Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
10. 2. 2015 v 0:18 #216871
Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Suckout 700 – part 1[/b]
[b]vemu to je číselně a bude to docela bombardáž :)[/b]
01. Armin van Buuren – Together [In A State Of Trance] [Armind] 7+/10
02. Chicane – Popiholla [Modena] 10/10
03. Ron Hagen & Pascal M – Riddles In The Sand [ASOT] 8+/10
04. Probspot – Blueberry [ARVA] 8+/10
05. Sander Kleinenberg – My Lexicon [Essential Recordings] 8/10
06. DJ Tatana – Spring Breeze (Martin Roth Summerstyle Remix) [Sirup] 8+/10
07. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – My Enemy (Rank 1 Remix) [Anjunabeats] 9+/10
08. First State feat. Anita Kelsey – Falling [In Trance We Trust] 8/10
09. Velvetine – The Great Divide (Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix) [Anjunabeats] 8/10
10. ATB, Dash Berlin – Apollo Road (Club Mix) [Kontor] 8+/10
11. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down [Captivating Sounds] 9+/10
12. Omnia & IRA – The Fusion [Coldharbour] 9+/10
13. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix) [Captivating Sounds] 8/10
14. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel [Garuda] 10/10
15. Markus Schulz feat. Ana Diaz – Nothing Without Me [Coldharbour] 8+/10
16. Ernesto vs. Bastian – Thrill [High Contrast(Be Yourself Music)] 8/10
17. Leon Bolier – Ocean Drive Boulevard [2 Play Records (Spinnin)] 8+/10
18. Airwave vs. Rising Star – Sunspot (DCML Mix) [Bonzai] 9+/10
19. W&W – Invasion (ASOT 550 Anthem) [ASOT] 8/10
20. Max Graham – The Evil ID [Re*Brand] 8+/10
21. Armin van Buuren pres. Gaia – Empire Of Hearts [Armind] 8/10
22. Lange vs. Gareth Emery – Another You Another Me [Lange] 9/10
23. Arksun – Arisen [Armind] 10/10
24. Rapha – Pandora (Daniel Kandi’s Emotional Mix) [Sensate] 9/10
25. Aria – Dido (Armin van Buuren’s Universal Religion Mix) [In Trance We Trust] 9/10
26. Peter Martijn Wijnia pres. Majesta vs. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Not The End Who Will Find Me (Armin van Buuren Mashup) 8+/10
27. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard [VANDIT] 9/10
28. Airwave – Above The Sky [Bonzai] 9+/10
29. Armin van Buuren pres. Gaia – Status Excessu D (ASOT 500 Theme) [Armind] 9/10
30. Akesson – Perfect Blue [ASOT] 9+/10
31. Fisherman & Hawkins – Apache [Coldharbour] 9+/10
32. Selu Vibra – Divine [Somatic Sense] 10/10
33. Andrew Rayel – 550 Senta (Aether Mix) [ASOT] 8+/10
34. Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Re*brand] 9/10
35. Luminary – Amsterdam (Super8 & Tab Remix) [Anjunabeats] 10/10
36. Roger Shah & Signum – Healesville Sanctuary [Magic Island] 9/10
37. The Doppler Effect feat. Carol Lee – Beauty Hides In The Deep (John O’Callaghan Remix) [A&R] 9/10
38. Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – Home [VANDIT] 8/10
39. Dart Rayne & Yura Moonlight feat. Sarah Lynn – Silhouette (Allen & Envy Remix) [Amsterdam Trance] 9+/10
40. Sean Tyas – Lift [Discover Records] 9/10
41. RAM & Susana – RAMelia (Tribute To Amelia) [FSOE] 10/10
42. Yahel & Eyal Barkan – Voyage [In Trance We Trust] 8/10
43. Photographer – Airport [Monster Digital] 10/1024. 1. 2015 v 23:47 #216818Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Basot 699.[/b]
[b]01. Fabio XB & Liuck feat Christina Novelli – Step Into The Light [Digital Society] jeden z těch tracků, co zaujmou hned na první poslech, skvělé naléhavé vokály od Christiny a hlavně šlapavej nadupanej spodek 8+/10[/b]
02. Tune Of The Week: Hazem Beltagui & Sue McLaren – Learn To Forgive [RNM] zajímavé vokály a trochu temnější podání, melodicky už to pro mě tak zajímavé není, taková prostě Arminovina no 7/10
03. Future Favorite ASOT 697: Gareth Emery feat. Roxanne Emery – Soldier (Luke Bond Remix) [Garuda] pokud překousnete, že je to až přehnaně veselé a rozjuchané, tak si to asi užijete, pěknééé 8/10
04. Cosmic Gate & JES – Yai (Here We Go Again) [Wake Your Mind] mám raději verzi bez vokálů 7+/10
05. Husman – V.I.P. [Armada Trice] pro mě docela nezajímavý, výplňový housy track 6/10
[b]06. Above & Beyond feat. Alex Vargas – All Over The World (Above & Beyond Club Mix) (Taken from We Are All We Need) [Anjunabeats] skvělý track, takhle se dělá nevlezlá vokálovka na úrovni 8+/10[/b]
07. Above & Beyond – Peace Of Mind feat. Zoë Johnston (Taken from We Are All We Need) [Anjunabeats] taky moc pěkný track s navrzlejším spodkem. melodicky a vokálově to ale vysloveně hladí 8/10
08. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Dynamite (MaRLo Remix) [Garuda] spodek šlape dobře, hlavní melodie je trochu moc taková rozlítaná až lehce cheesy 7+/10
09. Luigi Lusini – Tranceggiando [The Clubbers] kvalitní proggy track, kde hraje hlavní roli kytárka 8/10
10. Dennis Sheperd & Artisan – Neocortex [A Tribute To Life] další kvalitní klubovější prog track 8/10
11. Beat Service & Loz Bridge – One Perfect Moment [Beat Service Audio] sice celkem standartní BS vokálovka, i když mě docela zarazila skoro až hard-trance basovka při dropu 7+/10
12. Armin van Buuren – Together (In A State of Trance) (Alexander Popov Remix) [ASOT] tenhle remix se mi moc nelíbí 6/10
13. Passenger 75 – Isolation (Club Mix) [Captured] zvukově sice nikterak inovativní track, ale jinak dobrej energy bigroom, zní to jak Armin…8/10
14. Radion6 & Neev Kennedy – Nothing Here But Goodbye [RNM] další z těch naléhavých vokálovek, které hned chytnou, pěkné 8/10
[b]15. Markus Schulz – Bayfront [Miami] [Coldharbour] pamatujete z TM? hned první track…naživo naprostá řacha…8+/10[/b]
16. Driftmoon – D.R.O.P. [ASOT] docela zajímavej track, které zní malinko jako Ben Goldův Thriller 7+/10
17. KhoMha – Immortal [Schulz Media Group] lehce crazy track, tenhle typ flašinetových melodií mi moc nejede, ale uznávám originalitu 7/10
18. Antony Waldhorn feat. Michele C – Last Ones Standing [Driftmoon Audio] dobrá a chytlavá vokálovka 8/10
19. Fisherman & Hawkins – Skypunch [Coldharbour] solidní nářez a track, který je určen především do klubů a hal 8/10
20. Novaline & LaMoor – Tears Of Freedom (Pablo Artigas Darklifting Mix) [Blue Soho] proglift s drama nádechem 7+/10
21. Ana Criado With Solis & Sean Truby – Break Away [How Trance Works] pěkné vokály jako vždy od Any…melodicky jen ok 7+/10
22. Future Favorite ASOT 698: Arisen Flame & Driftmoon – Live Your Dream [ASOT] uznávám že je to chytlavé 7+/10
23. Ferry Tayle feat. Driftmoon – Geometrix [Always Alive] pěkný track, možná bych od takové spojení čekal ještě víc, ale to už jsem asi moc náročný 8/10
24. Ula – Her [Beyond The Stars] posmutnělý uplift od spíše béčkovějšího producenta 7/10
25. Abandoned Rainbow – Softly Launched Missile [AEZ] solidní uplift, pravdou je že znám teda i lepší 6+/10
26. ReOrder & First Effect – Seriously [Monster Force] melodie fantastická, škoda toho techy dropu, asi bych se bez něj obešel 8/10
27. BluSkay & KeyPlayer – Chasing Sunshine [Blue Soho] Armin dává občas šanci těmhle méně profláklým jménům…někdy je to dobře, ale na tomhle tracku toho popravdě až tak zajímavého neslyším, prostě ok uplift 6+/10
28. Allen Watts – Gravity [WAO138] cítíte ten rozdíl, když se k tomu postaví někdo opravdu zkušený….určitě lepší než předchozí track 8/10
[b]29. Liquid Soul & Critical Choice – Redemption a bacha jsou tu pejskaři!!! kurňa ty zvuky….to je strašně hypnotické až halucinogení…a já tohle rád 😀 9/10
30. Jordan Suckley – Droid [Damaged] hodně solidní drtička i když v relativně pomalém tempu na Jordana, ten drop je hroznej kotel, chci to slyšet někdy live! 9/10[/b]
31. A State of Trance Classic: Evanescence – Hello (Trifactor vs. Gabriel & Dresden Remix) původní track sice znám, ale remix slyším asi poprvé a zní to sakra dobře, prostě starej dobrej GD sound 8/1017. 1. 2015 v 8:24 #216784Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Asotník 698.[/b]
01. Gareth Emery feat. LJ Ayrten – Beautiful Rage (Alex Sonata Remix) docela průměrná trousy popina, přitom originál je fantastický temnější track 5/10
02. Andski & Charmy – Scars (Adrian Alexander Remix) decentní progressivní vokálovka 7+/10
03. Cosmic Gate feat. Jess – Yai (Here We Go Again) [TUNE OF THE WEEK] vokály nějak nenarušují track, ale asi dám přednost originálu 7+/10
04. Rank 1 vs. Alex Di Stefano – Airwave vs. Escape From The Past (Armin van Buuren Mashup) docela zajíavě provedený mashup, není to až tak špatné 7/10
05. Digital X – Legioner opáčko bigroom nášupu 8/10
06. The Thrillseekers – Find You (SYLVERMAY Remix) dobrý progresivní, přesto docela agresivní a svižný remix 8/10
07. Simon O’Shine – Astral 19 Gaiovina z minule, solidní track ve stylu Arminového I’ll listen…8/10
08. Alexandre Bergheau & Geert Huinink – Desert Wings tak trošku flašinetárna…7/10
09. Arisen Flame & Driftmoon – Live Your Dream nádherný breakdown, trousy part už mě tolik nebere 7+/10
10. Qller – Life Must Go On (Poshout Remix) další track s drama nádechem 7/10
11. Arisen Flame – Hyper trochu netradičně svižný trak od AF, breakdwon je hodně dlouhý a emotivní, následuje gradace do techy pasáže, smíšené dojmy 7+/10
12. Armin van Buuren – Together (Bryan Kearney Remix) tento lehce psýčkový remix mi přijde celkově dost chaotický a popravdě mám raději Skypatrol remix 7+/10
[b]13. Ricky Fobis – No Regular [ASOT RADIO CLASSIC] velká techy klasika, pořádný nášup 8+/10[/b]Liveset Recorded at Electrox Festival in Tokyo
01. Armin van Buuren – Together (Intro Mix) 8/10
02. Alexander Popov – ID 7+/10
03. Bobina – Winter 7+/10
04. ID 6/10
05. Armin van Buuren – Save My Night 6/10
06. Armin van Buuren feat. Laura Lansen vs. Bogdan Vix & Renee Stahl vs. Willem de Roo – Sound of the Drums vs. Forever vs. Inception (Armin van Buuren Mashup) 5/10
07. Paul van Dyk feat. Plumb vs. Estiva – I Don’t Deserve You vs. Dinodrums (Armin van Buuren Mashup) 7/10
08. Zombie Nation – Kernkraft 400 (W&W Remix) 6/10
09. Mark Sixma – Adagio For Strings 6/10
10. Shogun – Laputa 8/10
11. Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel vs. Ayu – In And Out Of Love vs. Terminal (Armin van Buuren Mashup) 6/10
12. Cosmic Gate & Orjan Nilsen – Fair Game 7/10
13. KhoMha – Asylum 7/10
14. Gareth Emery feat. Gavin Beach – Eye Of The Storm (LTN Remix) 6/10
15. Faithless – Insomnia (Andrew Rayel Rework) 7/10
16. Armin van Buuren feat. Aruna – Won’t Let You Go 7/10
17. Jorn van Deynhoven – Freaks 7+/10
18. Armin van Buuren pres. Gaia – Empire Of Hearts 8/1010. 1. 2015 v 22:08 #216763Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Boxot 697.[/b]
01. Gareth Emery feat. Roxanne Emery – Soldier (Luke Bond Remix) [Garuda] ten komerční aim je jasný, ale je to docela chytlavé 7+/10
02. Gareth Emery – Firebird (Grum Remix) [Garuda] fajn housy track ve stylu Pryda 7/10
03. Husman – Exodus [Armada Captivating] trouse s prapodivným dropem, celé je to takové chaotické 5/10
04. Kyau & Albert feat. Maria Nayler – Calming Rain [RNM] čekal jsem nějakou trousy juchaninu, ale je to spíše taková posmutnělejší a zasněná píseň,pěkné 7+/10
05. Stoneface & Terminal – Alive [Euphonic] také spíše zasněné a pomalé, i když tam jsou melodické náznaky staré dobré Blueprint 7+/10
06. Tenishia & Susana – Never Let You Down (Cold Rush Remix) [RNM] o něcol peíš než orig, ale ani tak to asi neude moje oblíbená vokálovka, jeden poslech stačí 6+/10
07. Super8 & Tab vs. 7 Skies – Rubicon (Extended Mix) [Anjunabeats] kdyby toto kombo zniklo před 5 lety, byla by to uplift řacha, dnes je to pomalejší track s dreamy breakdown s docela agresivním bigroomáckým dropem 8/10
08. Marnik vs. Lush & Simon – Orion [Armada Trice] dělovka, tyhle trance bigroom řachy ěkdy docela můžu, tady je to navíc doplněno fakt skvělou melodkou v breaku 8/10
09. Mark Sixma – Vendetta [Armind] tenhle ale až tak moc nemusím 5/10
10. Digital X – Legioner [ASOT] to to ale kurňa šlape, Digital X jak za starých časů 8/10
[b]11. NoMosk & Alpha Force – High Contrast (Iversoon & Alex Daf Remix) [Suanda] tohle remixérské duo má hodně dobrý osobitý styl, ty jejich dropy které používají ve svých produkcích jsou promakané a strašně originální 8+/10[/b]
12. Make One – Syndrome [#Goldrush] ve stylu tracků Bena Golda apod. solidní šlapárna 7+/10
13. Simon O’Shine – Astral 19 [AudioResearch] [Tune of The Week] více se mi líbila předchozí Simonova Gaiovina s názvem Into The Unknon…ale tohle je taky povedené, jeden z těch lepších Gaia napodobenin 8/10
14. Arisen Flame & Driftmoon – Live Your Dream [ASOT] strašně se mi líbil breakdwon, ale celkové agresivní trousy pojetí mi k tomu breaku moc nesedí 7/10
[b]15. Paul Thomas, Russell G, Kash Trivedi – Fiji (Shadow of Two Remix) [UltraViolet] již několikátá předělávka této klasické klasiky, tahle je ale sakra dobře našláplá 8+/10[/b]
16. Armin van Buuren – Together [In A State Of Trance] (Faruk Sabanci Remix) [ASOT] ok remix, na originálu v podstatě nic moc nemění 7/10
[b]17. The Space Brothers & Mark Sherry – Let It Come (The Space Brothers Vocal Mix) [Outburst] skvělý proglift s oldchool feelem ale v novém provedení 8+/10[/b]
18. Allen & Envy – Coherent (Johnny Yono Remix) [Damaged] taky hodně dobrý proglift 8/10
19. Tomas Heredia – Rivals [#Goldrush] opět docela agresivní proglift, solidní šlapárna zelí 8/10
20. Simon Bostock – Do You Know [Monster Force] nádherný dreamy trancy track 8/10
[b]21. Craig Connelly & Cate Kanell – Shipwreck [ASOT] [Future Favorite] ouuuu, já tomuhle dal minule devět nebo tak něco? ty vokáááályy hmmmm 10/10
22. Paul van Dyk with Aly & Fila feat. Sue McLaren – Guardian [VANDIT] opáčko, rád si ho zvopáknu 9/10[/b]
23. Matt Bowdidge vs. Aly and fila feat. Karim Youssef – Second Sun Laily (Armin van Buuren Mashup) konečně taky jednou povedený mashup 8/10
[b]24. Armin van Buuren – Together [In A State Of Trance] (Reorder & Standerwick pres. SkyPatrol Remix) [ASOT] po mírném zklamáné po Kearneym konečně proper remix 8+/10[/b]
25. Philippe El Sisi & Abstract Vision pres. Suncore feat. Sir Adrian – In Dreams I Fly [How Trance Works] solidní energeťárna v typickém Sisi stylu 8/10
26. Lostly & Manuel Le Saux – Worlds Apart [Discover] fajn uplift, spíše taková light-lift 🙂 7+/10
27. Solarstone – Nothing But Chemistry Here (Sean Tyas Remix) [Black Hole Recordings] originál je sakra dobrej a originální track, Tyas ho dost překopak a přidal acid 7+/10
[b]28. Giuseppe Ottaviani & Andrea Mazza – The Silence of Time [GO On Air] hodně dobrej track s typickém Ottaviani synťákem 8+/10[/b]
29. UCast & George Kamelon – Jump [WAO138] docela drasťárna, ten techy-aid drop se mi až tak nepozdává 7+/10
30. DJ Misjah & DJ Tim – Access (John Askew Remix) [Perfecto Fluoro] monotoní acidárna, mě se to moc nelíbí 6+/10
[b]31. Kamaya Painters – Far From Over [Black Hole Recordings] [ASOT Radio Classic] skvělá klasika, všechny tracky od Kamaya jsou gold 9+/10[/b]2. 1. 2015 v 21:12 #216724Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Prase v base 696.[/b]
01. U2 – Iris (Hold Me Close) (Dash Berlin Rework) U2 mám rád a tohle je fajn track, dokonce ani Dash to nějak extra nezkurvil, v rámci komerce výborné 7+/10
02. Mark Sixma – Vendetta [Armind] Neví proč Armind tetnto typ tracků vůbec vydává, bigroom trouse, nic co bychom už neslyšeli 4/10
[b]03. Above & Beyond feat. Alex Vargas – All Over The World (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] příjemná vokálovka, kluci furt umějí, jen v pomaljších rytmech 8+/10[/b]
[b]04. Shadow Of Two – Mirage [VANDIT Records] úžasná letní (i když je zima) melodická věc s krásným piánkem a výbornou náladou 8+/10[/b]
05. Markus Schulz feat. CeCe Peniston – Make You Fall (Grube & Hovsepian Remix) [Coldharbour] vokály se mi moc nelíběj a celkově ojetí je více trousy než by bylo zdrávo 6+/10
06. Andrew Rayel Vs. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Followed By Darkness and Find Yourself (Sandro Vanniel Mashup) stupidní mashup tak jako skoro všechny…4/10
[b]07. Shogun feat. Emma Lock – Fly Away [Armada] tahle vokálovka se Mišogenovi povedla 8+/10[/b]
08. Alexandre Bergheau & Geert Huinink – Desert Wings [FSOEEX] breakdwon skoro Oskarovej, ale následné ostré sytnhs mi dsot vadějí 7/10
09. Tom8 & Sou Kanai – Countless (Witness45 Remix) [Alter Ego] fajn dreamy proglift…takové tracky já můžu 8/10
10. Bastian Salbarti – Magine [High Contrast] určitě melodické pasáže jsou fajn, ale celkově tam jsou trousy vlivy 7+/10
11. Azotti featuring Bagga Bownz – Day And Night (Stan Arwell Remix) [Songbird]klidnější track s kytárkou 7/10
12. Wrechiski – Haven [Enhanced] jeden z těch oprvadu povedených tracků z oblasti dnešního prog trancu…8/10
13. Armin van Buuren – Together (In A State of Trance) (David Gravell Remix) [Armind] [Tune of The Week] i přes velkou nedůvěru nakone docela zajímavě provedený bigroom remix 7+/10
14. Maarten de Jong & Faruk Sabanci – Fett [VANDIT Records] Docela typická věc pro tyhle dva, ucházející bigroom 6+/10
15. Ben Gold – Atomic [Goldrush] již známá Goldovina, dobře to šlape 7+/10
16. Rubi Heller – Picture of The Day [Aria Recordings] zajímavý track s netořelou melodií, zní to docela akčně 8/10
[b]17. Craig Connelly & Cate Kanell – Shipwreck [ASOT] krásná vokálovka, možná v breakdwonu trochu moc natahovaná, ale jinak je to pěkné 9/10[/b]
[b]18. Paul van Dyk with Aly & Fila feat. Sue McLaren – Guardian [Vandit] [Future Favorite] krása, i když je to poklidnější track, tak fuguje docela dobře i v klubech 8+/10[/b]
19. Markus Schulz feat. Ken Spector – Scream (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Coldharbour] vokály pryč abude to fajn track 7+/10
[b]20. Adam Ellis – Aulus [Pure Trance] klasická Ellisovina s výbornou melodkou 8+/10[/b]
21. Tangle – Sahara (A.R.D.I. Remix) solidní energeťák 8/10
[b]22. Colonial One feat Eva Kade – Where You Are (Kayosa & Tolland Dub) ještě lepší, melodicky se mi to zamlouvá více než předchozí, skvělý 9/10[/b]
23. Johan Ekman feat. Michele C – Be Your Home [ITWT] melodicky docela nadupané, vokály ten track trochu ale utahávají 8/10
24. Matt Bowdidge – Second Sun [FSOE] uplift s hodně jednoduchou ale chytlavou oldschool melodií 8/10
25. Marco V – Godd (Paul Cook Rework) zajímavý psýčkový remix 7+/10
26. Armin van Buuren – Together (In A State Of Trance) (Bryan Kearney Remix) [Armind] psýčkové pojetí této spekulativní hymny 7+/10
[b]27. Sneijder – #Acid [Subculture] tohle je přesně styl kterým se prezentují Sam Jones a Will Rees, Sneijder to trochu obšlehnul…ale i tak je to dobré 8+/10
28. Armin van Buuren – Hystereo (Wach Remix) [Armind] již známý a hodně povedený remix 8+/10[/b]
29. Menno de Jong – Your Heaven (Johan Ekman Remix) [In Trance We Trust] už originál byl fajn Ekman to ještě trochu více nakopnul 8/10
30. Faithless – We Come 1 (Dave Clarke Remix) [Cheeky] [ASOT Radio Classic] docela monotoní tech remix 7/1025. 12. 2014 v 11:38 #216689Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Asot 694 – Čůn Of D Jír[/b]
25. Dash Berlin & Jay Cosmic feat. Collin McLoughlin – Here Tonight (Club Mix) [Aropa Records] – 999 points no to mi poser vajca, tahle popina by ani v Asot neměla co dělat 5/10
[b]24. Simon O’Shine & Ahmed Romel – L’Absente (Original Mix) [WAO138] – 1044 points nádhera, klidně bych to šopunul víš 8+/10
23. The Thrillseekers – This Is All We Have [Adjusted] – 1094 points překvapivě vysoko, ale schavaluju 9/10
22. Dart Rayne & Yura Moonlight feat. Katty Heath – Stole The Sun (Allen & Envy Remix) [A&R] – 1165 points ale jo, tohle je hodně správně vokálovka 9/10
21. Alex M.O.R.P.H. Feat. Natalie Gioia – My Heaven (Original Mix) [ASOT] – 1190 points mám ji raději než Reason 9+/10[/b]Highlight tunes that were not included in the top 25:
Sneijder & Bryan Kearney – Next Level (Original Mix) [Subculture] [#50] no, mě se víc líbil Propáž Ordáž 8/10
Philippe El Sisi & Abstract Vision ft. Jilliana Danise – This Time (WaCh Remix) [How Trance Works] [#39] 8/10
Allen Watts – Blackout [Monster Digital] [#89] 8/10[b]20. Aly & Fila with Jaren – For All Time (Extended Mix) [Subculture] [FSOE] – 1198 points jasna, souhlas 9/10
19. Aly & Fila with SkyPatrol feat. Sue McLaren – Running [FSOE] – 1232 points taky souhlas 9/10[/b]
18. Armin van Buuren feat. Laura Jansen – Sound Of The Drums (Bobina Remix) [Armind] – 1312 points trochu trousy no…7+/10
[b]17. Aly & Fila meets Roger Shah feat. Sylvia Tosun – Eye 2 Eye (#FSOE350 Anthem) [FSOE] – 1380 points opět Alíci a má oblíbená 9+/10[/b]
16. MaRLo feat. Jano – Haunted [ASOT] – 1385 points jedna z těch nejlepších trousovin letos 7+/10
15. Andrew Rayel Feat. Johnathan Mendelsohn – One In A Million (Original Mix) [Armind] – 1431 points No jo i popiny tu mají své místo 6/10
[b]14. Jorn van Deynhoven – New Horizons (#ASOT650 Anthem) [ASOT] – 1539 points na Hymnu je to docela slabé umístění, ale fajn 8+/10[/b]
13. Above & Beyond feat. Alex Vargas – Blue Sky Action (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] – 1578 points We Are All Wee Need mám raději 8/10
[b]12. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Photographer Remix) [Aropa Records] – 1846 points tohle je můj osobní TOTY 10/10[/b]
11. MaRLo – Visions [ASOT] – 1938 points trouse alert 7+/10
10. Andrew Rayel feat. Alexandra Badoi – Goodbye [Armind] – 2317 points tohle je prostě jen Rayelovina 6+/10
09. Bobina – Winter [Black Hole Recordings] – 2346 points hmm no dalo se čekat 7+/10
08. Armin van Buuren – Ping Pong [Armind] – 3184 points ten track mi nevadí ale až tak vysoko bych to neviděl 7+/10
07. Armin van Buuren – Hystereo [Armind] – 3201 points to samé 7+/10
06. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Falling Back (Mark Sixma Remix) [WYM] – 3253 points tohle mě nějak nebere 6+/10
05. Armin van Buuren & Andrew Rayel – EIFORYA [Mainstage] – 3269 points tohle se mi taky nelíbí 6/10
[b]04. Luke Bond feat. Roxanne Emery – On Fire (Aly & Fila Remix) [Garuda] – 3297 points no a to bych viděl ještě výš klidně 10/10[/b]Top 20 Tunes of 2013:
[b]03. Sergey Nevone & Simon O’Shine – Apprehension (Aly & Fila Mix) [Defcon] 9/10
02. RAM & Susana – RAMelia (Tribute To Amelia) (Original Mix) [FSOE] 10/10
01. Armin van Buuren feat. Miri Ben-Ari – Intense [Armind] 8+/10[/b]Back in time:
[b]Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel (Original Mix) [#TOTY2012] 10/10
Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Original Mix) [#TOTY2011] 10/10[/b]03. Alex M.O.R.P.H. feat. Natalie Gioia – The Reason [ASOT] – 3312 points no docela překvapivě až takhle vysoko 8/10
02. Armin van Buuren pres. Gaia – Empire Of Hearts [Armind] – 4138 points no jo prostě letos jediná Gaia, i když podle mě patří k těm slabším 8/10
[b]01. Gareth Emery feat. Bo Bruce – U (Bryan Kearney Remix) [Garuda] [Tune of the Year 2014] – 5332 jo tohle se dalo čekat a nemám proti tomu vůbec nic 9+/10[/b]25. 12. 2014 v 11:13 #216688Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Homot 693.[/b]
01. Speed Limits & Jaco feat. Joni Fatora – Palm Of Your Hand (Alex Klingle Remix) [Enhanced] docela klasika Enhanced vokálovka, hudebně nic co by mě nějak extra nadchlo, vokály jsou ale pěkné 6/10
[b]02. IRA & Ana Criado – Help Me Find [RNM] sice je to lehce trousy, ale cokály jsou skoro dokonalé a má to docela náboj takže palec nahoru 8+/10[/b]
03. Omnia feat. Jonny Rose – Two Hands [Armind] mtv pop vokálovka ve stylu Dashe…uznávám, že docela chytlavé 6/10
04. Shogun – Laputa [Armind] taková ta klasická Gaiovina, pěkné 8/10
[b]05. Paul Thomas – Tick Tock [VANDIT] docela slušně nabušený progllift, proč jen takových tracků není v té první půlce více, místo těch popin a trousovin 8+/10[/b]
06. Shogun feat. Emma Lock – Fly Away [Armada] starej dobrej Shogun sound to já můžu 8/10
07. Shogun feat. Chloe – Underwater [Armada] další fajn vokálovka, album zřejmě nebude až taková vrzanica jak bych čekal 7+/10
08. Lost Witness feat. Three Faces – Eternal [Critical Fusion (XPM)] taky soliddí proglift s narsran-synts 7+/10
09. Rafaël Frost – Drive [Frost Recordings] musí to ze mě ven, nemám Frostovi produkce vůbec rád…vůbec 4/10
10. Masoud feat. Melissa Loretta – Best Days [Statement!] letní vokálovka, příliš nezaujala 6-/10
[b]11. Above & Beyond feat. Alex Vargas – All Over The World (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] hudbeně a melodicky prostě fantastická produkce, tak jak by se dalo čekat od této osvědčené značky 9/10[/b]
12. Radion6 & Katty Heath – Beautiful Nothing [RNM] docela úderný track, dnešní epizoda mě zatím baví 7+/10
[b]13. Sunny Lax – Daenerys (Max Freegrant Remix) [Anjunabeats] originál o něco lepší, ale i tak bezva, ta melodie je skvost 8+/10[/b]
14. Orjan Nilsen – Shenanigans [Armind] sežerte mě, bušte mě do kulí, ale ty techy dropy jsou ultra-cool 7/10
15. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (MaRLo Remix) [Armind] trochu mi to přijde jako parodie na Photogrpaherův remix, prostě mnohem, mnohem slabší 6/10
17. Gregori Klosman & Askery – Control [ZEROTHREE] bigrůmařina s techy dropem, solidní nářez 7/10
18. Armin van Buuren – Together (In A State of Trance) (Alexander Popov Remix) [ASOT] podle mě remix docela o ničem 5/10
19. Armin van Buuren – Together (In A State of Trance) (Mark Sherry Remix) [ASOT] určitě o něco lepší, i když čekal bych i víc od Sherryho 7/10
20. Assaf – Apollyon [Black Sunset] txpivká Arminovina, drama v breakdwonu, nasran-synths melodie 7/10
[b]21. Paul van Dyk and Aly & Fila feat. Sue McLaren – Guardian (PvD Club Mix) [VANDIT] [Tune of The Week] mádherný, lehce melancholický track, který ale funguje naživo velmi slušně jak nám PVD předvedl na Vandit Nights 9/10[/b]
22. Gai Barone – Mr. Slade (Solarstone Pure Mix) [Afterglow] sice super, ale docela rychle se mi ten track ohrál díky jednoduchému motivu 8/10
23. Scott Bond vs. Solarstone – Naked Angel (Tasso Remix) [Armada] solidní remix klasiky 7+/10
[b]24. Vast Vision & Hindsight – Sole Oriente [FSOE] špičkový breakdown a velice příjemmá optimistická atmosféra 8+/10[/b]
25. TrancEye – Unloved 2014 [Defcon Recordings] pěkné, i když na Good Morning Sunshine to teda nemá 7+/10
26. Magnus – Frozen Sun [KSX Critical Overload] zvukově krystalicky psýčkový track 8/10
[b]27. ReOrder & Sue McLaren – Hands Of Time (Andres Sanchez Remix) [free download] už originál mě vyloženě nadchnul, tento remix je snad ještě lepší a ještě k tomu free 9+/10[/b]
28. Armin van Buuren – Communication (Paul Oakenfold Full On Fluoro Mix) [Perfecto] 8/10
29. Giuseppe Ottaviani – Liverpool (Standerwick Remix) [Go On Air] co taky jiného čekat při takovém kombu, solidní 140 námrd 8/10
[b]30. Armin van Buuren – Hystereo (Wach Remix) [Armind] [Future Favorite] pořádně nakopnutý remix, plus ten breakdown,wow 8+/10[/b]
[b]31. Ben Nicky & Standerwick – Drop [WAO138] pojď mi 10/10
32. Sunlounger feat. Zara – Lost [Magic Island] [ASOT Radio Classic] jojo tahle vokálovka je skoro až kult, divím se že ještě jako klasika nezazněla 9+/10[/b]8. 12. 2014 v 5:14 #216621Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Prasot 692.[/b]
01. Omnia feat. Jonny Rose – Two Hands [Armind] regulérní a docela otrvaná popina, melodie by měla jistý potenciál při jiném zpracování 4/10
02. Protoculture – Everytime You Smile [Armada Captivating] Protouše mám fakt rád, ale postupem času taky hodně zpomaluje až se propracoval k trousu…sice je to pořád docela na úrovni, ale kde jsou ty časy…7/10
03. Dash Berlin & 3LAU feat. Bright Lights – Somehow (Syzz Remix) [Aropa] odporné 3/10
04. Tomac – Daria [FSOE Excelsior] trochu vkusnější prog 7/10
05. Axis – Lush [Enhanced] sice klasická enhanced trousina, ale choppované vokálky jsou super 7/10
06. Genix – Durban [Anjunabeats] fantastická melodie v breakdownu, ale ten klasickej trousy anjuna climax…ach jo…ale i tak dobré 7+/10
07. Orjan Nilsen – Shenanigans [Armind] ani zdaleka ne tak hrozné jak bych čekal, určité pasáže se mi docela i líbí…samozřejmě že se ale nejedná o trance track 6+/10
08. Vlad Varel – Good For Me (Mike Shiver Remix) [Critical Fusion XPM] vokály pryč a zbyla by docela fajn trousy juchačka 7+/10
09. Alexander Turok & Neev Kennedy – Be The Light [How Trance Works] nenásilná vokálovka, která se docela dobře poslouchá 7+/10
10. Shogun – Laputa [Armind] [Future Favorite] minulej sem tuhle zdařilou Gaiovinu trochu podstřelil 8/10
11. Jeremy Vancaulart – To The Edge [Black Sunset] nikdy nebudu velkým přítelem těhle vrčících synths, break je ale fajn 7/10
12. Ben Gold – Atomic [#Goldrush] atomová nálož z minula 8/10
13. Armin van Buuren – Together (In A State of Trance) (#ASOT700 Anthem) [Armind] to že to zatím nevyhrálo FF jen potvrzuje, že se trancerům příliš nelíbí tahle trousy hymna, mně nepřijde vůbec špatná 8/10
14. Feel & Elles de Graaf – Shadows (The Sound of Without You) [Amsterdam Trance] extra vrzavá basovka a celkově pro mě spíše průměrný track 6+/10
15. Andy Tau & Hilton Caswell – Rush [Infrasonic] Infrasoňáckej šlapavej prog, super 8/10
16. Dimension – Ode 2 [In Trance We Trust] zhruba na stejné úrovni, taky moc dobré 8/10
17. Sunset & Mino Safy – Prometheus [Club Family Records] trocha dramatické vložky 7/10
18. Kam Delight – Scandinavia [Unique Sense] zajímavý prog s bigroomáckým dropiskem 7+/10
19. Assaf – Apollyon [Black Sunset] zvukově nic zajíavého, prostě docela typická bigroomárna trochu ve stylu Rayela 6+/10
[b]20. BluSkay – ReUnited [Molekular Sounds] dreamy uplift od spíše béčkovějšího producenta, který se ale sakra rychle zlepšuje, pecka 8+/10[/b]
21. Gai Barone – Mr. Slade (Solarstone Pure Mix) [Afterglow] super předělávka, i když melodie je trochu out of tune mi přijde 8/10
22. Dennis Sheperd feat. Chloe Langley – Bring You Home (Ronski Speed Remix) [A Tribute To Life] vokály jsou trošku pod úrovní mi přijde, melodie je ale sakra dobrá a euforická 8/10
[b]23. Michael Badal feat. Shanokee – Blue Skies (Temple One Remix) [Black Hole] vokály opět trochu na hranici vkusu, ale když přijde ta melodie, tak jen zavírám oči a zapomínám na vše špatné…to je nádhera!!! 9+/10[/b]
24. Armin van Buuren – Communication (Paul Oakenfold Full On Fluoro Mix) [Armada] fajn upliftí remix, otázka je jestli už těch remixů nebylo dost pro tento track 8/10
25. Armin van Buuren – Hystereo (Wach Remix) [Armind] určitě nejpřijatelnější verze 8/10
[b]26. Plumb – Need You Now (How Many Times) (Bryan Kearney Remix) [Kearnage] těžko říct jestli jsou lepší vokály nebo melodie, obojí je okouzlující 9/10[/b]
27. Daniel Skyver – Panic Stations (Chris Metcalfe Remix) [Grotesque] energetický nášup 8/10
[b]28. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Photographer Remix) [Aropa] jojo…už po několikáté a naprosto zaslouženě 10/10[/b]
29. James Dymond – Painting With Light [Mental Asylum] docela fajn uplift, melodicky mě až tak úplně neuchvátil 7+/10
30. Sean Tyas – Try To Hold On [Free Download] tak trochu crazy techy track 7/10
31. Elevation – Biscayne (Lemon & Einar K Remix) [Coldharbour] [ASOT Radio Classic] jedna z těch ne příliš ohraných klasik…8/1029. 11. 2014 v 4:46 #216590Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Maxot 691.[/b]
01. Ron Van Den Beuken feat. Imogen Heap – Headlock [Entraxx] příjemný hlas, ale jinak pro mně vokálovka na jeden poslech, Beukenův návrat bych si asi představoval jinak 6+/10
02. Deadmau5 – Aural Psynapse (Attlas Remix) [mau5trap] docela funny remix, netradiční, ale taky pro mě asi poslední poslech 6+/10
03. Steve Angello feat. Dougy – Wasted Love (Grum Remix) [SIZE Records] výraznější melodie a beat tak trochu ve stylu Pryda apod…hodně fajn housy věc 7+/10
[b]04. Sunny Lax – Daenerys [Anjunabeats] no je to tam, Sunny Lax neustále tvoří fantastické melodie, kterým ale chybí pořádně nakopnutý beat…melodicky ale fakt super, trochu ve stylu Hello od Above and Beyond 8+/10[/b]
05. Stoneface & Terminal – Caligula [Euphonic] trochu temnější track z jejich posledního alba, zajímavý počin 8/10
06. Ronald van Gelderen & Gaelan – I Will Love Again [ASOT] your daily trouse, i tento návrat bych si představoval jinak 6/10
07. Will Atkinson pres. Josep – With Light [Black Hole] trochu jiná káva, docela inteligentní prog od známého řezníka, lehce monotoní po dropu 7/10
[b]08. Paul Oakenfold feat. Tiff Lacey – Hypnotized (Markus Schulz Remix) [Perfecto] wow to je výborný remix, na Markuse je to i hodně trancy….8+/10[/b]
09. 4 Strings & Katty Heath – Hold In Silence solidní, podobně jako track Monday, sice to není uplift tak jako za starých časů, ale jinak promakané a melodicky chytalvé 8/10
[b]10. Armin van Buuren – Together (In A State of Trance) (#ASOT700 Anthem) [Armind] chytlavé…nebo snad ne? 8+/10[/b]
11. Audiocells & Eskova – Breathing (Nick Callan Remix) [Rolling] trochu utahanější trousík, pro mně žádná hitpoška 6/10
12. Ben Gold – Atomic [Goldrush] typický Goldův rukopis, slušné 7+/10
13. Shogun – Laputa [Armada] [Tune of The Week] zajímavý nástup, pak přijde typicky Gaiovitá dramatická melodie 7/10
[b]14. Ronski Speed feat. Lucy Saunders – Calm Before The Storm [Maracaido] fantastická vokálovka, která i suprově šlape 9/10[/b]
15. Simza & Stoneless – Nornir [CDR] docela průměrný track, navíc podle zákulisních informací jde o použitý template…6/10
16. Mr. Sam vs. Fred Baker pres. As One – Forever Waiting (Mike Saint-Jules Remix) [Magik Muzik] oproti starému MIKE remixu je to čajíček…ale jinak by to jakže takž šlo 7/10
[b]17. Markus Schulz feat. Lady V – Winter Kills Me [Coldharbour] skvělá vokálovka a závěrečný track z jeho setu na TM, i když tam hrál ještě jinou verzi…?? 8+/10[/b]
18. FloE – Sector 7 [Entrancing] posmutnělá melodie a průměrnější sound 6/10
19. Gai Barone – Mr. Slade (Solarstone Pure Mix) [Afterglow] Solar dodal origoši to co mu podle mě chybělo, trochu to prostě nakopnul, i když melodie mi přijde trošku out of tune 8/10
20. Darren Porter & Ferry Tayle – Neptune’s Siren (Neos & TrancEye Remix) [CDR] docela solidní 140 předělávka 8/10
21. Second Sine – The Harder They Drop (James Dymond Remix) [Critical Overload] líbí se mi psýčkový drop, melodie uprostřed ale není dostatečně chytlavá 8/10
22. Airscape & Peetu S – All Of Us [High Contrast] napínavý breakdown následovaný docela generic melodií, celkově ale fajn 7+/10
[b]23. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Photographer Remix) [Armind] [Future Favorite] pro mě kandidát na tune of the year…což je docela vtipné když je v názvu mnou celkem nenáviděný Dash…ale je tam zároveň i Photographer a to je sakra bůh 10/10
24. Plumb – Need You Now (How Many Times) (Bryan Kearney Remix) [CDR] ty vokály jsou kouzelné….vlastně i ta melodie, šleha 9+/10[/b]
25. Paul Miller – Plick Plack [Vandit] Milouš je zpět, i když to není taková řacha, ale třeba se postupem času zalíbí 7+/10
26. RAM – Clockwork Orange [Grotesque] 7+/10
27. Danny Stubbs feat. Issa – Voices In The Dark (Magnus Remix) [Rebooted] hodně vymazlený zvučík 8/10
[b]28. Talla 2XLC – R.E.D. (Driftmoon Edit) [Tetsuo] originál má suprovou melodii, ta v tomto remixu slouží jen jako rozjezd k opravdu pekelnému dropu 9/10[/b]
[b]29. Thomas Bergersen – Final Frontier (Abstract Vision Bootleg) [CDR] {OST Interstellar} originál úplně zbožňuju, podle mě jedno z nejlepších hudebních děl všech dob, remix je určitě povedený, i když asi bych si to dokázal představit i lépe 9/10
30. Peter Santos – Under The Same Sky (Aly & Fila Remix) [Go On Air] masivní upliftí beat…wow, melodicky je to tak trochu jako Nubia, jen ne až tak dokonalé 9/10[/b]
[b]31. Onova – Aurora [WAO138] skvělá 140ka, kterou jsem minule možná až tak nedocenil 9/10
32. Armin van Buuren pres. Rising Star – Touch Me (Armin van Buuren Remix) [Armada] [ASOT Radio Classic] tenhle track má i další skvělé verze, Vincent De Moor Remix i Brandtova verze jsou pro mě desítkové, tato verze je melodicky od originálu dost odlišná a taková jakoby temnější 9/10[/b]22. 11. 2014 v 22:17 #216575Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Kákoš 690.[/b]
[b]Výborná epizodka, poslouchal jsem jí dohromady asi 4 hodiny, protože jsem se furt vracel :)[/b]
01. Tenishia & Somna feat. Michele C – Show Me A New World [ASOT] vcelku běžná a ničím nezajímavá vokálovka, pro mě jen na jeden poslech 6/10
02. Shogun feat. Adara – Dragon [Armind] musím uznat, že je to docela chytlavé, lehce cheesy 7+/10
03. Markus Schulz feat. Liz Primo – Blown Away (Venom One Remix) [Coldharbour] průměrnější melodická polotrousovina 6/10
[b]04. Ronski Speed, Lucy Saunders – Calm Before The Storm [Maracaido] hodně dobrá vokálovka, poháněná progliftím motorem 8+/10[/b]
[b]05. Driftmoon – Rise Of The Phoenix [Driftmoon Audio] suprová melodie, velice originální pojetí, fajn track 8+/10[/b]
06. Yoel Lewis – Paradox [Enhanced] fajn melodie, trochu ve stylu Pryda 8/10
[b]07. Armin van Buuren – Together (In A State of Trance) [Armind] [ASOT 700 Anthem] no říkejte si co chcete, není to špatná hymna, je to hravé, hodně chtylavé, zapamatovatelné, jen to není až tak úplně trancy, ale docela to šlape v tom climaxu..takže za mě docela dobré 8+/10[/b]
[b]08. Antony Waldhorn feat. Michele C – Last Ones Standing [Driftmoon Audio] dnešní epizoda mě zatím baví i v první hodince, skvělá, dobře nakontuá vokálvka, klubovější pojetí 8+/10[/b]
09. Harry Square – Elephant In The Room [Interstate] slušný bigrumec z minula 8/10
10. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Photographer Remix) [Armind] trochu netradičně přechod na uúplift jež takto brzy….neskutečná morda…originální track je taková ukolébavka, ale Photographer tomu dodal neskutečnou šťávu, a ta ma melodie a drop, to je na oskara…jinak známe z TM 10/10
[b]11. Ark Planet – Eternity (Iversoon & Alex Daf Remix) [Suanda] klubová řežba, ten drop je absolutní masakr a drtička klubů….tohle bych chtěl někdy slyšet naživo 9/10[/b]
12. Ferry Corsten – Pogo (Dimension Remix) [Flashover] originál je spíše úsměvný track s trapňoučkou, ale docela chytlavou melodií….Dimension dělal co mohl a udělal z toho dost solidní trance track 8/10
13. Andrew Rayel – Followed By Darkness [Armind] to už snad ani nemuselo být 6+/10
14. Porter Robinson – Sea of Voices (Falcon Remix) [Astralwerks] pěkný orchestrance, emotivního ražení 8/10
[b]15. Mohamed Ragab feat. Eli – Passionflower (ReOrder Remix) [FSOE Excelsior] parádní uplift přesně podle mého gusta, zukově trošku ve stylu Skypatrol tracků 9/10
16. Dan Stone – Kito [Always Alive] fantastický track z Pure Trance 3 kompilace, Stone válí letos 9/10[/b]
17. RAM – Clockwork Orange [Grotesque] původní melodii, S orange theme v tom až tak neslyším ,ale je to na podobný způsob 8/10
18. Ron Hagen & A.R.D.I. feat. Sarah Lynn – Gold In The Sky (Signum Mix) [How Trance Works] Signum jsou taky zpět v plné síle, uplift your mind…8/10
19. Casey Rasch feat. Taranhawk – Lords of War (Paul Webster Remix) [Critical State] energy uplift se spíše posmutnělou melodií 8/10
20. Danny Stubbs feat. Issa – Voices In The Dark (Scott Bond & Charlie Walker REBOOTED Remix) [CDR] tak nějak podoběn jako předchozí dva tacky, solidní uplift s dávkou energie 8/10
[b]21. Onova – Aurora [WAO138] sice to není taková pecka jako jeho největší klenoty ale i tak hodně dobrý 8+/10
22. Allen Watts – Tunnel Vision (Amir Hussain Remix) [Edge EDM] solidní grády…pořádná 140ková porce 9/10[/b]
23. Allen Watts – Kepler [WAO138] známe 8/10
[b]24. Johnny Yono – Pulverize [Damaged] trochu netradiční slyšet uplift zrovna od tohoto jména, ale proč ne…vítak chlapče 8+/10
25. Ben Nicky & Standerwick – Drop [WAO138] [Future Favorite] wow takhle drtivě vyhrát FF, to bych nečekal, ale je to moc dobře, uplift 4 life 9+/10
26. Simon Patterson – Whites Of Her Eyes [Perfecto] velký plus za originalitu, skvělá věc 9/10[/b]
27. Jordan Suckley – Elation (Joint Operation Centre Remix) [Subculture] temnější track s prvky psytrancu a dropem ve stylu šlapačka zelí 7+/10
[b]28. Will Atkinson – Sharpshooter [Subculture] úplně žeru tyhle valící se sytnhs…výborné 9/10[/b]
29. Steve Morley – Only A Heartbeat Away [Tangled Audio] trochu dramatičtějí pojetí, taky fajn 8/10
[b]30. Vengaboys – Kiss (When The Sun Don’t Shine) (Airscape Remix) [Breakin‘] [ASOT Radio Classic] až extrémně happy, ale neskutečně euforická věc, lovely 9+/10[/b]15. 11. 2014 v 17:14 #216567Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Faxot 689.[/b]
01. Sick Individuals – Wasting Moonlight (Andrew Rayel Remix) [Armada] vše je ok, krom té hlavní melodie, to je prostě už tak obehraná písnička ty Rayelovi synths, uř je to fakt neskutečně otravné 5/10
02. Blood Groove & Kikis – Silver Sand [Pineapple Digital] pohodový relexační progressive 7+/10
03. Beyonce – Haunted (Rodg Private Mix) [Tune of The Week] fajn progressivní pumpin remix, docela takové temné, což bych ani nečekal 7+/10
04. Kirill Nikolaev & Denis Neve – Redline [Portrait Digital] trochu více šťávy a energie v tomto proggy tracku, kvalitka 8/10
05. Nail Abdiev – Sunbeam [Elliptical Sun] suprová piánkoá melodie, jen ten celkovej sound je lehce trousy a lehce enhanced-like 7+/10
06. Yoel Lewis – Paradox [Enhanced] docela nakopnutý trousík 7+/10
07. Denis Kenzo & Kimberly Hale – Find The Light [How Trance Works] Kenzo ty vokálovky umí 7+/10
08. Hans Zimmer – Interstellar (Main Theme) (Mike Saint-Jules Bootleg Mix) výborná předělávka, někdo by se ještě mohl vrhnout na Final Frontier, což je ta epické dílo z traileru, tohle je ale taky výborné 8/10
09. Lana Del Rey – Old Money (Bobina Remix) Lanu mám rád a obával jsem se nějakéo roztrousování, ale je to docela decentní remix, i když melodie je až moc veselá v kontrastu z původním trackem 7+/10
[b]10. IRA & Ana Criado – Help Me Find [RNM] hpdně fajn vokáloka, melodie je typickej trouse, ale jeden z těch lepších 8+/10[/b]
11. Tommy Johnson – We Are Victorious [ASOT] zvláštní filmová melodie dělá track docela zajímavým 7/10
12. Shogun feat. Adara – Dragon [Armind] dost cheesy vokálovka, ale pořád lepší než ty jeho předchozí vrtačkové dropy 7/10
13. Harry Square – Elephant In The Room [Interstate] šlapěvjší prog a ostré vrčící synths 7+/10
14. Somna & Jennifer Rene – Because You’re Here (Johann Stone Remix) [AVA] opět lehce cheesy vokálovka, ale což…7+/10
15. Hazem Beltagui – Hyperion [FSOE Excelsior] pro mě docela nezáživný temnější track 7/10
16. Ferry Corsten – Pogo (Faruk Sabanci’s Dirty Rock Remix) [Flashover] až takhle klesnul můj někdejší hrdina a průkopník supersaw soundu…originál je sračka, tenhle remix to moc nezachraňuje, i když je samozřejmě lepší 4/10
17. Andrew Rayel – Followed By Darkness [Armind] [Future Favorite] typická Rayelovina, vyjímečně myšleno spíše v dobrém 7/10
18. Andrew StetS feat. Soncesvit – Bulawa (Aerofoil Remix) [Synergy] pro mně spíše průměrnější bigrum prog 6+/10
19. Driftmoon – Effervescence [FSOE] velice příjemný proglift, možná uplift…preferuji Dan Stone Remix 8/10
[b]20. ReOrder & Sue McLaren – Hands Of Time [Subculture] optimistický uplift, melodicky ve stylu Skypatrol 8+/10
21. Re:Locate vs. Robert Nickson feat. Carol Lee – Built To Last [Molekular] wow to je návrat, skvělý úplift tak jako za mlada 🙂 8+/10
22. Simon Patterson – Whites Of Her Eyes [Perfecto] zvukově vymazlený track, který rozhodně ani chvilkama nenudí 8+/10
23. Plumb – Need You Now (How Many Times) (Bryan Kearney Remix) [CDR] ta vokálová pasáž je úžasná…melodie je taky fajn, doela klasickej Kerňák, track si vybavuju z TM…8+/10
24. Cold Blue – Furia [Monster Force] fajn 140ka s údernou melodií 8+/10
25. Ben Nicky & Standerwick – Drop [WAO138] navzdory stupidnímu názvu naproosto fantastický uplift 9/10[/b]
26. Odonbat – Akira (Standerwick Remix) [Digitized] další 140kový doping 8/10
27. Allen Watts – Kepler [WAO138] 8/10
28. Damian Wasse – Metropolis [Full On 140] ne úplně typický uplift, kopák je trochu netradiční, ale jinak docela zajímavé dílko 7+/10
29. Starparty – I’m In Love (Sneijder Remix) [CDR] stařičká klasika velmi solidně překopána 7+/10
30. DJ Tim & DJ Misjah – Access (John Askew Rework) [CDR] snad mě tu nikdo nezbije když řeknu, že se mi to až tak nelíbí, na to že je to Askew…pro mě v tom tracku není nic moc zajímavého 6/10
[b]31. Pharmacy of Sound – Looking for Substance [ASOT Radio Classic] klasickej proggy sound staržch časů, to už se dnes moc neslyší 9/10[/b]8. 11. 2014 v 1:04 #216557Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Exot 688.[/b]
01. Coldplay – O (Jochen Miller & First State Bootleg) [CDR] taneční remixy pro Coldplay se zatím docela dařejí, i tenhle rozhodně není marnej, i když je to hondě cheesy a komerční 6+/10
02. ilan Bluestone – Snapdragon [Anjunabeats] klasickej Anjuna sound, tentkorát v docela dobrém smyslu, jinak je to podobné jako jeho remix k Fire Fire Fire 7+/10
03. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – Let Go (Andy Duguid Remix) [Anjunabeats] agresivnější pojetí oproti originálu 7/10
[b]04. Above & Beyond feat. Zoe Johnston – We’re All We Need [Anjunabeats] je to poalejší ale je v tom neskutečně emocí…výbornej song 8+/10[/b]
05. Alex Klingle – Phase Shift [Enhanced Music] zvukově zajímavé, melodicky tuctové, jak už to tak bejvá u těchto trousy tracků 6+/10
06. Rodg – Hot Merchandise [STATEMENT!] hodně pěkný, dreamy progressive, třebas takovými traky byh napěchoval první půlku Asotu 8/10
07. Cosmic Gate & Kristina Antuna – Alone (Maor Levi Remix) [WYM] …a ne tímhle cheesem 6/10
08. Denis Kenzo & Jilliana Danise – Will Be Forever (Meridian Remix) [How Trance Works] originál je o mnoho lepší a hlavně ne tak cheesy 6+/10
[b]09. EDU – Alive [Monster Pure] Edu mě letos zaujal se svým Akčním Hrdinou, tohle je také velice pěkné, solidně šlapající prog 8+/10[/b]
10. Kyau & Albert – Relevant Angel [Euphonic] obvykle mi jejich vokály nevaádí, tady ale docela hodně, navíc celé to trouse provedení, šup s tím na Óčko TV 4/10
11. DoubleV – The Gate [IHU] už známe, napínavý exo breakdown, po něm už ale typickej bigroom sound alá Gravell 6+/10
12. Shogun feat. Adara – Dragon [Armind] Shoguna už jsem, tak trochu odepsal, tohle je ale docela pěkná vokálovka, i když samozřejmě hodně mainstreamová 7+/10
[b]13. Three Faces & Christian Zechner – Lost in Time (Audiko Remix) [Suanda Music] wow to je ale sakra dobrá vokálovka 8+/10[/b]
14. Ost & Meyer With Ronski Speed and Cate Kanell – Fortress [Essentializm] už několikrát hraný track, skvěá vokálová pasáž, ale ten vrz je až moc rezavý 7+/10
15. Gordey Tsukanov – Neptun [Saturate Audio] Saturate je velmi podcěňovaný label, vznikají tam takové progy jako je třeba tento 8/10
16. David Gravell – Kaiju [Armada Captivating] trochu exotiky, jak by se podle názvu dalo čekat…samozřejmostí je pak bigroom drop, i když je originálnější než bych čekal 7/10
17. Yves De Lacroix & John Evans ft. Lokka Vox – Ashamed (Fabio XB Remix) [In Trance We Trust] [Future Favorite] pro mě trochu překvapivý FF, sice fajn, ale bylo tam mnoho lepších voleb 7+/10
18. Antony Waldhorn – Symphonica [Driftmoon Audio] ten break je horzně utahaný, po dropu už je to pak fajn, ale ale 6+/10
19. Roger Shah pres. Sunlounger & Jes – Glitter And Gold (Denis Sender Remix) [Magic Island] podobný drive jako má třeba Solarstone, pěkné a dobře to odsejpá a šlape 8/10
20. Svenson & Gielen – Twisted (Jorn van Deynhoven Remix) [CDR] čekal bych spíše upliftí remix od JVD, tohle je šmrncnuté spíše současnějším velkým růmem, alespoň že drop je melodický 8/10
21. Andrew Rayel – Followed By Darkness [Armind] [Tune of The Week] v breakdownu i po něm je to prostě klasický Rayel jen s pár novými prvky 7+/10
[b]22. Driftmoon – Effervescence [FSOE] moc pěkná melodie, i když preferuji mnojem nakopnutěší Dan Stone remix, ten by byl ještě o bod výš 8+/10[/b]
23. Vast Vision & Eloquentia Feat Robin Vane – Will See You Again [ASOT] ou ty vokály jsou hodně zvláštní a nelíbí se mi, melodicky je to fajn 7+/10
[b]24. Miroslav Vrlik – We Don’t Change [Silent Shore] tenhle typ dreamy upliftů mám hrozně rád 9/10
25. Allen & Envy feat. Jess Morgan – The Heart That Never Sleeps [Amsterdam Trance Records] tahle dvojka je pro mě trochu hit or miss, tohle je ale rozhodně hit, melodie je hodně promakaná 9/10[/b]
[b]26. Dreamy – Those Sudden Feelings (Ahmed Romel Remix) [Red Zone] break je sice až příliš zdlouhavý, ale čekání stojí za to, pak je z toho solidní šleha 8+/10
27. Temple One & Katty Heath – Together We Escape [How Trance Works] wowopět uplift podle mého gusta 9+/10[/b]
28. Dart Rayne & Yura Moonlight – Anaconda [CDR] tahle dvojice a uplift jo? jsem trochu překvapen, výsledek je docela fajn energy track 8/10
[b]29. Allen Watts & Mike van Fabio – Velvet Blue [CDR] tak to mi silně připomíná Skyliner…což překladu zamená…mrda 9+/10
30. Allen Watts – Kepler [WAO138] více se mi líbil track Recharge, hraný v jedné z minulých epizod, ale i tak výborné 8+/10[/b]
[b]31. Moby – Why Does My Heart Feel So Bad (Ferry Corsten Remix) [Mute Records] [ASOT Radio Classic] neskutečně, opravdu neskutečně dobrý remix, starý dobrý supersaw sound 10/10[/b]7. 11. 2014 v 21:45 #216556Anonymní uživatel
NeaktivníZáleží na povaze člověka, někdo je přelétavější, někdo se naopak drží toho samého třeba i celý život, já budu Asoty a trance jako takový poslouchat ještě hodně dlouho dobu, troufám si říci, že možná až do smrti, neobjveil jsem pro mně za tím nic lepšího a pochybuju, že někdy objevím hudbu, která by mě naplňovala víc než [b]uplifting trance[/b]…samozřejmě, že si občas skočím i do světa jiného žánru, v poslední době je to spíše ambient nebo filmové soundtracky, eventuelně starej dobrej synthpop alá Depeche Mode
7. 11. 2014 v 16:38 #216555ErikDeejay
ČlenHustey: +1
Ale občas tu aspoň človek objaví nejaký fajn track….tak v jednej zo 100 epizód…
7. 11. 2014 v 13:39 #216554Hustey
ČlenFreezere vsechna cest. Jak muzes nekolik let poslouchat porad dokola stejnou hudbu, to mi hlava nebere : )
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.