Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 1. 2009 v 22:41 #113023
Hustey
Člennene, jen to pisu tak jak to vidim : )
MIKEuv producentsky vrchol byl Strange World.
jeho DJ skills jsou take naprosto nepopiratelne, sam jsem jej videl snad 3x a vzdy to byl moc masakr, ale to bylo jeste pred tim nez zacal opet „produkovat“.
v momentalnich singlech, ktere vydal vidim dost minimalni rozdil a to tady vsichni nadavali na mrtvou mys, nicmene to uz odbocuju … : )
3. 1. 2009 v 22:20 #113015Anonymní uživatel
Neaktivníseš až moc hustej tradičně sm16
3. 1. 2009 v 22:11 #113011Hustey
Člento mozna silne slovo je, ale opravdu me jine prirovnani nenapada : )
ale fakt vidim jen velmi minimalni rozdil mezi treba dj sammy – castles in the sky (club mix) bez vokalu a polovinou tracku ktera ma freezer v top 5 : ))
3. 1. 2009 v 22:03 #113010Anonymní uživatel
Neaktivnídukelak: vždyt MIKEa nehraje právě od té doby co po něm chtěl remixovat ten track…předtím ho hrával – dolphins cry, new life a back to the essence…pak už ale nic
3. 1. 2009 v 22:02 #113009dukelak
ČlenHustey: diskotékový je hodně silný slovo i v uvozovkách 🙂
je divný, když armin nehraje M.I.K.E.a, ale chce po něm remixovat svůj track
když jsem slyšel den před silvestrem v Roxy „nového“ Michaela C, v jehož setu to překypovalo opravdu, ale opravdu stupidními breakdowny a extra výživnou prděnou promíchanou asi 4. bootlegama, z toho 2 od U2…já nemám nic proti trackům, který nemaj položenej základ na melodii, ale 3 takový věci za sebou mě donutily jit si zvednout náladu na bar 🙂
3. 1. 2009 v 21:50 #113003Hustey
Členproste tento zvuk mi prijde hrozne „diskotekovy“ jako minimalne polovina upliftu, mozna to nazyvam spatne, nicmene moderni zvuk tak opravdu vypadat podle me nemuze v dnesni konkurenci : )
3. 1. 2009 v 21:42 #112999Anonymní uživatel
NeaktivníHustey: hehe diskotéková produkce? zase tak nepřeháněj, on to spíš nehraje z principu mi přijde no 🙂
3. 1. 2009 v 21:12 #112997Hustey
Člennevim proc by musel DD nutne zaznit, podle me to je uplna nuda a vubec se nedivim arminovi ze to tam nezasadil : )
MIKE je naprosto spickovy DJ, ale svoji starou diskotekovou produkci oprasovat spise nemel.
tak me freezere hned nesezer, ale ja radeji vidim vrzaci vyvoj nez diskotekovy : )
3. 1. 2009 v 20:52 #112994Roman
Členaha tak ten track od Fleminga je jen nějakej remix „Nine Inch Nails – Right Where It Belongs“ a nejspíš to ani ofiko nevyjde…
(edit: joo a po čtvrtym poslechu se mi to už nějak začlo líbit :))3. 1. 2009 v 20:04 #112992Flash2001
ÚčastníkJojo, First State mě taky mile překvapili, ten track mi docela dost sedísm4
3. 1. 2009 v 19:54 #112990Anonymní uživatel
Neaktivní01. Bardo State – The Jezebel Spirit (Bart Claessen Intro Mix) [United] pěkné melodické pasáže jsou podle iočekávání vystřídány rádoby cool vrz pasáží 4/10
02. Dave Graham feat. Cat Martin – Love Always Fades (Michael De Kooker Remix) [Soundpiercing] nemelodické nuda s náznakem vrzu 3/10
03. Amex – World Doesn’t Care (Natlife Care About The World Remix) [Shah-Music] melodický prog, to sice oceňuji, ale nějak mě nevzala ta melodie 6-/10
04. Super8 & Tab feat. Alyna – Delusion (Sun Decade Remix) [Anjunabeats] ostudný remix skvělého originálu 2/10
05. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain (W&W Remix) [Armada] aniž bych to předtím slyšel, tak jsem dopředu věděl jak to bude znít, jako Arena s vokálama Rain 2/10
06. Epos – All Saints Day [Shah-Digital] typická Shahovina, a docela dost euforiická…pěkné 8/10
07. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (4AM Mix) [Aropa] trochu zajímavější než originál..ale i tak…nesedí mi to, protviné zvuky místo nějaké melodie…4/10
08. Mat Zo – Equinox hodně melodický breakdown, následován docela deep pasáží, no pořád lepší než kdyby byl následován vrzem 5+/10
09. John 00 Fleming & Digital Blonde – NIN [J00F] to není vůbec špatné, ale osobně bych se obešel bez těch vokálů, kvůli kterým srážím o bod 7+/10
10. Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made of Love (Super8 & Tab Remix) [Flashover] nezklamalo, nenadchlo…melodie je lae lepší než v origoši 8/10
11. Sied van Riel – M.M.E. [Spinnin‘] [Tune Of The Week] TOTW? WTF? 4/10
12. Leon Bolier & Galen Behr – Acapulco [2Play] prostě Bolier no…ten už těžko něčím překvapí, Behra v tom nějak ani neslyším 4/10
13. Robert Nickson – Circles [A State Of Trance] ok uplift, celkem brzy se ale oposlouchá, díky své mírné monotonosti 8-/10
14. Alex M.O.R.P.H – Purple Audio [Vandit Digital] hmm líbí se mi ta lehce deep melodie, track podle mně balancuje tak nějak na hraně upliftu a progu…sám nevim kam to spíš zařadit, v každém případě je to dobré 8+/10
15. First State – Off The Radar (808 Clash Mix) [In Trance We Trust] chci vědět co je to 808 Clash Mix…jestli to je jen nějaká varianta mixu pocházející přímo od First State tak se jim hluboce klaním, čekal jsem totiž z 98% nějakou stupidní vrzačku a on je to velice kvalitní trance 8+/10
16. Mio feat. Mavoks – Someone Like You (Frase Remix) [Mondo] průměr uplift 6/10
17. Avenger – Phoebe podle očekávání slaďoučký uplift od tohoto milovníka uplift soundu 8+/10
18. John O’Callaghan feat. Jaren – Feel So Surreal [Armada] – paráda 9+/10
19. Sean Tyas – Melbourne [Discover] známe až moc dobře, hraje se to všude a přitom je to jen ok…7+/10
20. Sam Sharp – Roundabout (Sander van Doorn Main Mix) [Doorn] nic moc, nevyhovuje mému ušisku 3/10
21. Reflekt feat. Deline Bass – Need To Feel Loved (Thrillseekers Remix) [Positiva] [ASOT Radio Classic] osobně bych asi zvolil jiný thrillseekers remix, ale i tenhle je ok 8/10
postřehy:
– první hodka stále celkově nudná
– druhá hodka si stále ovšem drží svůj vysoký standart
– first state asi někdo pořádně nakopnul nebo jim dal přes držku, překvapili 😀
– armin s mikem jsou asi pořád ve válce, vypadá to že armin i nadále odmítá hrát mikeovu produkci (kde je totiž Dream Designer?)2. 1. 2009 v 22:45 #112920Anonymní uživatel
Neaktivníjj je to fakt příšerný
2. 1. 2009 v 22:43 #112919Sonique
ČlenFleming by si možná měl dát na chvíli pauzu od filmů jako je Zkrocená hora……….
2. 1. 2009 v 22:23 #112916Roman
Člento mě taky překvapil ten Fleming a ze zvědavosti sem si tenhle ASOT stáhnul, ale jako jen sem se utvrdil v tom, že celej ASOT je prostě už srajda jak něco…
2. 1. 2009 v 21:59 #112911K1aptcha
Členmě při pohledu na tracklist zarazilo, že Armin hrál tohle John 00 Fleming & Digital Blonde – NIN, ale po poslechu jsem se už tolik nedivil, vokálovka s (rádoby) psy nádechem sm6 už i Fleming sm7
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.