Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 294)
zooropa: Já jsem rád, že je nezahrál. Spíš jsem se obával, že to bude jen o jeho albu, ale naštěstí nebylo a mile mě překvapil. Pussy cat jsem zahlídnul v Esu a je to hnus.
Zooropa: On tohle samý říkal, když s ním dělalo techno.cz rozhovor na Trance Energy. Řek bych, že ten pán byl v obou případech jednak sjetej a druhak prostě mele sračky; dyť i v tom rozhovoru z AC říká hned na začátku, jak dělá co se týče hudby rozdíly podle toho, kde hraje, ale přitom Total Blackout vaří už asi 5 let v kuse a jeho playlisty se mění tak často asi jako počasí na Sahaře.
Jenom me jeste zajima jedna vec – Paul Oakenfold tvrdil v rozhovoru kratce pred party ze zahraje hodne veci ze sveho noveho alba.
Nevim jak vy, ale ja jsem neslysel ani „jeden“ track z toho noveho alba – vy ano? Mozna sem neco preslechl
Cekal bych ze tam zaznej Pussy cat, Save Last trance for me, nebo aspon Amsterdam – nic z toho.Skoda. Me osobne se jeho set libil, ale tak me to jen tak zajima.
co to bylo prosím za track s tou trumpetou?byla při tom i trumpeta na projekci…myslím ře to hrála LadyJane někde u konce…je to taková známá melodie…thx