Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Amazing City 1 – DOJMY
- Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 4. 2007 v 11:05 #15839
maaskot
ČlenHustey napsal(a):
——————————————————-
> mozna je o vkusu, ale podle me je
> treba maaskot naprosto zahledeny egoista, ktery
> nepochvali ani penis vytesany z kamene (pokud se
> nejedna o nejakou svk akci)neviem, ci mam na teba vobec reagovat … ale v principe … CV sa chvastali, aku urobia oni party a ako to dopadlo … konkurencia nikdy nie je na skodu, ale mam pocit, ze z takehoto pristupu velmi profitovat nebudeme (teda hlavne vy v CZ) … ja ked si uvedomim, kolko ma ten vylet stal a co som za to dostal, tak mam pravo byt nasraty a nabuduce investujem svoje peniaze radsej do ineho promotera ako do CV alebo UM, pretoze obaja robia to iste …
P.S.
ak si si vsimol, tak k SK akciam sa nevyjadrujem … mam na to svoj dovod …15. 4. 2007 v 10:51 #15838Tracid
ČlenTrochu jsem se zasnil a představil si Freda Bakera ze Cyberu na AC1 a to by byla jízda s tím setem, co tam předvedlB-]X[]
15. 4. 2007 v 10:31 #15835Tracid
Členna Gielena byl zvuk jeden z nejlepších, co jsem kdy v T-Mobile na technoparty zažil a potichu byl snad jenom pro hluché:-D
Jsem si fakt říkal, že tak krásně slyšet středy a vejšky, že přesně byly slyšet tóny skladeb, je paráda…
15. 4. 2007 v 10:27 #15834Hustey
Člennejlepsi fotky jsem zatim videl na websound.eu
15. 4. 2007 v 9:49 #15833jack007
ČlenK tomu zvuku, ta rozpolcenost nazoru je v tom, ze kdyz hral Gielen tak zvuk byl opravdu potichu. Proto tem co stali v predu se zdal zvuk super. Bohuzel uz ne tem, co stali vzadu. Tam zvuk nemohl nikoho nadchnout, proto tu hodne lidi hodnoti Gielena spatne. Kdyz si to zvukar uvedomil (no spis mu to asi nekdo rekl:-P ), tak se z toho stala v predu masaz zaludku. A to je prave ten problem, tyhle akce jsou u nas moc hrr, proste rychle postavit rychle zbalit. Neni cas neco vymyslet a resit. V tomto pripade bych urcite volil podium na delsi strane haly nez na sirku, bohuzel by to asi odnesla vodni stena. Vsechno je to o penezich jak jinak.
15. 4. 2007 v 9:25 #15830beyond infinity
ČlenDante: Za špatný zvuk mohou DJs? Není tam zvukař mimo jiné právě od toho aby se snažil jejich úlety korigovat? Když např. DJ přestřelí basy, tak je zvukař zase může stáhnout, domnívám se že v tomto ohledu disponuje mnohem učínější technikou než DJ. Přesněji řečeno, mixák u zvukaře by měl umět zkrotit mixák na stagei. Jestli to tak není, budu rád pokud mě někdo vyvede z omylu 😉
15. 4. 2007 v 9:11 #15829Dante
ČlenNuld@>
Jasny, nemusis byt zase vztahovacny…PvD je jeden z mych nej djs, toho bych neurazil, to mi ver 🙂
15. 4. 2007 v 8:55 #15828Nulda
Účastník:-! :-! :-!
PvD byl kral mixu i kdyz hral z desek! A myslim ze rozhodne nepouziva Ableton kvuli tomu aby se mu nekopali prechody!
15. 4. 2007 v 8:45 #15827Dante
ČlenAhoj vsem. Diky za kritiku k AC. V tydnu vydame tiskovku, kde vysvetlime nektere veci. Napriklad zmeny v lineupu, Mattova absence, atd.
Nicmene ke zvuku. Zvuk byl spickovy do doby, kdy se nekteri djs nekontrolovali…bohuzel. Veci, ktere bych AC vytknul je vice., Akce byla myslim dobre pripravena, ale nektere slozky, ktere se na ni podilely proste neodvedli tak dobrou praci. Kdyz si budete chtit postavit barak, udelate skvely projekt, ale vse je vlastne na dodavatelich.
Co se tyka vykonu djs…to je ciste na vas. Rozhodne odmitam to, zeu Paula byly samy kopance. Opravdu viditelny byl pri druhem songu, pak vse ok. Tedy pokud se nezabyvate malym zavahanim, ale to bychom mohli diskutovat i o Tiestovi. PVD hraje z Abletonu, takze tam se to nestane…
Me osobne moc prekvapila LayDee Jane. Zmena v linepu na 2h nebyla zamerna ze strany CV, ale nakonec jsem moc rad, ze se tak stalo. At si kazdy rika co chce, zahrala spickove a lepsi pripravu setu si Johan nemohl prat….to je muj nazor.
Vyckejte na tiskovku a diky vsem, kteri na AC dorazili a taky diky vsem, kteri oceni neco odlisneho od zajeteho standardu.
15. 4. 2007 v 4:55 #15825Fox Mulder
ČlenJá se zařadím mezi ty, jež party Amazing City spíše zklamala. 😐 Čekal jsem od toho přeci jen trochu více.
Co mě zklamalo:
1. Zvuk. Základ každé party. V první části byl myslim dokonce výbornej, ale pak se dost pokazil. Chvíli potichu, pak zase přebasovaný, chvílema vypadával zvuk pravý strany.. Myslim, že byl na vině zvukař.2. Stage. Kdy už pořadatelé konečně pochopí, že středem party je DJ a ne nějaká sprcha nebo něco jinýho (byl to i problém TM2). Přišel jsem přece za DJem! Nechápu, proč ho umisťujou 30 metrů daleko a 10 metru vysoko, aby ho nikdo neviděl. DJ přece MUSÍ být vidět, aby mohl komunikovat s publikem! To myslim dost uškodilo vystoupení Judge Julesovi, kterej celkem hodně komunikuje (zuřivě gestikuluje a mimikuje) s lidma.. Rád oželim takový věci jako vodní stěnu (AC), plamenomety (TM), tanečnice (TM2), atd., hlavně když uvidim DJe. Krom vzdálenosti vypadala stage AC oproti stagei na TM chudě a nezajímavě.
3. Atmosféra. Byla to taková ospalá party.. Nevím čím vším to bylo (výkony DJs, zvuk, počet lidí, vzdálenost DJ od lidí, organizační problémy na stagei, lidi samotní, atd.), ale zřejmě asi všechno dohromady. Holt asi ne vždy se všechno může podařit.
4. Line-up. Jak ho celej přeházeli, vyměnili, doplnili, tak jsem vůbec nevěděl kdo kdy hraje. %-) Opravdu to pořadatelé nevěděli dříve?
5. Vizuální stránka party – tady byly kladem zejména lasery, ty se mi moc líbily. Jinak celkově to bylo spíše podprůměrný a to na atmosféře taky nepřidá.. Stage byla veliká, tmavá, nudná, projekce nevýrazný, efekty žádný… X[] Holt TM je TM. 🙂
6. Speaker. Myšlenka byla dobrá, bohužel nebylo to zvládnutý. Nemělo to atmosféru, bylo to nudný, trapný, dlouhý.. Pokud chce toto Clear Vision mít, tak na tom musí hodně zapracovat. Jinak ale tý myšlence uvaděče DJs spíše fandim, ale tohle fakt ne.
I přes všechny nedostatky by se nedalo říci, že jsem nějak naštvanej a že jsem si akci vůbec neužil. To určitě ne, nebylo tam asi nic, co by mě vysloveně naštvalo. Jen to bylo celkově prostě slabší, v porovnání s jinými akcemi. 😐 Já osobně jsem si to užil celkem dobře. 😉 B-]
Z DJs mě nejvíce zaujal John Askew. B-] Hrál výbornej vyváženej energickej set podle mýho gusta. 😛 Bohužel hrál až v 5.00 ráno (to by nebyl až takovej problém) a to navíc jen na asi 30 minut (to byla velká škoda).. 🙁 Divim se, že se pořadatelům vůbec vyplatilo ho sem přivýst na poslední chvíli a jen na 30 minut.. %-) Zajímavé..
Jinak co se týče počtu lidí na party: Byla to spíše řídce naplněná party, podle mého odhadu tak 5000 lidí. Když si vzpomenu na předchozích 8 party v T-Mobil aréně (PVD 2004, Tiësto 2004, Armin 2005, Tiësto 2005, TM1, TM2, PVD 2006, TM3), tak tahle byla asi nejméně navštívená.
Přeju Clear Vision hodně štěstí při pořádání dalších party. 🙂 Věřím, že se poučí z chyb svého debutu a stane se opravdovou konkurencí United Music. 😉 Zatim u mě vítězí UM. B-]
15. 4. 2007 v 2:03 #158212Sexy
ČlenJ.S.T. > ty jsi na drogach ze ?
15. 4. 2007 v 0:49 #15815J.S.T.
Člencelkova party.dobry…!! dj-supr..
Johan Gielen..v poho set…celkem se mi to libilo….
Daniele Divoli..hruza…vubec se tam nehodil…frajer…zvykal jak kr…..!!!chtelo to komunikaci!!!!!!!!!!!!!!!
PAUL OAKENFOLD….NADHERAAA!!!!!!!!!KRASNY TRANCE!!!!!to co jsem cekal zahral!!!suprovy vyber desek!skoda ze se to na zacatku koplo!!!ale jinak jasna hvezda veceraaaa!!!!!
Judge Jules…velice pekny set..dobra komunikace!!dobre pobavil
Eddie Haliwell…no to bylo uz drobet rychlejsi..ale celkem slusny set…….15. 4. 2007 v 0:30 #15814Stoupa
ÚčastníkTracid to já vim, že v tomhle CV nemá prsty…
15. 4. 2007 v 0:26 #15813DjDkD@ve
ČlenJinak tady najdete docela povedene fotky 😉
http://www.poslouchej.net/fotky-amazing-city-13-4-07-573-1-0.html
14. 4. 2007 v 23:39 #15809DjDkD@ve
ČlenTak me se to celkem zamlouvalo 🙂
Akorat skoda, ze se z toho zvuku v prubehu akce stal patok (Gielen a Divoli ho meli OK, pak sel postupne do kytek a na Halliwela uz se to nedalo poslouchat), melodie je u tranciku to nejdulezitejsi, to si uz dohaje laskave zapamatujte pani organizatori!!!!
Az budu mit zastavu, tak si na masaz srdce zavolam zachranku………….
Nicmene to bylo furt lepsi jak pred 14 dny na Cybertroniku………….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.