale už cca rok tam neni 😉

dukelak
    Člen

vim,že tady „nějakej “ chat je…ale…ja tak slyšim,tak nevypada nějak dobře…a na xchatu byla (snad pořad je) mistnost >trance<, tak se tam za tyden zkuste dostavit :oP

Natix
    Účastník

To sice je, použil jsem ho jednou, když jsme tu poslouchali ASOT 280, a stačilo mi, je to fakt děs.:_)

Newman
    Člen

dukelak napsal(a):
    ——————————————————-
    > není na xchatu nějaka mistnost,kde by se dalo
    > kecat lip? ja bych dneska nenechal na ničem nit
    > suchou :´-))

Halooo, chat je i tady, na trance.cz 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je fakt, taky koukám že celá jedna stránka je o Lostu, chat by měl normálně fungovat, tak by bylo lepší se příští týden sejít tam 🙂

Newman
    Člen

Kua, člověk přijde domů a topic o ASOTu je bohatší o dvě strany 😀 Copak tady ten chat nefunguje? O Lostu jste se mohli bavit tam 😀 No nic, jdu si to poslechnout :´-))

Nulda
    Účastník

znouzectnost AvB sucks :´-))

hoky
    Člen

jn dnes to bylo slabý, tak se všeci mějte

Splach
    Člen

Já taky B-]

Natix
    Účastník

Hele, teď ještě hrajou Solarcoaster, tak to si ještě poslechnu.:oP

Natix
    Účastník

Tak borec na konec a C U za týden.;-)

Splach
    Člen

No každopádně ASOT zase hrůza.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,366. až 1,380. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.