Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 63)
tak jedinej kdo má tu plnou verzi je v současnosti asi jen Armin 😀 já osobně proti ripům nic nemám, takže jsem si udělal rip z Asotu, má to přes 7 minut, je to 2-breakdownový, narozdíl od verze z asotu 2009…
Já sem si musel teda originál tuvan trochu natáhnout, protože těch standartních pár minut mi nestačilo… každopádně ten track tu celou kompilačku trochu vytahuje
ano,Tuvan nemá s oldschool soundem nic společnýho a oproti třebas 4 elements je to slabota,ale v porovnání s poslední Arminovou tvorbou je to majstrštik…mě se to teda líbí dost…ke kompilaci jako celku.Zatim sem jí slyšel jednou celou a tak nějak mi to splývá celý v jednolitej track a úplně odvařenej z toho nejsem.Jestli se mi něco líbí,tak právě Tuvan a vcelku chytlavý je deep Down od Joshe Gabriela…
best of best..
Bronzwaer – uz od Trance Energy sem si tenhle track zamiloval
Neptun Project – paradni melodicka vec..vzpominka na asot400
Phuture Sound – to samy jako neptune project..
tak sem tim zabil taky skoro 2,5 hodiny času a souhlas s těma, který tahle kompilačka nechává naprosto chladnejma 🙂
btw a ten Tuvan je strašnej imho…tohle nemá fakt s nějakym oldschool soundem nic společnýho…
vidím to stejně, nevím čím to je, ale prostě na té kompilačce není žádná vyloženě pecka (kromě Faces sm0), pro mě je trance v dnešní době už skoro mrtvý, nové releasy téměř nestahuju, ASOTy ani žádné jiné radioshow neposlouchám a celkově už ani nesleduju scénu tak jak dřív…ono totiž už asi opravdu není moc co vymyslet, aby to nebylo podobné tomu či tomu
kaompilaci jsem jeste neslysel tedka naposlouchavam VA-Solaris_International_Presents_Electronic_Architecture-WEB-2009-EMM tak az jsi to zraiju do pameti tak se na to vrhnu 🙂
Gaia – Tuvan
ten oldschool sound je tam docela good me ten novej uz moc nebere tak proc se nevrati v case 🙂
ale ze by z toho byl na vetvi to teda ne
dam to mu jeste cas
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 63)