TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Amazing City 1 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 294)
  • Autor
    Tracid
    Člen

Stoupa: njn, ale v tom je CV nevinně…a Čecháčci si vždycky najdu způsob, jak zbohatnout okradením:-|

káčko
    Člen

Zooropa: na loňský LFA byl špatnej zvuk? Mně připadl hodně dobrej, pokud jsem teda neměl zrovna to nej místo uprostřed.. Kleinenbergovy hloubky a hutnoty vynikly pěkně čistě.

Jinak jak tu občas někdo zanadává někomu do rejpalů a prudičů, tak to je mimo trochu.. I když se mi nemusí líbit jak kdo hrál, tak přesto jsem rád, že jsem na akci byl a že jsem ty v ČR nová jména viděl a slyšel konečně live… CV chválim za vše kolem organizace a zázemí, mně nic nechybělo, jen tak dál; to ale neznamená, že nemam právo si uplynulou akci „zkritizovat“.. Proč mlčet, když to je přínos aspoň pro pořadatele.

Stoupa
    Účastník

Ceny by byly fajn, kdyby si je ty kreténi ve stánkách neupravovali podle sebe (a samozřejmě vejš)… natahovali solidně, když sem si za 45 koupil ice tea a pak sem zjistil, že tam maj napsanou cenu 35, tak bych vraždil…

Tracid
    Člen

ad ceny na barech – řešilo se to vůbec?

Pivko za 35 bylo super, když si vzpomenu na Cyber za 45 (vlastně za 50:-D)…UM to dávala na Tiestovi taky za 50

Voda 30, ale tu většinou nepiju, tak nveím, ale myslím, že taky změna k lepšímu a s vracením žádnej problém

Leosh
    Člen

tak ja pridam taky par poznamek, i kdyz uz tady vicemene vse zasadni padlo…

ZMENA LINE-UPu …kdyz jsem prisel ve 22h a koncila LdJ, tak mi hned doslo, ze se deje neco divnyho… Skoda Hardwicka, ale Askew byla taky dobra volba.

ZVUK… Na Gielena naprosto luxusni, hlasitost uplne v poradku, ciste melodie… pak se to postupně zhoršovalo, až zhruba v polovině Halliwella to bylo vepředu neposlouchatelne, takze jsem byl nucen odejit na tribunu, aby mi to neurvalo usi…

SVETLA a LASERY… celkem ok, ale s tou vodni stenou docela setrili a ani ty efekty nebyly nijak extra… navic samy reklamy

OAKENFOLD… traged vecera, neskutecnej voser…%-) nechapu, proc ma zrovna on byt nejdrazsi… ze by to bylo kvuli tomu, ze vyzaduje mit v satne pul kila koksu…??? zadne jine nej na nem neshledavam – mixy tragicky, komunikace s lidma zadna, furt nekam odchazel, byl uplne mimo…

ORGANIZACE… na jednicku, vcetne cen na barech – teda s vyhradou proti tomu speakerovi. Sice lepsi jak plechova hlava, ale zlaty intra na TM3, nez Hrzal, bejvalej moderator E2 (teda myslim, ze to byl on)

Celkove tuto party hodnotim jako nadprumer a pro priste je jeste hodne detailu, ktere se daji vylepsit:-)

ste2
    Člen

Já to vidím tak, že mě tahle akce hodně, ale skutečně hodně zklamala. Nebyl to uplně totální propadák, ale i do šedivého průměru to mělo hodně daleko. Laťka pro tyhle akce je už i v ČR někde jinde. ClearVision hodně moc chtěli a jak to tak bývá, zas tak moc se to nepovedlo.

Nikdy, ale nidky a to jsem byl na nespočtu podobných akcích jsem nezažil to co předvedl Oakenfold. To co si dovolil – permanentně odcházet od mixáku nebo být stále otočen zády, to bylo prostě moc. Kašlal na lidi, nebyl tam pro ně, nebavilo ho to a dával to znát. Say hello pustil, odešel a vrátil se skoro ke konci a nekolikrát to ještě zopakoval. A to nehrál avizované dvě a půl hodiny, ani dvě dle lineupu ale hodinu a půl. Pro mě největší propadák. Příště mě na něj nedostane ani pár volů.

Jules to pak zase znovu rozhejbal, i když od půlnoci bylo něco se zvukem, najednou brutálně moc basů. Bylo to lepší, ale na úplnou záchranu to nestačilo.Nakonec se mi nejvíc líbil Gielen (hrál druhej/, hrál dobře, poctivě, komunikoval s lidma, relativně to rozhejbal.

Poprvé jsem na podobné akci viděl tolik pískajících, bučících nespokojených lidí, tak málo tancujících, prostě atmosféra na bodu mrazu. Do Trancemission to mělo neskutečně daleko. Když už to vypadalo, že se to možná rozjede, tak to zazdil ULTRA MEGA TRAPNEJ speaker, kterej se na tyhle akce vůbec, ale vůbec nehodí a když už, tak to musí mít úroveň…..

Kladem týhle akce byly lasery, nápad se dvěma pódii.

SHP
    Člen

Jasně, všichni kdo maj rádi tuhle hudbu tam jdou!! 🙂 Cosmic Gate a Marcel Woods, ne? 🙂

Tracid
    Člen

JÁ TAKY JDU NA AC2:-)

2Sexy
    Člen

Nevite, kdy budou fotky na fotodancu ?

SHP
    Člen

2 Hustey: Si nečetl můj 5500 znaků dlouhý příspěvek, že? :-!:-D Jasně, nas**lo mě tam hodně věcí, ale přesto na AC2 jdu!

Hustey
    Člen

je jasne, ze kazdemu se nikdy clovek nezavdeci, ale takhle to poslapat? spis by jste meli zacinajici promotery podporit a byt radi, ze si mate na svuj milovany trance kam zajit.

SHP
    Člen

2 Hustey: Nebyl to úplnej projezd, ale dost věcí tam hodně lidí zklamalo. Viz můj předchozí příspěvek.

Hustey
    Člen

lidi vubec jsem tady tu stranku necetl, ale vubec si nechci kazit paradni dojmy z akce vasima zhrzenyma nazorama. polovine lidi na tomhle foru se nikdo nicim nezavdeci, meli by jste byt aspon trosku soudni. cv vam naserviruje tak paradni halovku a by to tady takhle zkritizujete. priste zustante doma a bude aspon vice mista na pareni. opravdu bych chtel videt jak podle vas vypada 10/10 akce. mozna je o vkusu, ale podle me je treba maaskot naprosto zahledeny egoista, ktery nepochvali ani penis vytesany z kamene (pokud se nejedna o nejakou svk akci)

zooropa
    Člen

A tak ja zase musim rict ze me se celkove ta stage moc libila. To ze byl DJ takhle vysoko mam rad.
    Vodni stena, krome toho ze tam bezelo par animacek ktere byli uz na Tiestovi, byla taky moc fajn, rad sem si ji prohledl znovu.
    No a jeste k tomu zvuku – kazdej samozrejme vi, ze nejlepsi je stat u zvukare – to jest uprostred a pred nim
    a neni zkratka uplne mozne, aby byl zvuk jednotny na kazdem miste v hale. Kdyby mi slo o perfektni zvuk,
    tak si najdu svoje mistecko, ale jak jsem tak chodil po arene, tak mi prisel dobrej, zvlast treba vzadu, kde na
    T3 se to uz mlatilo o steny, tak tady ho meli pekne poponesenej pomocnejma bednama.
    To ze to hralo na zacatku potichu – se dela snad vsude – tim se graduje hvezda vecera a je to normalni i na Rockovejch koncertech, a treba na Ferrym na T1 to bylo take.
    Ja vim ze tady furt zminuju ty Creamfields v Anglii – uz toho necham 😀 ale kuprikladu ten jejich stan pro 10000 lidi – kde hrali sami trancovy hvezdy, tak tam pokud jste nestali cca 20m od stage, tak jste neslyseli nic
    Vzadu to bylo tak potichu, ze byli slyset jenom basy a vepredu vam to trhalo usi. Meli to tehda tak spatne udelane, ze bedny meli na zemi a ten zvuk se zarazel doslova o lidi.

Takze to shrnu – ja bych byl rad ze tady mate rekl bych velice kvalitni party za celkem slusnou ceskou cenu,
    A to ze si dojedete za kvalitou do zahranici nemusi znamenat vyhru (viz zvuk v Arene na minule LFA)
    Pravda holandani uz to opravdu umeji – no ale to si tu cenu tak 3x zvednete. Ja na teto akci nevidel zadnou vetsi chybu ktera by mi zkazila dojem a moc sem si ji uzil. Az na ten ukradenej mobil – svine 🙁

2 Small – sorry ze uz sem ti pak neodepsal – nemel sem cim -((

pitipitipa
    Člen

M.i.k.e : jaky to je set?co je to ->z TE<- ?Diky:-O

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 294)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.