TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace A STATE OF TRANCE 2009 (Mixed By Armin Van Buuren)

• Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 63)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jedinej kdo má tu plnou verzi je v současnosti asi jen Armin 😀 já osobně proti ripům nic nemám, takže jsem si udělal rip z Asotu, má to přes 7 minut, je to 2-breakdownový, narozdíl od verze z asotu 2009…

Sandeagle
    Člen

[quote Freezer]v posledním Asotu byla o něco delší verze takže sis to natahoval zbytečně :P[/quote]

A ty už extended máš? nebos jí slyšel jen v asotu sm18

pravdou je že jediná From start to end verze dostupná je ta pro IPhone = 3 minuty a konec
    a co má člověk dělat když plná nění prostě k dostání ? sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

v posledním Asotu byla o něco delší verze takže sis to natahoval zbytečně 😛

Sandeagle
    Člen

Já sem si musel teda originál tuvan trochu natáhnout, protože těch standartních pár minut mi nestačilo… každopádně ten track tu celou kompilačku trochu vytahuje

M.i.k.e
    Člen

ano,Tuvan nemá s oldschool soundem nic společnýho a oproti třebas 4 elements je to slabota,ale v porovnání s poslední Arminovou tvorbou je to majstrštik…mě se to teda líbí dost…ke kompilaci jako celku.Zatim sem jí slyšel jednou celou a tak nějak mi to splývá celý v jednolitej track a úplně odvařenej z toho nejsem.Jestli se mi něco líbí,tak právě Tuvan a vcelku chytlavý je deep Down od Joshe Gabriela…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Roman]btw a ten Tuvan je strašnej imho...tohle nemá fakt s nějakym oldschool soundem nic společnýho...[/quote]

Joo, to říkej lidem, pro který je zřejmě oldschool dva roky stará produkce :-/

RaddKojack
    Účastník

Moje TOP z ASOT 2009

Tuvan – náádhernéé 9+/10
    Fractal universe – krása 8+/10
    Faces – parádní sekaná hitovka 8+/10
    Look Ahead – hezky vyladěný trance track,být na něm někde Live tak se asi pos….u 8+/10

dukelak
    Člen

naeditoval jsem hodnocení druhýho cd po více posleších 🙂 je tam pár vzrůstů i poklesů, komentujte, kritizujte 🙂

nexxie
    Člen

best of best..
    Bronzwaer – uz od Trance Energy sem si tenhle track zamiloval
    Neptun Project – paradni melodicka vec..vzpominka na asot400
    Phuture Sound – to samy jako neptune project..

Schmidt
    Člen

Sandeagle: + 1.

Mluvíš mi z duše. sm3sm3

Roman
    Člen

tak sem tim zabil taky skoro 2,5 hodiny času a souhlas s těma, který tahle kompilačka nechává naprosto chladnejma 🙂
    btw a ten Tuvan je strašnej imho…tohle nemá fakt s nějakym oldschool soundem nic společnýho…

Sandeagle
    Člen

Mne prostě Tuvan překvapil a o tom žádná, ale lepší by byl vyhnanej na 140 Minimálně a s tvrdšim beatem, takže se těšim na remixy

sheppi
    Člen

Hustey: +1

vidím to stejně, nevím čím to je, ale prostě na té kompilačce není žádná vyloženě pecka (kromě Faces sm0), pro mě je trance v dnešní době už skoro mrtvý, nové releasy téměř nestahuju, ASOTy ani žádné jiné radioshow neposlouchám a celkově už ani nesleduju scénu tak jak dřív…ono totiž už asi opravdu není moc co vymyslet, aby to nebylo podobné tomu či tomu

Hustey
    Člen

po prvnim poslechu jsem smaznul. nicim nezajimave. libi se mi akorat posledni tri tracky na prvnim CD.

prijde mi takove uplne standartni, nenachazim v teto kompilaci nic co by me uchvatilo tak abych si to pustil znova, bohuzel : /

Nevim
    Účastník

kaompilaci jsem jeste neslysel tedka naposlouchavam VA-Solaris_International_Presents_Electronic_Architecture-WEB-2009-EMM tak az jsi to zraiju do pameti tak se na to vrhnu 🙂
    Gaia – Tuvan
    ten oldschool sound je tam docela good me ten novej uz moc nebere tak proc se nevrati v case 🙂
    ale ze by z toho byl na vetvi to teda ne
    dam to mu jeste cas

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 63)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.