TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Amazing City 1 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 294)
  • Autor
    Hustey
    Člen

tak treba pro me to je jeden z duvodu proc na halovky chodim, na poradnou zvukovou masaaaz 😀 je klidne mozne ze tam nejake kopance byly, ale treba ja jsem je vubec nepostrehnul a to si myslim, ze jsem celkem zkuseny posluchac 😉 zase neni dobre byt takovy hnidopich, je to preci porad jen zabava.

ja si treba z Oakenfolda vybavuju asi dva tri tracky (hlavne Dangerous Power), jinak se mi jeho set libil. Eddie byl ovsem famoznejsi, jeho praci s mixakem jsem celkem nezvladal 😀 (skoda ze nebyly zabery na platno pri jeho vystoupeni – jestli ano, tak jsem prehlednul)

M.i.k.e
    Člen

2 HUstey : jo,minimalne jednou se mu to koplo a to musel slyset kazdej…kdyz si ale poslechnes jeho set z TE,tak tam je tech kopancu habakuk…spravne,je to vec nazoru…a podle myho nazoru ten zvuk byl dobrej do Oakenfolda…pak prebas…mozna to nekomu nevadi,ale ja tyhle masaze srdce nemam radB-]

Hustey
    Člen

bob
    Člen

Hustey: No, je to určo věc názorů a proto si je vyměňujeme a bavíme se o tom;-)B-];-)…no nic, taky ji ještě dáchnu

Hustey
    Člen

SEk700i : proboha to je zase nazor, vubec to s tim nesouvisi, ja jsem zadne kopance nepostrehnul 😀

bob: na T3 byl podle meho temer stejny zvuk jako na AC1. na AC se mi zdal mozna i malinko lepsi, ale asi to je vec nazoru. 🙂

M.i.k.e
    Člen

2 SEk700i : ma rad cukr jo?:-)

vyrys
    Člen

sek700i: tak ted si teda objevil ameriku covece;-)

SEk700i
    Člen

nesnazil se nekdo prijit na to proc se to oukimu tak kope??co jsem zaslechl ze si cvrdlikaji vrabci na strese,ma docela rad jeden nejmenovany bily prasek v sypkem stavu

bob
    Člen

Hustey: No kvalitní zvuk je u mě kvalitní zvuk..na halovku byl dobrej ten z T3 a co se například klubu týká, tak jednoznačně Gasometer, tomu já říkám kvalitní zvuk

Hustey
    Člen

no uznavam ze ten uvadec tam nemusel byt, jeho reci nebyly az tak vychytane, ale na druhou stranu proc ne? je zde urcite inspirace ze zahranici, ale na prvni akci nemuze byt prece vse dokonale.

zvuk? naprosto famozni, nevim co si predstavujes pod pojmem kvalitni zvuk, kdyz ti tohle nestacilo : ) tak a jdu spat konecne 😀

bob
    Člen

Hustey: No já doufám, že ano, jestli se ti líbil ten šašek a zvuk, tak to gratuluju, ale pro mě to bylo jaksi mínus jinak povedený akce….

Hustey
    Člen

bob: proboha by jsi vubec na stejne akci jako ja? :_)

Spectral
    Člen

dancegirl: Tak to s tebou vyrazne nesouhlasim, Amazing City byla naprosto perfektni halovka evropského formátu a myslim, že Čechy se mají čím chlubit… Kdo nebyl udělal OBROVSKOOOOOOOOOU chybu!!

Nejlepší byl jednoznačně Jules, Gielen a koneckonců u Oakenfold se dal poslouchat…

Dobrá práce

bob
    Člen

No pro mě příjemný překvapení…moc jsem od toho ani nečekal, přeci jenom je to první akce CV, a na to to bylo fakt hodně v pohodě, vodní stěna fajn, ceny fajn, záchody fajn, šatny fajn….jenom zvuk mě zklamal, ale co čekat od jedný stěny repráků vepředu..měl jsem zas deja vu a vzpomněl si na AvB z T2 a pak ten šašek(snad nejtrapnější byla děkovačka Oakenfoldovi…já uááááááááááááá a teď vy uáááááááááááá)….jinak by mě docela zajímalo, jak se chce CV uživit, když jsem viděl těch lidí, tak jim dávám ještě tak jednu akci a konec (přec to nebudu dělat, když na tom silně prodělávám)….no a k DJům, jednička Jules, těsně následován Gielenem, pak Oakenfold s Halliwelem a jako zklamání večera ten talián Divoli…nemůžu si pomoct, mě přišlo, že má klučina dost, ale to je jedno…zbytek sem neslyšel, tak nehodnotim…

M.i.k.e
    Člen

HUstey : kdo rika,ze kopance kazi dojem z party?me je vcelku jedno jestli se to nekomu kope…zalezi mi na tracich…u me muze za lepsi prumer hlavne zvuk,jelikoz,kdyz pridali na Oakenfolda,zacalo to bejt docela moc prebasovany…a u Halliwela si s tim nekdo taky hezky pohral…jednou potichu,pak zas desne nahlas…kazdopadne jak sem psal…vyrusta tu zdatna konkurence…jen tak dálB-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 294)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.