Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Amazing City 1 – DOJMY
- Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 4. 2007 v 17:13 #15902
Vlastig
Účastník8/9/10 at si LiLU co chce rika:oD
Majkhauske Sorrac na tebe jsem zapomel, reakace pred moji jsem NECETL a k vetsine se nehodlam pridavat..celou party jsem travil na tribune(jako vzdy) a muzu ti rict, ze lepsi zvuk jsem tam jeste neslysel:-!. Az do prichodu Halliwella, pak jsem myslel, ze ohluchnu. Nevim, kde byla chyba, ale myslim, ze nastrane dje..proc by zvukar najednou pridal basy? To my prijde nelogicky, ale nevim jak to chodi..akce to byla dobra;-).
15. 4. 2007 v 17:09 #15899Magico
Člendalší fotky z této akce k shlédnutí na:
http://www.seznamzabavy.cz/index.php?pg=fotoreporty-detail&co=217
B-]
15. 4. 2007 v 17:03 #15897nexus666
ČlenAkce super.. jsem spokojen.. Ale neskutečně mě sral ten plešaty debilek co se na stagi při setu halliwella a askewa snažil hecovat lidi.. Se nedivim že byl halliwell nasrany.. Mit při setu vedle sebe takoveho šulinka tak ho asi skopnu dolu:_)
15. 4. 2007 v 15:46 #15888Binary
ČlenAž teď jsem se dostal ke compu, takže stručně zhodnotím své dojmy. Myslím si, že to byla povedená akce a více méně po hudební stránce předčila moje očekávání. Co se týče DJs, tak Laydee Jane na začátek zahrála parádně, spoustu věcí na kterých ujíždim, takže jsem jen uvítal, že hrála o něco déle než měla. Gielen ze začátku nebyl špatnej, jeho nástup v podobě „Needs To Feel“ (Wippenberg Remix) byl monstrózní, komunikace s lidma taky super, ale pozdějc už hrál docela odrhovačky, což se mi moc nelíbilo. Divoliho radši nekomentuju, protože jeho set byl dost nudnej, takže to, že přetáhnul asi o půl hodiny mě naopak celkem otrávilo, těch 30 minut by pro něj bylo tak akorát. Oakie zahrál mnohem líp, než jsem čekal. Obával jsem se různých experimentů, ale byl to v podstatě čistě trancový set nabitý klasikama jako Push – Universal Nation ad. To, že nekomunikoval s publikem je imo celkem jedno, protože stejně ti DJs nebyli skoro vidět a motalo se kolem nich x dalších lidí (který tam neměli co dělat). Jules nezahrál špatně, ale zas taková sláva to taky nebyla. To samý Halliwell, ale možná to bylo tím, že zvuk stál za hovno, jinak bych si je třeba užil daleko víc. Askewa už jsem neslyšel, což mě celkem mrzí, jeho set mohl být určitě zajímavý. Změny v line-upu mi nevadily, spíš byly k lepšímu.
Co se týče technických záležitostí, tak ke zvuku už se tady toho napsalo hodně a souhlasim, že v první polovině byl nejčistší, co jsem kdy na halovce zažil, ale na Julesovi a hlavně Halliwellovi už to bylo těžce zmrvený. Dá se to dokumentovat třeba na „Needs To Feel“ – od Gielena to bylo super čistý s veškerýma nuancema a ten samej track od Julese bych měl skoro problém poznat kvůli basům. Zvukaři by si měli fakt uvědomit, že trance není techno a že bychom taky rádi slyšeli nějakou tu melodii a ne jen bezduchý dunění. Další věc co mi vadila, byl ten neskutečnej bordel na parketu, na pet lahvích se fakt pařit nedá, tak jsem radši pak odešel na tribunu… Burany svlečený do půl těla komentovat nebudu, stejně jako toho speakera – nápad to neni zlej, ale provedení ne moc šťastný. Jinak lasery super, ale byla celkem škoda, že nepromítali DJs na plátno, z tribuny nebyli prakticky vidět.
Celkově to byla pohodová akce a vůbec nelituju toho, že jsem tam šel. Pokud na AC2 vychytaj ty technický nedostatky co byly na AC1, nebudu mít skoro co vytknout. Hodnocení 7/10.
15. 4. 2007 v 15:45 #15886LiLu
ČlenxJoe: Jj, tak přesně tohle jsem si říkala, když tu tady kydal každej po TM2:oD.
Nepatřím k těm, kteří jsou furt nespokojený. Akorát, když jsem pěla chválu, tak ne sem, asi bych tu byla jak pěst na voko:oD.
Nepočítám se ani mezi fanatiky, jestli si tu četl všechno, co jsem napsala, shrnula jsem to, že pro mě AC byla průměrná party – stejně tak jako třeba Combi:Nation od UM!, pražská Vibration, nebo třeba Tiesto po druhý v T-mobilce. A nevím, nevzpomínám si na žádnou, kterou bych řadila do kategorie „horor“.Pro mě je hlavním měřítkem výběr deejayů (a jak už jsem tu taky kdysi řekla, výběr DJs od UM je mi prostě bližší!) a jejich výkony.
Vzhled, vizualizace…atd. pouze dotváří celkovej dojem. V clubech většinou takové vizualizace a výzdoby nejsou a pobavím se leckdy mnohem líp!A opravdu na posledním místě mám organizaci, jestli je fronta u vchodu nebo ne, neřeším! Když chci přijít přesně na nákýho deejaye, musím počítat s časovou rezervou – tím pádem malá fronta před vchodem nebo u šaten mě nemůže rozházet.
Ovšem pokud ti neudělaj čáru přes rozpočet tím, že překopou line-up na místě, že?
A myslím, že jestli mám náký připomínky tak jsou opodstatněné. Toď vše.15. 4. 2007 v 14:59 #15878Tracid
ČlenxJoe: další rozumnej názor, s kterým se ztotožňuji
15. 4. 2007 v 14:26 #15876Fox Mulder
Člen2 hellman:
Jo jo, na odpálený bedny na PVD v Drážďanech dobře pamatuju! 🙂 Taky od tý doby, vždycky, když se na party začne kazit zvuk, mám takovej divnej pocit… 😀 Můžeme to nazvat drážďanská fóbie. :´-))
15. 4. 2007 v 14:00 #15874Vlastig
ÚčastníkJj souhlas s xJoe..tady je to vazne o hov*. Fakt nevim co vsichni chcete..MEJTE SE! X[]
15. 4. 2007 v 13:57 #15872Anonymní uživatel
Neaktivnítak já si taky přidám dojem.. dojem veskrze velmi kladný!
zvuk pořešim trochu, prostě stalo se a řeknu vám, že se zvukem se staly v minulosti horší věci. sice se po*raly basy, ale jak říkal dante, když to dj přesolí, těžko se s tim něco dělá.. někteří pamatují listopad 2005, drážďanský washroom, kde pvd dokonce odpálil bedny, jak to přehnal. a přesto to byla výtečná party.. nebo pamatujete 1. vystoupení tiesta? slibovali tušim 120kW zvuk a kdo neměl špunty, byl dost v háji, jak to bylo mimo 🙂
světla řekl bych standart, který potěší, vodní stěna velké plus
vystoupení djs, noooo, jules rules, gielen hrůza hrůz a divoli dobrej maník, ale co, přítel oakieho, že 😀
oakie mě osobně dost překvapil, slyšel sem několik jeho setů z poslední doby tohle byl jeden z těch nejlepších. starý časy nikdo nevrátí, ale zahrál dobře. komunikace s lidma věc druhá, ale tak usmívat se na vás můžou nějaký roštěnky místo dje, že? 🙂 eddiemu bych dal taky vysokou známku, nezávisle na tom, jak to utnul po julesovi, napálil to potom taky úžasně a jeho styl mi za celej večer chyběl 🙂
askew škoda jen tý půl hodinky, slyšel sem ho poprvý loni na lovebase a tam hrál úžasně, tady taky mydlil, ale za půl hodiny to moc nejde.. takže krom nepřítomnosti matta mě zklamal snad jen brzký ústup askewa.
šatny supr, bary supr, lidi supr..
já si to užil moc, libovka! myslim, že organizačně vyvedená party, za výkony djs odpovídají jen oni sami;-)ještě teda menší edit ohledně zvuku, na party sem dorazil cca v 21hod a v tu dobu to byl nejlepší zvuk, kterej sem kdy na halovce v čr zažil.. chválim
15. 4. 2007 v 13:14 #15862xJoe
ČlenUz me tu zacinaj stvat ty vecne nespokojeny lidi, nadavajici po kazdy akci.. Ja sem si AC uzil a tesim se na AC2. Stejne tak se tesim na dalsi Transmission.. Nechapu fanatiky jako Lulu, kteri tady hazej sr**ky na CV a pritom slepe obhajujou UM. Je to fakt k smichu. Kazda agentura udelala chyby, rict ze jedna je super a druha za nic nestoji neni po jedny party CV ani mozny. Navic UM uz ma za dobu svoji existence na konte tech chybicek trosku vic.. Ja jsem jenom rad, ze tu konecne vzniklo zdrave konkurencni prostredi i v pripade trance-parties a tesim se na dalsi akce;-)
Jinak jeste k tomu zvuku – nutno uznat, ze aparatura byla evidentne spickova, bohuzel pak se zmenil v basovej narez a dost tvrdy sety DJs tomu jeste pridaly korunku no…:-| ted jenom tezko rict jestli za to muze vic DJ anebo zvukar.. osobne bych teda taky vic rekl, ze zvukar, ale nevim, chyba bude asi na obou stranach.
A to, jak se clovek na party bavi stejne ovlivnuji hlavne vykony DJs..;-)
15. 4. 2007 v 12:58 #15859M1chl
Člen…no tak ja se tady taky lehce vetru se svym nazorem
Takze na zacatek na to jak velkou hubu meli u clear vision tak to zas takova bomba nebyla ale na druhou stranu byla to jejich prvni akce, ale presto na skromnost ty chlapci nejspis neumrou…
LayDee Jane – no tak jako na rozjezd dobry tracky, ale treba RUBY na T3 si to daval trochu vic a taky trochu skoda, ze si hrala skoro do konce svyho vystoupeni pro sebe – 4/10
Johan Gielen – podle me zahral celkem dobre (tema 4strings me rozsekal) chapu, ze hral uz docela vohrany veci, ale i tak sem byl rad, ze kdyz neznam gielena tak ze aspon znam tracky, ktery hraje…rozhodne me nezklamal takze 8/10
Daniele Divoli – docela me dostal Tiestem, ale potom uz nejak nic…nebylo to tak zly ale, ze by me nejak zaujal to ne….takze tak 4/10….no to ne, von je to vlastne ital a ja italy nemam rad, takze tak 3/10…sem cech priznavam…
Paul Oakenfold – tak to byla opravdu hvezda vecera, ne jako ze by tak hvezdne hral, ale choval se jako namachrovanej dem.nt. Neco pustil a pak si sel sednout nebo pokecat s lidma ktery byli vokolo, koukam ze ho lidi ktery na nej sli moc nezajimaj…jinak mixovani 0 chlapec si to s mixakem vubec nedaval (…nevim jako po TM3 tady par lidi napsalo ze ATB neumi vubec mixovat ze se mu to porad kopalo atd…no nevim myslim ze proti Oakovi je to este pan DJ..vim ze me setrete ale je to muj skromnej nazor) a jinak jeho set nebyl az tak zlej, ale vzhledem k ty jeho hvezdny komunikaci s publikem sem si poprve za vecer zasel na obcestveni a potom na chvili posedet protoze nohy uz moc nestihaly….a jinak az zase nekdo bude do cech zvat tuhle „hvezdu“ mozna by meli jeho jmeno na plakatech umistit nekde dole (jako treba tady LayDee Jane..) a ne jako headlinera – takze mistre pro vas 1/10
Judge Jules – priznavam ze tohodle cloveka sem pred AC neznal a ted chapu o co sem do teto doby prichazel….jeho set me dostal asi uplne nejvic protoze mel zpad a gradaci (asi jako jedinej za vecer..) a to bylo dobry na pareni, docela me znicil…sice se mi moc nezamlouvali nektery jeho pohybovy vyrazy ale to je jedno. Podle me tohle mel bejt Headliner – takze po nudnym Oakovi prijemne zlepseni – 9/10
Eddie Halliwell – cekal sem vod nej mnohem vic, vzhledem k tomu co mela cv na jejich strankach jako ukazku jeho vystoupeni…ale i tak mixoval dobre s mixakem si to rozdaval opravdu velmi slusne…pripadal mi nejakej dost nastvanej uz vod zacatku a v jednu chvili sem myslel ze de nekomu rozbit hubu, ale to bylo asi tim jak to tam ten zvukar ladil…ale to by asi nastvalo kazdyho….trochu mi vadilo ze komunikace mezi nim a publikem nebyla moc velka ale i tak me nenudil takze – 7/10
John Askew – byl sem na zacatku trochu rozladenej z toho, ze dali pro me neznamyho dj misto Matta Hardwicka, ale kdyz zacal hrat tak me moje obavy z toho ze predvede neco nudnyho rychle opustily…hral opravdu pekne akorat skoda ze jenom pul hodiny to je jaksi trochu malo – 6/10
…no a dal k organizaci, tak na to ze to bylo poprvy tak to nebylo az tak spatny fronty nikde otvirani se spozdilo jenom vo 1/4 hodiny coz si myslim je prijatelna doba. Co me ale dostalo byla „ochranka“ myslim ze kdyby nekdo chtel do areny pronist zbran tak to nebude vubec zadnej problem, nerikam ze meli bejt tak dusledni jako na Schulzovi v mecce (…tam to ti chlapci fakt prehaneli) ale prece jenom mohli si dat trochu vic zalezet…nebo ze by tohle bylo narizeni vod cv aby se netvorily fronty? ….no nevim kazdopadne tak trochu vetsi minus….
stage: ….nevim no k listkum se mel davat gratis dalekohled, aby se navstevnici mohli podivat jak vypada ten clovek co zrovna hraje, myslim ze si mohli vodpustit tu stenu a posunout DJske „pusobiste“ trochu bliz k lidem…
lasery:….chapu ze jich bylo vic nez na TM3, ovsem ja mam radsi veci decentnejsi nez preplacany, trochu se mi taky zdalo ze lasery sou takovy dost nahodacky ze to s hudbou nebylo vubec sladeny…takze tohle me moc nenadchlo…
zvuk:…ze zacatku tak trochu potichej pak si to zvukar asi uvedomil a pridal basy a tim to jaksi slo vsechno do *****, nevim jestli bylo nutny privist aparaturu ze zahranici protoze jestli na TM byla z cech tak si myslim ze by to bylo daleko lepsi…
MC…co to jako melo bejt….to melo jako bejt vtipny, nebo drsny? …nevim nevim rozhodne nejvetsi prehmat cv, podle me by bylo lepsi nahrat nejakej hlas dat tomu efekt „plechovy“ huby jako to bylo na TM a bylo by to…klidne bez nejakyho obrazovyho intra…takze :_)
…no tak se omlouvam ze sem se tady takhle rozpovidal a taky za spoustu pravopisnej chyb (ale za to tak trochu muze moje skolni dem.nce *dis)…jinak i pres vsechny moje narazky sem si vopravdu zaparil tak ze ted nemuzu chodit, ale to asi nebylo zpusobeny az tak skvelou hudbou spis tim ze potrebuju zhubnout a tenhle pohyb mi v tom urcite pomoh….
takze:
AC prumer, mozna lepsi prumer, ale kdyz to porovna z jinejma akcema tak bych dal tak 5/10Takze zdravim vsechny spoluparici pak dal taky tu sympatickou blondynu se kterou sem prohodil par slov pri „intru“ na Divoliho…mejte se a doufam ze pri CV2 (…na kterou du uz jenom kvuli line-upu) bude platit prislovi ze chybama se clovek uci….hodne stesti CV!
15. 4. 2007 v 12:21 #15849Hustey
Člento je pravda, ja jsem se treba naprosto paradne bavil a jenom me mrzi, ze to tak nevidi vsichni partypeople, i kdyz nektere nedostatky chapu 😉
15. 4. 2007 v 12:00 #15847maaskot
ČlenHustey napsal(a):
——————————————————-
> ok, takze aby jsi priste nemusel investovat „sve
> drahocenne penize“ tak tady zkritizujes naprosto
> vse, i kdyz treba vubec nemas pravdu? no nevim
> jestli je to spravny styl B-]vyjadrujem nazor … nehovorim, ze mam pravdu …
15. 4. 2007 v 11:44 #15846J.S.T.
Člen2Sexy—-proc bych mel byt na grogach.????jakoo nechapuuu?????????????????????,
15. 4. 2007 v 11:11 #15842Hustey
Členok, takze aby jsi priste nemusel investovat „sve drahocenne penize“ tak tady zkritizujes naprosto vse, i kdyz treba vubec nemas pravdu? no nevim jestli je to spravny styl B-]
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.