Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
1. 11. 2010 v 4:19 #185186
Hustey
Členjakoby to nebylo jedno jestli to micha armin nebo ne, o ty prechody tam stejne az tak nejde jako o tracky, ktere radio uvadi.
snad nikdo neveri tomu ze kazdy asot, promo set ci guest mix micha primo armin. snad jen essential mix, ten je ale skoro vzdy live zaznam.
31. 10. 2010 v 21:22 #185169nexxie
Člentakových bulvárů už tu bylo.. sm17
31. 10. 2010 v 20:42 #185162Sandeagle
ČlenArmin je jeden z několika kdo asot míchá… a procentuálně právě nejmín epizod. Je to jedno z veřejnejch tajemství armady…
31. 10. 2010 v 19:11 #185155Joe
ÚčastníkJá mám zhruba představu, jaká mašinérie to musí být, o to nic… Stejně jako že se z nadšení stal tvrdej byznys sm11
[quote-0 Freezer]... a je tam v podstatě opravdu jen to nej...[/quote-0]
Což je samozřejmě relativní pojem, že sm3 Sám se to snažím sledovat, ale ty porce co se vydávají je šílený objem a věcí, co by člověka hned chytly za ucho, je pomálu…
31. 10. 2010 v 17:42 #185146Anonymní uživatel
Neaktivníjen tak pro info…tracky které se dostanou do Asotu procházejí hodně dlouhým řetězcem…jakýmsi výběrovým řízením a k Arminovi se dostane jen těch pár top věcí ze ktetých vybírá sm3. Kdyby u toho měl Armin sedět sám i vybírat ze všech těn tun shitů, který mu posílaj, tak už by neměl čas na nic jinýho, takže to Armin rozhodně nedělá sám, ale doslova celá Armada 🙂 i když má asi to poslední slovo
dokonce i tak trochu pochybuju, že to Armin sám míchá…kde by na to vzal čas 🙂
takže tracky končící v Asotu nejsou jen to co jeden člověk (Armin) vybere, proto se taky skoro nikdy nestane, že by se tam dostala nějaká amatérská shitka a je tam v podstatě opravdu jen to nej…
31. 10. 2010 v 17:21 #185144Joe
ÚčastníkTak asi se dá souhlasit s tím, že nevycházejí pořád samé perly, ale myslím, že ten Arminův posun kamsi „dotvrda“ je více než znatelný. Dobře to ukazuje poslední album, kde několik těch lepších skutečně trancových kousků muselo vyjít jako bonus. Stejně tak jsou lidi, kterým svým hraním už nesedí, ale jak je vidno nabírá zase fanoušky v jiné sféře. A rozhodně ASOTu nevládne sám, zvěstí o tom jak to tam funguje jsou plná fóra…
31. 10. 2010 v 10:31 #185124nexxie
Členchtěl jsem tim říct, že se podle takýhle komentů pozná IQ..
promiň ale to že se ti poslední epizoda nelíbila neznamená že byla špatná! Armin zahrál (pro něj) to nejlepší co se za ten týden na promo scéně objevilo, takže příště radši kydej hnůj na scénu jako takovou než jen na ASOT a Armádu
Co se týče ASOT Top20, tak s tím souhlasím.. ale to musíš poděkovat americkejm hlasujícím idiotům. a letos to nebude o moc lepší31. 10. 2010 v 7:31 #185120Joe
Účastník[quote nexxie]taky dobrej, asi joke týdne.. sm17[/quote]
Co tím chtěl básník říci?
Když porovnám TOP20 z roku 2008 s tím, co bylo ve vánoční hitparádě o rok později a co se v hlasování objevuje teď, tak je jasně vidět, kam ten vývoj show směřuje…29. 10. 2010 v 15:18 #185015nexxie
ČlenChelseaplayer +1
29. 10. 2010 v 14:01 #185010Chelseaplayer
ÚčastníkJá bych ani neřekl,pěkně slušná epizoda..sm0
29. 10. 2010 v 13:34 #185005Anonymní uživatel
NeaktivníUšot 480.
01. Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (Intro Trance Mix) [Armind]
– skoro famozní intro a pak se přidají ty vokály a mě se prostě chtělo smát 🙂 dub Armine, dub dub, melodicky je to dobrý, ale ty vokály jsou total trash 6+/1002. Ronski Speed – B Sign [Euphonic]
– hehe palec nahoru za vychytaný název rlsu, ale jinak to až tak slavné není, preferuju určitě A Sign…tohle je proggy-tech verze 6/1003. Parker & Hanson – Alquimia (Andrew Bayer Remix) [Anjunabeats] [Tune Of The Week]
– hodně kvalitní prog, prověřenej už několikrát v TATW 8/1004. Mike Saint-Jules pres. Saint X feat. Sandel – Fight On
– taková ta typická shogun/acosta/cosmic gate vokálovka, takže pro mě žádná sláva 6/1005. I-Vision & Gilbert Am – Believe It (Oza Remix) [Perceptive Deep]
– neznámá jména a pro mě ne moc záživný track 5+/1006. Heatbeat – Trash [Vandit]
– název mluví tak trochu za vše :))..ne tak ono by to nebylo až tak špatný, prostě typický navrzlý Heatbeat s docela dobrou melodickou pasáží, ale mě tam vadí ty vokály 5+/1007. Zaa feat. Molly – Surrender (DJ Darq Remix)
– další lehce skřípající prog, tentokrát od trochu béčkovějších producentů 6/1008. JPL – Young Love [In Trance We Trust]
– fajn melodie, trochu jakoby myšina 7/1009. Mike Foyle & DNS Project – Cayo Norte (Lemon & Einar K Remix) [Soundpiercing]
– trochu zklamání, techy remix jsem od těhle dvou nečekal, spíše výpl’n setu bohužel 5/1010. Jozhy & Angel – Perfect Woman (Marc Simz vs. Aerofil Remix) [Ask4 Records]
– taky techy věc, ale tady už se to dalo čekat samozřejmě, navíc je to o něco lepší 6/1011. Ben Nicky – Rattle [AVA]
– zase techy pasáž, ach jo…přitom melodie je tak super 7-/1012. Sied van Riel & Ummet Ozcan – Serendipity (Phase 2 Mix) [Reset]
– ježiš ty synths…to se fakt někomu líbí tyhle synťáky? 4/1013. Skytech – Planet [Coldharbour]
– no celkem dobrá klubovější záležitost, ale už čekám na něco melodičtějšího, zatím je to samej vrz, tech nebo club track 6+/1014. W&W & Ben Gold – Break The Rules [Captivating]
– no tady se asi změny nedočkám, i když opět celkem cool club-techy track 6+/1015. Element One – Everyone On Earth [Tone Diary]
– celkem nezajímavá vykrádačka Cosmic Gate soundu 5+/1016. Dart Rayne – Espada Ropera
– no ani stvořitel Poseidonu nijak neoslňuje, taky spíše taková klubovka, mega uplift sound alá Legion, Poseidon se nekoná 6+/1017. Artento Divini – Timezone [High Contrast]
– to už není možný, armin má dnes nějakou techy náladu nebo co…zase nemůžu napsat, že by to bylo špatný, asi kvalitní klubová věc, já je ale nevyhledávám, nevim jak to hodnotit 6/1018. Nurettin Colak – Conception (Arctic Moon Remix) [harmonic Breeze]
– mno konečně, tak trochu vysvobození pro mně, slušný energetický uplift 7+/1019. Philippe El Sisi feat. Sue McLaren – The Last Hope [Future Sound Of Egypt] [Future Favorite]
– většinou se s FF shodnu, ale tady moc teda ne, já si prostě nemůžu pomoc, ale tohle mi zní jako podřadnější aly fila track, nějakej odpadík co se třeba nevešel už na album nebo tak…6/1020. The Chaser – Winter Heat (Ultimate Remix) [Shah Music]
– ucházející uplift s táhlejší melodií 7-/1021. Lustral – I Feel You (John O’Callaghan Dub) [Subculture]
– no tohle je samozřejmě skvělý, i když už známe z minula 9/1022. Shane – Too Late To Turn (Armin van Buuren Remix) [Armind] [ASOT Radio Classic]
– jeden z mých nejoblíbenějších Armin remixů…možná i ten vůbec nejoblíbenější, i když spíše dub…9+/10pěkně slabá epizoda teda…
29. 10. 2010 v 13:21 #185003nexxie
Člen[quote Joe]ostatně kdo má jaké fanoušky a jak píská Ruben, podle toho ta show taky vypadá... [/quote]
taky dobrej, asi joke týdne.. sm1729. 10. 2010 v 9:40 #184977Joe
ÚčastníkTak dneska, respektive včera se Armin překonal v reprodukovaných hrůzách, ostatně kdo má jaké fanoušky a jak píská Ruben, podle toho ta show taky vypadá… Tweak your nipple remix mezi nejlepšími tracky roku 2010 budiž toho důkazem sm17
22. 10. 2010 v 13:02 #184395Anonymní uživatel
Neaktivníjj divná verze, ta známá a oblíbená verze je podle mně ten matt darey remix, kterýmu bych dal sasmozřejmě víc bodů
22. 10. 2010 v 7:23 #184381Joe
ÚčastníkJako prdelky Grace – Not Over Yet? Tenhle track dodneška absolutně žeru v jeho originální podobě, ve své době to překvapivě hodně lítalo rádiama, měl jsem ho nahraný asi ze Zlaté Prahy sm4
(P.S.: Ale tahle verze je doooooost divná, velmi suchá…) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.