TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,441. až 1,455. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Splach
    Člen

No je to nudné, netrancové, ale poslouchá se to hezky 🙂

DanYjel
    Člen

tenhle si poslechnu kdykoliv, tohle je fakt nádhera… skvělej energickej vokál, super super super!

K1aptcha
    Člen

pěkně nudný :oP taková romantika o ničem… a co je na tom trancovýho?

Natix
    Účastník

To je taky remix rockové písně? To by už byl druhý za 10 minut. Ale pěkný to je.:´-))

Splach
    Člen

Á, tak na nový track od Nitrous Oxide se opravdu moc těším.

DanYjel
    Člen

AFTERGLOW :-D:-D:-D

nejlepší track dnešního gdjb, naprostá bomba

Natix
    Účastník

Njn, když toho asi tolik za ten týden nevyjde… Ale moh by tŕeba taky občas zahrát Rush Hour, když to furt ještě nechce vydat…:-P

DanYjel
    Člen

jo a 2Natix: nevim nevim, nebyly moc propracovaný charaktery, k tomu příšerný herecký výkony (hlavně scofield, kterej zvládne všechny emoce najednou vyjádřit jedinym pohledem :oD), a pořád dokola to bylo – něco v plánu se podělá, scofield to vyřeší, skončí díl. ale bylo to krutě napínavý… v druhý sérii jsem teď u devátýho dílu, zrovna zatkli burrowse, kterej stejně nemůže bejt chycenej, jinak by to mohlo celý skončit, tak uvidíme 😉

jinak sayid hraje ok, ale always a fool se všude cpát nemusí, nijak mě ten track neuchvátil ani před tim půl rokem, nebo kdy worldvibe vyšlo…

Splach
    Člen

A zase opakovačka z minulých epizod. Pomalu mě to přestává bavit, tím ztrácí FF význam. 🙁

Natix
    Účastník

Mě se Markus líbil, ale neslyšel jsem ho od začátku. A strašně přetahoval, holomek jeden! :oD

Díky bohu za to, že už jde upravovat příspěvky, takový hrůzy, co píšu…B-]

DanYjel
    Člen

:oD:oD:oD

já gdjb poslouchal, na bailyeho jsem to vypnul… markus byl dneska trochu průměrnější, ke konci se to ale rozjelo, škoda, že trochu pozdě…

mountainer
    Člen

věnujme se ale opět ASOTu Sayida van Buurena :oP

Natix
    Účastník

Splach: To se ještě načekáš…:oD;-)

DanYjel: No teda, 1. série PB byla supr, druhá už slabší, ale poslední díl byl jeden z nejlepších.

mountainer: No dobře no :´-)), ale mohlo by se založit OT téma o seriálech, ne? Už dlouho tu žádné OT nebylo, pokud vím…

Mmc: Kdo jste poslouchal GDJB s Markusem Scofieldem?:oD

DanYjel
    Člen

omg no z tohohle tracku mě uplně mrazí… nádhera B-]

Splach
    Člen

Já jsem také skončil u dílu 06×03. Pak si dám celou třetí sérii najednou B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,441. až 1,455. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.