TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 841. až 855. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pivot 479.

01. Dinka – Hive
    – poslouchat album od tohodle projektu bylo pro mně docela utrpením, ale tenhle track tam tuším nebyl…protože bych si ho snad pamatoval, tenhle totiž není vůbec špatnej, návyková melodie 7/10

02. The XX – Intro (DJ Eco Bootleg)
    – a mě to přijde nějaký falešný nebo něco, nějak to do sebe nezapadá, SVD to zvládnul trochu lépe mi přijde 6/10

03. M.I.K.E. – The Art Of Love (Protoculture Remix) [Club Elite]
    – sice bych raději origoš, ale i tenhle trochu temnější dreamy remix je výbornej 8/10

04. Ronski Speed feat. Ana Criado – A Sign [Euphonic]
    – vokálová pasáž mě až tak nezaujala, ale když se track rozjede a přidá se melodie tak je to prostě super, potencionální hitovka, možná až podobných rozměrů jako Sanctuary 8/10

05. Pobsky – Final Cloud (Tucandeo Remix)
    – lepší je pro mně origoš, ten je devítkovej, tady se mi nelíbí ten prapodivně filtrovanej, trochu vrčící synth 7/10

06. Phuture Sound – Eternal Gravity [Infra Progressive]
    – vcelku dobrej klubovější prog 7/10

07. Chicane – Where Do I Start? (Armin van Buuren Remix) [Armada]
    – ta rádoby cool-clubby pasáž se mi tam uprotřed prostě nelíbí 6+/10

08. Andre Visor & Kay Stone – Sunrise (Ronski Speed Remix) [Breathe]
    – tak pro mně zcela určitě lepší verze než orig, Ronski je zase ve formě, jinak dukelák má trochu pravdu, ta melodie je strašně podobná jako v Effectual 9/10

09. Temple One – Feel For You [Enhanced]
    – hodně typický Temple One track, komu sedí jeho sound bude určitě spokojenej…pořád je to parádní, ale možná by příště neškodilo trochu inovace 8-/10

10. Soundlift – Empty Street Night (Daniel Kandi Remix) [Blue Soho] [Future Favorite]
    – zcela podle očekávání a zcela zaslouženě 10/10

11. Julian Vincent feat. Jessie Morgan – Shadows The Sun (Daniel Kandi’s Bangin‘ Mix) [S107]
    – Kanďour je nezastavitelný, opět suprovej remix, i když melodie mi v tomhle případě přijde spíše posmutnělá 8+/10

12. ID
    – výborný breakdown s exotickým feelingem, ale ta elektrizující tech pasáž co následuje…mno ne že by to bylo až tak hrozné, jen jsem to vůbec nečekal 7/10

13. Dart Rayne – Legion [Tune Of The Week]
    – mě to přijde hodně podobné jako ten track Poseidon, co už jednou v Asotu zazněl, jestli to nakonec není ono, i když melodie je trochu obměněná jak jsem tak zkoumal…8/10

14. Lustral – I Feel You (John O’Callaghan Remix) [Subculture]
    – abych se přiznal, tak originál neznám, ale tnehle remix se JOC hodně povedl, líbí se mi jak vokály, tak melodie, parádní věc 9+/10

15. Interstate vs. Tyler Michaud feat. Jessy Greene – Junkie (Heatbeat Remix) [Vandit]
    – Heatbeat a jejich gabba-garage-hyper-punk-funk-trance style no…tohle je prostě typickej hate or love track, já spíš hate, i když je to celkem i zábavné a hlavně jiné na druhou stranu, přesto jen 5/10

16. Nu NRG – Butterfly (Giuseppe Ottaviani Remix)
    – reworknout tenhle track nebyl vůbec špatnej nápad, přeci jen origoš zní dost outdated, jen je ale škoda té techy pasáže, bůů 7/10

17. Philippe El Sisi feat. Sue McLaren – The Last Hope [Future Sound Of Egypt]
    – přijde mi, že když si Alíci nejsou něčím jistí nebo se jim nějakej track až tak nepovede, tak ho prostě nechají pro Sisiho 🙂 ne že by to bylo teda až tak špatný, ale hlavně melodicky je to docela průměrné 6/10

18. John Askew – Intimate Strangers
    – na Askewa velmi slušné, i když bych to viděl na práci Activy 7/10

19. Alphazone – Flashback (Onova Bootleg)
    – podobný případ jako s Butterfly, origoš už je mírně zaprášený a rework velmi vítám, Onova si s tím poradil sakra dobře, líp než Ottaviani s Butterfly…skvěle updatnutá verze, překonávající dle mého názoru origoš 8+/10

20. Marc Simz – Forbidden City [In Trance We Trust]
    – klubová nálož jak se patří 7/10

21. Setrise – Kernkraft 400 [Spinnin‘]
    – no tenhle track sem nikdy nějak extra nikdy nemusel, ale uznávám, že z něj čiší anthemičnost, Setrise z něj udělal ale dělovku jako prase, líp to předělat snad ani nešlo, i když pořád mi to až tak nevoní, na snad chápete…7/10

22. Planet Perfecto feat. Grace – Not Over Yet ’99 (Breeder’s It Is Now Remix) [Perfecto]
    – tak tenhle remix jsem ani neznal, líbí se mi jiná verze…ani nevim která, asi matt darey rmx 6/10

dukelak
    Člen

TOTW je jasně vykradenej Effectual a ještě tam slyšim Unity of Earth 😀

Joe
    Účastník

přidávám se k Newmanovi, první hodina tragédie megalistická, zejména kolem tracků 4-6 sm17

Třináctka je možná oldskool, ale právě takovýhle věci se mi líbí 🙂
    To Mercury… je spíš takový pure trance než uplift.

Newman
    Člen

sm15

Včerejší klasiku jsem vůbec neznal a ono to je takové dělo sm10 Sorry, Vincente!

Tracky epizody:
    18. SoundLift – Empty Night Street (Daniel Kandi Remix) [Blue Soho]
    20. Ian Solano – In Real Time [Coutre]

Propadák epizody:
    celá první hodina sm17

dukelak
    Člen

Botnik Upad sm2

nexxie
    Člen

[quote Freezer]
    21. Element One - Everyone On Earth [Tone Diary]
    - vcelku vkusná tech-tranceovka, vrčící pasáž mi připomíná něco od Cosmic Gate 6+/10
    [/quote]

totální kopírka Cosmických Carte Blanche, jestli Element One neni nějakej jejich projekt tak toho autora nakopat do zadku.. sm13

jinak pro mě TOTW Ian Solano – In Real Time [Coutre]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Azor 478

01. Jamie Matrix feat. Cat Knight – Hold On [Stealth]
    – pěkná housovější vokálovka 7-/10

02. The Thrillseekers & Alexander Popov vs. Carrie Skipper – Savanna Goes By (Myon & Shane 54 Mashup)
    – tihle dva dělají sice docela povedený mashupy, ale stejně mě to nezajímá 🙂 přeskakuji

03. Plastic Angel – Pascale (Green & Falkner remix) [Afterglow]
    – originál jsem vždycky zbožňoval, v tomhle remixu toho ale z toho originálu moc nezbylo, ani bych to nepoznal 6/10

04. J.O.C. – Botnik [Subculture]
    – progresivnější track, který mě nijak nezaujal, uprostřed tam něco zavrčelo no…5/10

05. Jochen Miller – Upad [High Contrast]
    – změna stylu…přesně to už Miller potřeboval, jenže ne změnu k horšímu lol, podle mě ještě horší než Classified 4/10

06. Martin Solveig & Dragonette – Hello (Michael Woods Dub) [Mixture]
    – docela se mi líbí ty vokály, melodie na mě působí až rušivě 5/10

07. Sultan & Ned Shepard feat. Nadia Ali – Call My Name (Max Graham & Protoculture Remix) [Smile In Bed]
    – konečně zase něco posluchatelnýho, i když od takového spojení bych čekal i víc 7/10

08. Robert Nickson & Ruben de Ronde – Superlative (Lodos Remix) [A State Of Trance]
    – minule to byl skvělý upliftovější remix od Micaliho, teď naopak spíše proggy remix, zajímal by mě ale hlavně originál 6+/10

09. 4 Strings feat. Ellie Lawson – Safe From Harm [Liquid]
    – bez vokálů je to lepší 6+/10

10. Plastic Boy – Pacific Dreams [Club Elite]
    – asi se mi víc líbí typicky pushácká Once in a lifetime, ale tahle má zase moc pěknou dreamy melodii, v každým případě to bude skvělej rls 8+/10

11. C-Systems – Daylight (DNS Project Remix) [Unearthed]
    – hodně výrazné hlavní synths mi přijdou mírně rušivé, jinak ale docela fajn věc 7/10

12. Andre Visior & Kay Stone – Sunrise [Tune Of The Week] [Breath Music]
    – no nevim co na tom armina až tak hodně vzrušuje, mě to přijde jako docela dobrá, trochu oldschoolová, tranceovka 7/10

13. Easton – Time Lapse [Shah-Music]
    – hrozivý přechod mimochodem…fuj armine…jinak ale tenhle track je moc pěkněj 8+/10

14. Juventa – Sundesire [Harmonic Breeze]
    – zajímavá melodie, moc pěkný track 8+/10

15. Mr. Pit – Shana (DNS Project Remix) [Coldharbour #100]
    – mám radši origoš než tenhle trochu vrčící remix 6+/10

16. Matt Millon – Tattoo [Captured]
    – neznámé jméno, ale docela dost promakaný trance a opět příjemná a neoposlouchaná melodie k tomu 8/10

17. Ilya Soloviev – Mercury [Timeline] [Future Favorite]
    – tak to mě trochu překvapilo, velmi pozitivně, jsem rád že nejsem sám kdo tohle považuje za nej uplift současnosti 10/10

18. SoundLift – Empty Night Street (Daniel Kandi Remix) [Blue Soho]
    – on už originál je vynikající, Kandi toho ani moc nezměnil, jen tam přidal své typické zvučíky, takhle má prostě vypadat uplifting trance, nemám co vytknout 10/10

19. Air Night – Remember (SylverMay Remix) [Silent Shore]
    – tenhle track jsme si hodně oblíbil, podobně jako Armin, i když je to částečně fart-trance, je to prostě skvělá club-dělovka s atmosferickou melodií, volume jde vždycky zaručeně up 9/10

20. Ian Solano – In Real Time [Coutre]
    – pěkná, mírně přeslazená melodie je vystřídaná crazy techy pasáží, možná by to chtělo nějakej remix od jednoho z mistrů upliftu, chtělo by to víc využít tu meldoii 7/10

21. Element One – Everyone On Earth [Tone Diary]
    – vcelku vkusná tech-tranceovka, vrčící pasáž mi připomíná něco od Cosmic Gate 6+/10

22. Vincent de Moor – Green Heaven [Combined Forces] [ASOT Radio Classic]
    – tohle je b-strana od Sunflower, trochu zapomenutý track, ale já na něj nikdy nezapomněl, slyšel jsem ho snad 100krát a nikdy nebudu mít dost, ta melodie mi přijde mírně jakoby smutná – ale ke konci s prvky naděje, prostě moc zajímavé 🙂 určitě v mojí alltime top 20… 10/10

Hustey
    Člen

Schmidt: btw na co jsou ty mega podpisy po kazdym prispevku? vzdyt to uplne zahlcuje cteni prispevku…

james
    Člen

[quote Newman]Tak po dalších posleších celé epizody se ze mě stal Changer - Costa Brava addict! Zítra to má vyjít, těším se jak prase sm5[/quote]

Uuulaláá, díky za info sm4

Newman
    Člen

Tak po dalších posleších celé epizody se ze mě stal Changer – Costa Brava addict! Zítra to má vyjít, těším se jak prase sm5

mareno
    Člen

Ty vole sm10 tak moje uši už nebyly dlouho spokojený, co se týká Asotu.

Schmidt
    Člen

james: Jojo, tyhle dva trucky nemaj chybu…sm4

james
    Člen

04. Changer – Costa Brave [Levare]
    05. Filo and Peri – This Night (Max Graham remix) [Vandit]

To je dvojka… Dál jsem se zatím nedostal, pořád to vracím nazpět sm11

9+/10

Newman
    Člen

[quote Freezer]18. Dart Rayne - Poseidon (Original Mix) [Emphase Records]
    - slušný energetičtější uplift od tohodle (pro mně) neznámého projektu 7+/10[/quote]

Absolutní odlet tohle a už ani nespočítám, kolikrát jsem to od čtvrtka slyšel sm3 Ona je celá epizoda skvělá, pro mě osobně letos nej sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Exot 477.

01. Age of Love – The Age Of Love (Wippenberg Mix) [542 Recordings]
    – opravdu zbytečný remix, který je oproti originálu a i ostatním verzím pěkně nudný a nezáživný, snad kormě breakdownů, který jsou použitý z originálu, zbytek je o ničem 4/10

02. Susana feat. Josh Gabriel – Frozen (Nic Chagall Remix) [S107]
    – 6+/10

03. Aruna with Mark Eteson – Let Go (Who.Is Remix) [Anjunabeats]
    – velmi typický Who.Is sound, stejné zvuky a postupy jako v singlu We.Are, takže fajn 7+/10

04. Changer – Costa Brave [Levare]
    – vynikající poklidnější prog, skoro až belearic…s prvky slideru 🙂 8/10

05. Filo and Peri – This Night (Max Graham remix) [Vandit]
    – 8/10

06. Markus Schulz – Rain (Extended Mix) [Coldharbour]
    – zrovna tenhle track nepatří mezi moje nejoblíbenější z alba, takže škoda jestli to má být další singl z alba 6/10

07. Chicane – Where Do I Start (Armin Van Buuren remix) [Modena]
    – tak nevim, ale tohle je docela zklamáním, to už si raději poslechnu fajnovej originál, než tenhle rádoby cool-klubovej remix 6-/10

08. A-Force – M3 [Soundpiercing]
    – fajn track a solidní comeback tohodle projektu, jen melodie mohla být trochu záživnější 7/10

09. Robert Nickson & Ruben de Ronde – Superlative (Jo Micali Remix) [ASOT]
    – jak už jsem si u Micaliho zvyknul…kvalitní uplift 8+/10

10. Susana feat. Bart Claessen – If I Could (Dan Stone Remix) [Armada]
    – originál mi přišel trochu nevýrazný a na albu se moc nevyjímal, Stone z toho udělal podle očekávání tranceovou pecku, navíc zde vynikají i skvělé vokály, melodie i sound jsou ve zcela typickém Stone soundu alá Crafted nebo jeho remixu pro Arty – Rush 9/10

11. TUNE OF THE WEEK: Sequentia – Make Believe EP (Sequentia vs. Maarten Van Bergen Remix) [Enhanced]
    – nástup jako kráva…čekám peckonoidní uplift, ale pak přijde trochu obyčejnější a ne až tak záživná melodie jak bych čekal, přesto jasnej nadprůměr v rámci upliftu 7+/10

12. M6 & Willem van Hanegem – Genesis (Original Mix) [Captivating Sounds]
    – to sice vůbec není špatné, opět je trochu problém v melodii, která prostě není dostatečně záživná a stále se opakuje – bez vývoej 6+/10

13. MEM – Forza [Reset]
    – mno tohle je potřeba brát trochu s nadhledem..prostě takovej funky trance, klubovej nářez, musím uznat, že je to celkem cool, možná trochu inspirováno Cirez D – On and Off 7/10

14. Sied van Riel & Radion 6 – Another Heather [Oxygen]
    – nelíbí se mi použitý synth, jinak by to taky nebyla špatná klubovka 6/10

15. Ilya Soloviev – Mercury
    – tak takovéhle uplifty vznikají asi jednou do měsíce, tohle je prostě božské, skoro dokonalé, ani nevim proč tam vlastně bez váhání nešvihnu desítku, asi jsem pěkně zpřísněl 🙂 9+/10

16. Indecent Noise – Dirty Secret (Original Aero Mix) [Unearthed]
    – konečně něco kloudného od IN, ovšem oproti předchozímu opusu od Solovieva zní tohle až příliš obyčejně…6+/10

17. Trance Arts – Crossing the Borders (Original Mix) [Unearthed Records]
    – velmi pěkný uplift od tohodle stále se zlepšujícího projektu 7+/10

18. Dart Rayne – Poseidon (Original Mix) [Emphase Records]
    – slušný energetičtější uplift od tohodle (pro mně) neznámého projektu 7+/10

19. Dogzilla – Without You (Rafael Frost Remix) [Maelstrom]
    – možná budu za exota, ale mě se originál nikdy moc nelíbíl, proto se mi daleko víc líbí Frostovi promakané techy pasáže než ty vokálové pasáže z původního tracku 6+/10

20. Marc Simz – Forbidden City [ITWT]
    – celkem cool techárna, i když to není úplně můj cup of pee 6/10

21. ASOT Radio Classic: Insigma – Insigma (Club Mix) [ATCR]
    – mám raději Open Your Eyes nebo Avalon…i tak fajn 7+/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 841. až 855. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.