TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,381. až 1,395. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Natix
    Účastník

No, těžko ŕíct, proč se z některého trcku stane hit – u FAA bych to propagaci moc nepřičítal, spíš prostě proto, že ta melodie je svým způsobem kouzelná a navíc v té době nic podobného mezi trancem neexistovalo – originál je z roku 1994!:-)

hoky
    Člen

jj u mě je to stejný jako u mountainera

DanYjel
    Člen

přesně… a nu nrg – bonsai nikdo nezahraje, protože to nikdy nemělo vlastní release… kua, svět je nespravedlivej :´-(

2mountainer: jako jo, trancová bible klidně, bible je skutečně základ, jen nevim, jestli je to nejlepší kniha na světě, no.

mountainer
    Člen

DanYjel: třeba pro mě to je první trancová věc, co se ke mě dostala a beru to něco jako trancovou bibli 😀 a dodneška je to pecka

Splach
    Člen

Jo, to já taky ne. Ničím vyjímečné to není a přitom to má každý druhý v TOP 10.

DanYjel
    Člen

hmm, jako docela pěknej asot classic na konec, jen nechápu, proč je to nejoblíbenější trance song ever…

Natix
    Účastník

Tak aspoň klasiku vybral Armin na 100/10. :oP

hoky
    Člen

no to je aspoň klasika na závěr, parááááda

mountainer
    Člen

For An Angeeeel :-P:-P:-P

Natix
    Účastník

FOR AN ANGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Natix
    Účastník

Když už tu máme tuhle strašlivost… Znáte ten mashup Smack My Bitch Up s Orinoco Flow od Enyi? To je supr věc.:-D

dukelak
    Člen

classic of the week: čekam DJ Sammy – Boys of summer, nahodou by to tam zapadlo B-]

DanYjel
    Člen

teď to má docela i energii, a docela pěknej rytmus…

hmm tak teď už ne :oD:oD:oD

dukelak
    Člen

není na xchatu nějaka mistnost,kde by se dalo kecat lip? ja bych dneska nenechal na ničem nit suchou :´-))

hoky
    Člen

no tohle mi příjde jako úplně zbytečnej remix, je to opravdu ale opravdu zlé

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,381. až 1,395. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.