TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Amazing City 1 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 294)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

nexus666: záleží na názoru, každopádně za Twisted, Answer The Question nebo třeba Dreamchild bych byl hodně rád 😛

nexus666
    Člen

No budme radi protoze produkce vsech ucinkujcich stoji za velke h…o.. X[]

K1aptcha
    Člen

no on vlastně skoro nikdo nehrál (skoro) nic ze svý produkce – což mě hlavně u Gielena docela mrzelo :-/

Hustey
    Člen

pri rozhovorech rozhodne sjetej nebyl, to slo iview daleko jinak :-D:-D

Binary
    Člen

zooropa: Já jsem rád, že je nezahrál. Spíš jsem se obával, že to bude jen o jeho albu, ale naštěstí nebylo a mile mě překvapil. Pussy cat jsem zahlídnul v Esu a je to hnus.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Zooropa: On tohle samý říkal, když s ním dělalo techno.cz rozhovor na Trance Energy. Řek bych, že ten pán byl v obou případech jednak sjetej a druhak prostě mele sračky; dyť i v tom rozhovoru z AC říká hned na začátku, jak dělá co se týče hudby rozdíly podle toho, kde hraje, ale přitom Total Blackout vaří už asi 5 let v kuse a jeho playlisty se mění tak často asi jako počasí na Sahaře.

zooropa
    Člen

Jenom me jeste zajima jedna vec – Paul Oakenfold tvrdil v rozhovoru kratce pred party ze zahraje hodne veci ze sveho noveho alba.
    Nevim jak vy, ale ja jsem neslysel ani „jeden“ track z toho noveho alba – vy ano? Mozna sem neco preslechl
    Cekal bych ze tam zaznej Pussy cat, Save Last trance for me, nebo aspon Amsterdam – nic z toho.Skoda. Me osobne se jeho set libil, ale tak me to jen tak zajima.

M.I.K
    Člen

Diky Hellman,to je ono 🙂

Natix
    Účastník

A co Allure – Spastik?:-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je na mě moc vymejvacíB-]

inferno
    Člen

zlatej Plastikman – Spastik :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak ta melodie je rune – calabria.. a od katany pak splácanina plastic fantastic

inferno
    Člen

Spastik (Randy Katana Remix) ?

M.I.K
    Člen

co to bylo prosím za track s tou trumpetou?byla při tom i trumpeta na projekci…myslím ře to hrála LadyJane někde u konce…je to taková známá melodie…thx

mountainer
    Člen

jo pól ouknfíld tam byl taky dobrej :oD a Jáma pořád čekal, až mu to tam zhoustne :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 294)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.