TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Amazing City 1 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 294)
  • Autor
    PULPI
    Člen
    inferno
    Člen

Nebyl jsem a mrzí mě ten Jules… Škoda, že ho nikdo nepřivezl na jaře loňského roku, to hrál mega mega sety.

cube
    Člen

párty nějak moc komentovat nebudu, pro mě osobně to byla dosti nuda.. bez atmosféry se slabšíma výkonama dj’s.. spíš bych jen řekl něco k tomu zvuku, který se výrazně po příchodu Eddieho pokazil.. když vezmu v potaz že pravděpodobně hráli na djm-600 tak tam globálně basy přepísknout nejdou.. a že by dj mastil basy na obou šavlích ptřetaženě to jsem ještě nezažil – navíc se tak ani nedá pořádně hrát ;o)) nehledě na to že nechápu proč by to vůbec někdo dělal.. maximálně se mohlo stát to že tam tracky ládoval s mnohem větším gainem a líný zvukař místo toho aby zvuk stáhnul a vyrovnal, pouze přidal na kompresi a tím pádem mu vylezly basy.. dj by musel hrát na všechny červený na mixu aby byl zvukař bezmocnej.. jinak si s tím dobrej zvukař poradí snad vždycky.. něco jinýho je když to z ničeho nic dj přepálí jako zmiňovaný Van Dyk v drážďanech ;o)) to jestli pak něco odejde tak je to docela problém ;o))

alexx
    Člen

amazing city | t-mobile arena | praha (cz) | 13-04-2007

photos @ alexx | alexxij.com

Leosh
    Člen

Leosh napsal:
    ——————————————————-
    > ORGANIZACE… na jednicku, vcetne cen na barech –
    > teda s vyhradou proti tomu speakerovi. Sice lepsi
    > jak plechova hlava, ale zlaty intra na TM3, nez
    > Hrzal, bejvalej moderator E2 (teda myslim, ze to
    > byl on)

Hustey: vzdyt jsem to psal uz ve svem komentari, ze to byl nejspis Hrzal:-D

Hustey
    Člen

tak to jsem fakt necekal 😀

Trent
    Člen

Podle mě docela povedená akce,ale kdybych si vzal na uši sluchátka a poslouchal u toho svojí mp3,tak myslím,že bych z toho poslechu měl mnohem víc 🙂 Paul Okanfold mě dost mile překvapil,čekal jsem že to bude horší 🙂 a johan gailen ten mě docela slušně nastartoval,paráda.Jinak nevíte co to bylo za track kterým začínal?A co takhle playlisty?pokusí se někdo?:):)B-]

kuchtajz
    Člen

ten moderátor byl Luděk Hrzal,dřív uváděl společně s dr.Bubnem Sexíček live na Evropě 2

Rita
    Člen

Takže…
    Johan Gielen – přišlo mi to trochu jak na diskotéce… starý hity a každý pes jiná ves
    Daniele Divolivy – o něco lepší, ale nijak zvlášť mě to nebralo
    Paul Oakenfold – tak to byla opravdu hrůza, až na Southern Sun, neskutečně se se mu to tlouklo – never more
    Judge Jules – konečně „music“ a taky odpadlo dost borců a konečně party atmosféra
    Eddie Halliwell – pro mě to nejlepší :o))

Pane Bože, co to bylo za „ichtyla“, co to komentoval? Přišlo mi to jak show na Nově 🙁 🙁

Transsmission u mě jednoznačně vede, ale na Sashu fakt musím, ať to pořádá kdokoli :o))

Jinak zvuk a světla super, po dlouhý době mi ráno nehučelo v hlavě a žádný fronty na WC 🙂

Ve finále to tak hrozný nebylo, ale čekala sem daleko víc!

Kamil
    Člen
    Partygirl
    Člen

jeste,ze sem tam nelezla za ty prachy 😀

M.i.k.e
    Člen

pro mene chapave …TE = Trance Energy:-)

Sickboy
    Člen

A co tracklisty nebo rovnou sety, CV? To by bylo „vočko“… 😉

Horvi
    Člen

Wau,doopravdy povedená akce dle mě.Jen mi bylo trochu líto lidí co si koupili lístek u ticketstreamu, že si je musleli nechat vyměnit.

LayDee Jane:Hrála docela v pohodě idkyž jsem jí proseděl a propil přesně zkrátka splnila roli 1. Djky.

Johan Gielen:Myslim si že rozpumpoval krev 99% lidí co na akci byli.Možná hrál trochu málo Trancu ale hodně komunikoval s lidma to se mi líbilo a nakonec ta akrobacie na stagei super.

Daniele Divoli:Nevim co si o něm mám myslet vypadal arogantně žvejkal ani se snad nekouknul do publika ale podělal i to kvuli čemu tam byl-hrál nic moc a tak jsem šel pěkně přez celý stání na tribunu.

Paul Oakenfold:No,radši jsem na tribuně zůstal jediný co ušlo a co me zvedlo z lavičky bylo
    southern sun myslim si že tohle bylo největši zklamání sice je nejdražší a všechno nej jak jsme slyšeli z úst super huper speakera kterej byl trapnej až se mi vlasy zvedali ale hrál dle mě fakt nic moc.

Judge Jules:Ruleeeeeeeeeeeeeeez!!!!Ted přišla hvězda večera,teda spíš rána.Z tribuny jsem úprkem běžel dolu mezi hunáč lidí.Byl jsem tak nabuzenej hudbou kterou pouštěl,že jsem se probojoval až do 1. řady.Uáááá byl fakt dobrej jak hudba tak pantomimická hra s lidma se mu 100% povedla velice jsem litoval že to uteklo jako voda.Je vidět že ho Amnesia dobře vychovala 😉

Eddie Haliwell:Zařadil od dva rychlostní stupně down,ale to vůbec nevadilo obohacoval set všeljakejma efektama (jak už tu jednou padlo) škoda že ne takovejma jako v Godskitchen :-).Hrál docela dobře akorát se mohl vyvarovat za noc již po 3x hraného Tiesta-in the dark.

John Askew:Tvrdost v 5 ráno no mě už nerozhejbal snad jednim songem.
    Ale ale co se to děje akce končí v 5:30 no nic tak si alespon jdeme sednou ale jsme za 3 minutky vyhozeni.Nechápu proč,nic špatného jsme tam nevyváděli a když měla akce končit v 6 tak by nás tam alespon mohli nechat čučet jak to balej :-)No pak ještě ta fronta na šatny ale byl jsem tak unaven že mi to bylo celkem jedno.Taky jsem nechápal securitáky na nášlapy jsem si dal plechovku rebula a mohli se posrat.No nic Clear vision za to nemůže.Očekávaným zklamáním Oakenfold,očekáváným mazecem Judge Jules,příjemným přehvapením Eddie Halliwell.Každá akce má + a – budme rádi že se k nám alespon Djský superhvězdy dostanou 🙂

Vlastní klávesnici Horvi :-)))

Další zajímavý report zde :-P:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 294)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.