TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 516)
  • Autor
    Hustey
    Člen

😀

edit: tato party asi upliftingova zalezitost, takze nic pro me :/

Sq4Raa
    Člen

No tak asi neřeknou, že se na Vás vyserou a že zahrajou jako vždycky.

Joe
    Účastník

Myon & Shane 54 v posledních International Departures:

„Hrozně moc děkujeme všem lidem, kteří si nás vyžádali pro oslavu ASOT 450, jsme nadšeni být součástí line-upu a už teď vám můžeme slíbit, že si na show připravíme něco velice velice speciálního…“

Tak to jsem zvědav sm11

Joe
    Účastník

Armin v asot: Příští týden už snad budu moct ohlásit kompletní line-upy pro všech 5 eventů.

prochi
    Člen

ja se zas dozvedel ze jak Arnej tak Signum budou hrat v Torontu a že každý dj na tom listu bude hrat jen na jedne party,ne na vice zaraz….

Schmidt
    Člen

Jupííí !!!! Myoni a Šejnové v Blávě !!! Huráááá !!!!! sm14sm14sm14 Těším se jak na druhý Vánoce.sm2

Ocho
    Člen

jj som rad ze sa to potvrdilo….vraj aj W&W budu v Blave takze uz teraz to vyzera paradne

J!mmyP
    Člen

Koukam na web Myon & Shane 54 a jak bylo predpokladano, budou hrat v Bratislave… 🙂

Sq4Raa
    Člen

[quote nexxie]Sq4Raa : sem myslel ze treba budes znat slovo google a tak ze se treba na nejakej jeho tracklist podivas kdyz te to tak zajima..[/quote]

To tys tu něco tvrdil, tak jsem předpokládal, že nemluvíš jen tak do větru, a třeba bys to chtěl názorně ukázat, když se tu objevil někdo, kdo o tom pochybuje.

Ale když už se tu takhle bavíme, jeden tracklist jsem si našel

[b]Arnej live From Club Air, Birmingham, UK[/b]
    01. Arnej – Tomorrow Never Comes
    02. Armin van Buuren feat. Vera Ostrova – What If (Arnej Minimal Drum Re-Dub)
    03. Mark Vision – Time Gate (Arnej’s Minimal Drum Dub)
    04. ID – ID
    05. Armin van Buuren vs. Arnej feat. Josie – What If Strangers We’ve Become? (Arnej Mashup)
    06. 8 Wonders – The Liftoff
    07. 8 Wonders – Nothing But A Ferry Tale
    08. ID – ID
    09. Arnej – Rendez-Vous (Destination Unknown)

Pokud nejsou zrovna ty ID popový skladby, tak seš docela mimo.

Anonymní uživatel
    Host

Hezky prispevok na slovenskom portaly, ale neskumal som to, v celku moze to sediet:

Ked tak bludim internetom, vo Wroclav zastaveny predaj na urovni 37Euro, ze za 1-2 dni 4000 listkov fuc. V NY pred vypredanim, teraz na urovni 60D (zacinali na 32D). Vip 200-350D. Toronto nieje ani predpredaj… Aspon takto som sa docitala… No ked budu takto rast…
    Idem teda asi checknut TP, kto vie co bude po zverejneni lineupu

prochi
    Člen

Všichni si tady myslí jak zámořští djs se tu nemohou objevit…..to si fakt myslíte,že letenka je takový problém navíc když tihle djs mohou hrát na dvou akcích zaráz?

na minule asot 400 tour Arnej byl,tak asi to tak těžký není…proto si myslím,že se tu může objevit jakýkoliv dj z toho listu….

milan
    Člen

Tak každej bere pop jinak že.. Já mám za pop třeba Robbieho Williamse, nebo Madonnu 😀

nexxie
    Člen

Sq4Raa : sem myslel ze treba budes znat slovo google a tak ze se treba na nejakej jeho tracklist podivas kdyz te to tak zajima..

kdyztak se podivej na tenhle rozhovor, treba z toho pochopis.. http://www.youtube.com/watch?v=mfVztUTywvs

Ocho
    Člen

http://www.youtube.com/watch?v=KzNoxwgrgqg
    urcite sa nejedna o pop sm0

kazdopadne Arnej bude v USA takze nepredpokladam ze by sa objavil aj v Bratislave

Sq4Raa
    Člen

[quote nexxie] Arnej, Shah a podobny popovy djs...[/quote]

[quote nexxie]Arnejova produkce je pro me uplne monotoni uspavaci a track, ve kterym je pulka jen breakdown ve kterym se nic nedeje proste neni Trance[/quote]

Jsem si nikdy v popu nevšiml, že se půlka tracku skládá z breakdownu. Nicméně těším se zas na nějaký topic o trancu, kde nám budeš moci povědět, co trance je, a co už ne.

Edit: Ještě by mě zajímalo, proč tvrdíš, že je popový dj, a místo abys sem hodil alespoň traklist jeho setu, mluvíš o tom, co produkuje.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.