Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 8. 2009 v 22:00 #137148
Anonymní uživatel
NeaktivníMaskot 416.
01. Paul van Dyk feat. John McDaid – Home (Cosmic Gate Remix) [Future Favorite]
– vyhrál vokálovej prdič 4/1002. Jose Amnesia feat. Linn – Closer (Dub Mix)
– na to že je to dub, je ta až moc vokálů, jiak ale celkem fajn věc 7+/1003. Jerome Isma-Ae – Children
– hodně melodické, až s orchestrálním nádechem, ujde to 7/1004. Ronski Speed feat. Ana – The Deep Devine
– vrrrrrrz prrrrrd 4/1005. Activa vs. Chris and Matt Kidd – U.R. (Stoneface & Terminal Remix)
– pohodovější uplift ve stylu Blueprint 7+/1006. Corderoy – Kyrie (Dub Mix)
– moc pěkný euforický uplift 8/1007. Redstar – Stronger Than Time
– taky pěkné, i když celkem ordinérní 7/1008. Mark Sherry & James Allan vs. William Daniel – Wired
– čekal jsem techárnu…je to sice spíše klubový track, ale melodický až anthemický, navíc má šťávu 9/1009. Pulser – My Religion (Airbase Mix)
– povedenej remix, i když nej verze je ta od Langeho 8+/1010. Accadia – Into the dawn (James Holden Remix) [ASOT Radio Classic]
– není nad originál, ten je božskej, Holdenův remix jen ucházející, Holden se snažil co nejvíc potlačit tu hlavní melodii 7+/106. 8. 2009 v 23:52 #136588nexxie
Člen416 = sh.t
v prvni hodine sama nuda, nezajimavy nemastny neslany a druha taky nicim moc zajimava
jediny vyjimkyMark Sherry & James Allan vs. William Daniel – Wired .. jiny nez vsechno ostatni =pro me zajimavy
ID – ID .. myslim ze za timhle docela ostrym trackem je Tyas, uvidime.. kazdopadne thumb up 🙂
Simon Patterson – Always .. konecne i v asotu1. 8. 2009 v 21:40 #136186Czech smejd
Členvcelku dobrá epizodka…
Carl B mile překvapil
Claudia Cazacu – Nefertiti – tak tohle mi přijde mnohem slabší než třeba lekker či freefalling (dub)
Vengeance hustá věcička, určitě zasluhuje víc jak 5/10
Giuseppe Ottaviani & John O’Callaghan – Our Dimension – upřímně jsem čekal o trochu víc, ale nezní to vůbec špatně =)
totální crap – 15. W&W Mainstage, 5. Randy Katana – You & I a Cosmíčí remix Home31. 7. 2009 v 12:56 #136104Sonique
Člen[quote Hustey]chapu to dobre, ze vse co je uplift dostava minimalne 7? : )[/quote]
Frezer to prej dělá jen pro fanoušky sm0
31. 7. 2009 v 4:55 #136089Sandeagle
Člen[quote Hustey]chapu to dobre, ze vse co je uplift dostava minimalne 7? : )[/quote]
a co je na tom špatného?31. 7. 2009 v 3:22 #136088Hustey
Členchapu to dobre, ze vse co je uplift dostava minimalne 7? : )
31. 7. 2009 v 2:49 #136086Anonymní uživatel
Neaktivní01. Blake Jarrell – Boracay (Venaccio Remix) [Electronic Elements]
– originál mě až tak moc nezaujal, ale tenhle remixík je lepší, pěkný melodický prog 7+/1002. Medina – You & I (Dash Berlin Dub)
– konečně zase něco povedenýho od Dash Berlin, melodické, letní, pozitivní 9/1003. Paul van Dyk feat. John McDaid – Home (Cosmic Gate Remix) [High Contrast]
– i přes prdící spodek a diskonoidní vokály vcelku ucházející 6-/1004. Solarity – DNA [Anjunadeep]
– takovej poloprdič 5/1005. ID
– hodně prázdné…později se sice přidají vokály ale i tak je to nuda 4/1006. Tritonal feat. Cristina Soto – Crash Into Reason (DJ Eco Remix) [Coldharbour]
– vcelku průměrná Ecovina 🙂 6+/1007. Menno De Jong & Leon Bolier – Last Light Tonight [Intuition]
– hodně zajímavá kombiance, moc jsem nečekal ale dostalo se mi zajímavého trancíku 7+/1008. Suncatcher – Good Morning (Daniel Kandi Remix) [Enhanced]
– typické Kandiovské piánko a euforie, škoda té navrzlé basovky 8/1009. Mark Andréz & Den Rize – Flames [Future Sound Of Egypt]
– podle očekávání úchvatnej uplifter, připomínající kandiho, nickeyho aspol… 9/1010. Giuseppe Ottaviani & John O’Callaghan – Our Dimension [Vandit] [Tune Of The Week]
– konečně se zřejmě blíží release, už bylo na čase! 10/1011. Cold Blue – Mount Everest [Anjunabeats]
– moc pěkný uplift se zajímavou melodií 8+/1012. Loverush UK feat. Carla Werner – Give Me Your Love (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Loverush Digital]
– další skvělý uplift, jen bych možná raději dubík 8+/1013. Dakota – Sin City (Rex Mundi Remix) [Coldharbour Red]
– určitě nej verze 8/1014. Ferry Corsten – Twice In A Blue Moon [Flashover]
– jedna z nej věcí z alba, přesto ferry uměl kdysi i lépe 7+/1015. ID
– to bude zřejmě něco od W&W, což nemusím 4/1016. Carl B – How Things Could’ve Been [Intuition]
– docela fajn energetická věc 7+/1017. Philippe El Sisi feat. Aminda – You Never Know (Aly & Fila Remix) [Future Sound Of Egypt] [Fututre Favorite]
– 7+/1018. Claudia Cazacu – Nefertiti [Soundpiercing]
– předchozí produkce byla a pomezí tranceu až ahrdtranceu, tohle je ovšem supr čupr uplift 9/1019. Sly One – This Late Stage (Aly & Fila Remix) [Future Sound Of Egypt]
– alíci dnes podruhé a tentokrát s techy pasážé po breaku…bůůů 4/1020. Vengeance – Dawn Of The Uprising (Denga & Manus Mix)
– dobré pasáže se střídají s tetris soundem 5/1021. Solarstone vs. Scott Bond – Naked Angel [Made In England] [ASOT Radio Classic]
– 8+/1030. 7. 2009 v 23:45 #136076Sandeagle
Člena pak že nerostousm15
30. 7. 2009 v 23:32 #136075nexxie
Člendneska myslim jedna z nejlepsich episod v tomhle roce.. fakt toho ted zacinaj producenti a labely vypoustet docela dost.
jen bych zminil par tracku ktery me vic nez zaujaly 🙂Solarity – DNA : uz od prvniho poslechu TATW tenhle track zboznuju
Giuseppe Ottavianni & John O’Callaghan – Our Dimension : no more commnent.. jen ze me s..e ze s tim releasem museli tak dlouho cekat 🙁
Cold Blue – Mount Everest : pecka.. taky od poslechu TATW v srdci 🙂
Loverush UK! feat. Carla Werner – Give Me Your Love (Alex M.O.R.P.H. Remix) : tenhle track mi vyrazil dech, well done alex
Carl B – How Things Could’ve Been : naarez 😀
Sly One – This Late Stage (Aly & Fila Remix) : jak filaky nesnasim tak tohle je presne moje nota 🙂
Vengeance – Dawn of The Uprising : kazdej track od nich je jinej a kazdej je naprosta bomba30. 7. 2009 v 23:07 #1360702Sexy
ČlenNaked Angel jako klasika tu myslim uz byla …. kazdopadne je to prvotridni track, z kteryho fakt mrazí :-). 10/10.
30. 7. 2009 v 21:34 #136048nexxie
ČlenWoooooooooooooooooooooooooW
je to tady : Giuseppe Ottavianni & John O’Callaghan – Our Dimension [Vandit] [Tune Of The Week]
rok a ctvrt cekani a hned tune of the week 😀 luv armin
29. 7. 2009 v 9:07 #135931majklhauske
Členmarek ty si taky zajimavej exot.. jenom proto že vec zahraje neoblíbený dj tak ji budeš mazat ?
26. 7. 2009 v 11:54 #135692*_Marek_*
Člen03. Sebastian Ingrosso – Kidsos (Wippenberg Remix) [Refune]
– veselá melodie vygraduje do prázdna…4/10škoda Laktos nebo-li v novém kabatě Kidsos jsem hrával tak 3-4 měsice back,ale když se to objevilo v ASOD,tak to mažu sm13
26. 7. 2009 v 1:52 #135687Newman
ČlenNejhorší epizoda za poslední týdny, za poslech snad stojí jen ten Majkl, Onovácký remix, Breakfast a ten Alphakanďour sm2 Zbytek je takový nevýrazný. S hodnocením vesměs souhlasím, až na první track, ten je špatný, nelíbí se mi sm3
26. 7. 2009 v 1:35 #135684Anonymní uživatel
NeaktivníSRPŠ 414.
01. William Orbit – Purdy (Chicane Remix)
– příjemná letňárna, Chicane zpět ve formě 9/1002. Skytech vs. Marc Marberg with Kyau & Albert – Grrreat Cardboard Box (Jason Mill ClubMash)
– šílenej mashup 4/1003. Sebastian Ingrosso – Kidsos (Wippenberg Remix) [Refune]
– veselá melodie vygraduje do prázdna…4/1004. Michael Jackson – Stranger In Moscow (Jerome Isma-Ae Bootleg)
– docela povedený bootleg z minula 7+/1005. Rank 1 – Symfo [High Contrast]
– radši mám led 6+/1006. OceanLab vs. Gareth Emery – On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Mashup)
– nemám rád mashupy, ale tenhle je docela dobrý a vcelku to do sebe i zapadá 7/1007. Temple One pres. Tu Casa – Betelgeuse (Barnes & Heatcliff Remix) [Enhanced Progessive] [Tune Of The Week]
– origoš je vcelku zdařilý proggy pokus, i tohle je dobrý prog remix, lehce navrzlý 7+/1008. Ashley Wallbridge – Shotokan w/ Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – Faces (Acapella)
– ježiš jděte s těma mashupama do řiťky 4/1009. Chicane – Poppiholla (The Thrillseekers Remix) [Modena]
– originál sice lepší, ale jinak povedený remix 8+/1010. Talla 2XLC vs. Robert Burian – Deja Vu [Tetsuo]
– armin si tenhle track nějak oblíbil, mně nepřipadá nijak zvláštní 6+/1011. Redd Square – Digital Acoustics (Onova Remix) [Monster Tunes]
– podstatně zajímavější uplift 8+/1012. Breakfast – Air Guitar [Flashover]
– z tohodle bude velký hit, zase stejný podklad jako vždy a do toho hodně chytlavá, celkem happy melodie 8+/1013. M6 – Opus Spectrum [Captivating]
– celkem dobrej anthemickej track 7+/1014. Phynn – Spacewalk [In Trance We Trust]
– phynn už několik let z formy, tohle ovšem není vůbec špatné, celkem šlapající spodek a chytlavá melodie 7-/1015. Black Pearl – Java (Dust & Heatcliff Remix) [Magic Island]
– upliftovější podání origu, ten je ale lepší 6-/1016. Phillip Alpha – Sudden Changes [Enhanced]
– výbornej uplift, na kterým má zřejmě z části podíl Kanďour 8+/1017. PES feat. Aminda – You Never Know (Aly & Fila Remix)
– hodně typická alíkovina, vcelku dobré, i když nikterak inovativní 7+/1018. Envio – Touched By The Sun (Amir Fahoodi Remix)
– no nevim teda, to je dost nevýrazný remix…orig jasně lepší 5/1019. Ummet Ozcan – Maya (Robbert Ladiges Mix) [Reset]
– připomíná mi to sound Jochena Millera…ty synths se mi nelíbí 4/1020. Markus Schulz – Do You Dream? (Uplifting Mix) [Coldharbour]
– no na první poslech mě to až tak nechytlo, ta melodie nic extra…7-/1021. Solarstone vs. Scott Bond – 3rd Earth [ID&T] [ASOT Radio Classic]
– v poho klasika…8/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.