Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Amazing City 1 – DOJMY
- Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 4. 2007 v 13:45 #15725
Sq4Raa
ČlenTak jsem si přečetl všechny komenty a teda srovnávat sound na TM3 a AC1 ………….To snad musí každej uznat, bejt včera/dnes zvuk jak na TM3, tak z toho má každej o 50% lepší pocit…..
14. 4. 2007 v 13:37 #15724SEk700i
Členno kde na to brali….koluji urcite famy…ale nema to cenu rozebirat…
14. 4. 2007 v 13:26 #15722Sq4Raa
ČlenA v neposlední řadě, bych taky rád pozdravil, všechny spolupařící (Fox, Sickboy, Mountainer – v pořádku….no, jak se to vezme :-D, Urorkinator, Hellman) B-]
14. 4. 2007 v 13:25 #15721Rikeya
ČlenKopance u Oakieho? Jel jsem druhou půlku setu a ani jeden jsem snad nezaznamenal, Naopak Jules se uvedl hned asi třemi nepovedenými mixy, ale to je jedno, Jules je pan bavič a kdyby nebyl DJ, tak by klidně mohl být mim 🙂 Nechápu, proč to u Halliwella tak přebasovali, tam fakt se melodie úplně ztáceli. BTW co to hrál Halliwell za mix Bedrock – Heaven Scent?
14. 4. 2007 v 13:22 #15720Sq4Raa
ČlenDalším mínusem mě napadá, že ,,bijců“ v line – upu bylo až moc a předvedené sety postrádaly jakýkoliv vývoj…Ale nechci bejt nevděčnej :-!:oD
14. 4. 2007 v 13:06 #15716Martinka
ČlenJako podle me uplne super…Laydee hrala perfekt,nejlepsi byl GIELEN a pak Judge JUles…nechapu,na co stezujete,pro me akce roku…Gielen byl NEJLEPSI 😛
14. 4. 2007 v 13:06 #15715Sq4Raa
ČlenNo to přeháním :-:oD . Ale tohle bylo fakt daleko….
14. 4. 2007 v 13:05 #15714Sq4Raa
Členjá nevím, já bych to viděl mezi 6 – 7 🙂 ..Osobně bych příště tu vodní stěnu oželel, parket mohl být o 10m blíž stagei…
14. 4. 2007 v 13:04 #15713Hustey
Člentak to je celkem malo, odhadoval jsem vice kdyz byla arena podle me dost zaplnena, na parketu i na ochozech : )
14. 4. 2007 v 12:57 #15711Karel
Správce4-5-6 tisice odhaduju? prej byla dj stage posunuta dopredu takze se na parket veslo min lidi nez treba pri tiestovi
14. 4. 2007 v 12:54 #15710LIT
Členkolik tam tak mohlo bejt lidi?
14. 4. 2007 v 12:52 #15709Sq4Raa
ČlenJinak Tiësto feat. Christian Burns – In The Dark (3x)
Jonh O‘ Callaghan – Split Decision (2x)
Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Wippenberg Remix 2x, Original mix 1x)
Joop – The Future (Original Mix, Markus Schulz Remix)
Thomas Broznwaer – Constellation (Original Mix, Ottaviani Remix)Taky něco od Aly & Fily (Anhk?), Marcel Woods – Cherry Blossom , Tiësto feat. Maxi Jazz – Dance4Life (SvD Remix), Jose Gonzalez – Crosses (Danilo Ercole Remix), Three Drives – Greece 2000 (Leama Remix) a tradičně Cosmic Gate – Analog Feel
a samožřejmě mnohem, mnohem víc 🙂
14. 4. 2007 v 12:47 #15708AcID
ČlenZdravim parani 🙂 Nevim kdy ste vetsina z vas dorazila, ale my sme jeli z Tabora a na to, ze od 20 hod mela hrat LayDee Jane a ty kreteni pousteli dovnitr az po ctvrt na devet, nevim zda bylo nejlepsi, bo tam chudak hrala sama pro sebe i kdyz se pak lidi sesli a posledni pulhodinka jejiho setu uz jela docela slusne i kdyz zase… odnesla to, ze na ni pouze ladili zvuk, svetla lasery atd… Proste si myslim, ze mohla mit daleko lepsi show a vse… Vubec by mi to nevadilo…
Jinak divim se, ze zde spousta lidi nadava na Gielena, me pripadal naprosto suprovej a hlavne se bavil s lidma. Zvuk uz lepci nez u LayDee ale stale tam byly drobne mouchy. Svetla se uz trochu rozjely, ale ni moc, spise nic, nez moc. Porad tma a jen obcas neco pusitli a to jen tak nahodacky to vypadalo.
DIvoli docela peknej set, ale nejak mi nesedlo jak to podal…
Oakenfold, jeho set me bavil nejmin z celeho vecera. Fakt na nej jako na jedinej sem nebyl na place. Nezaujal.
Pote Jules naprosto spica. Cely to poradne rozhejbal a bylo to super energicky se vsim vsady.
Eddie byl dobrej, ale zvuk naprosto silenej, strasne basu a porad je zahadne postupem setu zesilovali az to bylo chvilema dost neprijemny blizko stage. Jinak sem koumal, ze tam mel nejaky problemy, bo jednu chvili byl nejakej nastvanej a neco tam hrotil, ale treba se mi to jen zdalo :_)
A Askew byl dobrej, ale to uz sem sedel s obrnou nohou a poloprdlejma bubinkama na tribune a umiral. Zvuk uz naprosto silenej, jinak set tvrdej a energickej.
Celkovy zhodnoceni akce byla dobra, ale na to co tam meli za zvuk, tak to pak docela posrali zvukari a udelali z toho hnus spatlanej, svetelna show atd… strasne nesynchroni a dementne ji porad setrili a setrili a byla tma a tma a pak zase neco pustili. Nevim, mohlo bejt fakt lepci. Jinak na barech cajk, piti dobry, tanecnice suprovy. Jako prvni akce CV byla docela dobra, akorat nevim z ceho to financovali, bo z lupenu asi tezko, ze by sponzori?
Ale celkove sem byl rad, ze sem tam byl. Za ty prachy to byla husta parba az do rana….
14. 4. 2007 v 12:43 #15707Hustey
Členlidi nerikejte mi ze se tak hodne kradou mobily, lidi jsou kurvy %-)
14. 4. 2007 v 12:40 #15706Sq4Raa
ČlenCo napsat….Osobně se mi nejvíc líbil Judge.Eddiemu uškodilo, že hrál tak pozdě, Gielenovi zas, že tak brzo…LayDee nehodnotím, ale pro mě osobně dobrá selekce tracků (Carl B – Social Suicide, Lange vs. Gareth Emery – Another You, Another Me, O’Callaghan – Split Decision……………..) . Divoli se mi moc nelíbil, pro mě nuda, ovšem kdo má tenhle styl rád, přišel si na své…….No a Oaki, mě osobně překvapil, nebylo to nic oslňujícího, ale alespoň výběrskladeb ( AvB – Rush Hour, Nic Chagall – WHat You Need (Hard Dub) , Thomas Bronzwaer – Close Horizon (Ottaviani Remix), Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Original Remix)……….
Jinak zvuk byl zezačátku a ke konci dost přepísklej (aneb když Smile rozlišíte od Control Freaku, protože je tam jeee, jee, jeeee) + určitě šatny, wc, některé ceny, vizualizace….- zvuk, zmatky v line upu (přehození Judge a Eddieho, Hardwick nedorazil, change prozměnu Gilena a Divoliho, Oaki začal o půl hoďky později atd.) …..
Jinak Zooropa – Mně byl odcizen mobil na nádaží (jsem idiot) , a další dva lidé ho vytrousili přímo na AC, takže alespoň vidíš, že nejsi sám (Ta SIM mě štve)
Jinak Eddieho Tracklist, alespoň začátek, než mi vše začalo splývat:
1.Sander van Doorn – Back By Any Demand
2.Duderstadt & Anita Kelsey – Smile (Duende Dub Mix)
3.Activa – Genetic (Original Airflow Mix)
4.Tiësto feat. Christian Burns – In The Dark
Tracklist byl bohužel v ukradeném mobilu, takže co si ještě pamatuju :Thomas Bronzwaer – Constellation
Tiësto – Lethal Indrustry (Richard Durand Remix)
Jonh O‘ Callaghan – Split Decision
DJ Eco – Light At The End ( Roth’s Edit of Lost World Remix) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.