TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of Trance 300 – Den Bosch/NL – 17-05-2007

• Toto téma obsahuje celkem 377 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 378)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Ofiko to vyleze v prubehu pristiho tydne, ale klidne to uz posilejte ted 😉

registrujte se na emailu djdkdave@poslouchej.net

Povinné údaje: jméno, příjmení, adresa, tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem)

Osoba provádějící registraci (objednávající) může přihlásit kromě sebe ještě další spolucestující..
    Veškeré údaje v registračním emailu jsou povinné, adresa bydliště musí být vyplněna celá včetně PSČ

Az obdrzim prihlasku, tak posilam potvrzijici email, pokud byste ho nedostali do dvou dnu po odeslani prihlasky, tak mi to dejte vedet 😉

Sq4Raa
    Člen

Já taky, rozhodně chci jet….

f1d0
    Člen

DjDkD@ve: Kde se můžu předběžně registrovat? Nebo aspoň registrovat? Nerad bych to prošvihl a zjistil, že už není místo

DjDkD@ve
    Člen

to BoRo:

anketa zafinisuje zitra, nebudu uvadet prubezne vysledky, aby to nebylo zavadejici 🙂

co se volnych mist tyce, tak zatim mam pouze predregistracni formular, takze pokud pojedou vsichni co se predregistrovali, tak je jeste 10 volnych mist 😉

BoRo
    Člen

Tak kolik lidu jede? kolik mista zbyva? a co afterparty? prubezne vysledky prosim

já se vám divim.. 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to Sq4Raa:

nerikej hop, dokud neni pondeli 😀
    ta anketa probiha mezi vsemi predbezne registrovanymi a zatim je to jen lehce proti, takze kazdy hlas muze zmenit vysledek……….

Doufam jen, ze ty volby neskonci patem 100 : 100 😀

Sq4Raa
    Člen

Myslím, že víc jak polovina pro after nebude :oP….

TIGI
    Člen

Ja jsem pro after
    hellman: Jeden duvod ti reknu a to je: Marco V… ten chlapec je jednicka.
    Navic kdyz uz se tam potahnem takovou dalku. Tak snad neco vydrzime :o)

mountainer
    Člen

přidávám se nakonec k proti afterparty, když zhodnotim svoje možnosti, tak v těch deset večer už budu asi opravdu rád, že se ještě držim na nohou 😀 a je fakt, že Armin tu pak bude zanedlouho na SW, Markus pak minimálně na TM4 a Marca taktéž nemusim 😀

Sq4Raa
    Člen

jj, t je cybertronic :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sice nejsem maturant, ale čas je pro mě taky drahej a 18.5. potřebuju bejt doma

dance-girl
    Člen

Hustey: Ehm… tak mluvim za sebe… za prvý všechny tyhle 3 pány uslyšíme ten den, Marca V nějak extra nemusim, AvB uslyšim na SW u nás a Markuse určitě taky někde… za druhý budu unavená a žádný podpůrný prostředky užívat nehodlám… a za třetí jsou to další prachy a předevšim čas navíc – a čas je pro nás maturanty důležitej 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo a pak tě si tě nechaj na hranicích, protože máš moc velký oči..B-]

Hustey
    Člen

proti? jak muzete byt PROTI AVB, Markus a Marco V na afterparty, wuaaaaaaa :_) existuji jiste prostredky co nas udrzi na nohou i cely den, zvlaste v nederlandu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 378)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.