TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Amazing City 1 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 294)
  • Autor
    Rikeya
    Člen

Halliwell hrál ještě Bedrock – Heaven Scent v nějakém pokaženém remixu anebo mi to možná tak pokazil ten přebasovaný zvuk, nevím.

Hellman & Mike:
    to Southern Sun BYL remix od G&D a soudím to z té pasáže u konce, kde už se vůbec nezpívá a jen to pořád graduje. To by snad nemohl nikdo takovou část úplně odlišnou od originálu SS okopírovat do svýho remixu, ne?

Binary
    Člen

Já si taky vzpomněl na jeden track – Jules zahrál megasmažbu od Carlo Resoorta – Battery 😛

dance-girl: to s těma trackama je dobrej nápad, ale rozšířil bych to na kratší písemný test, aby se tam takovýhle zrůdy jako ten pán nahoře neměly šanci dostat. :oD

milan
    Člen

Paya – zajímavé…dobrá myšlenka na anketu na příští party. Nechceš se toho ujmout?:oD..nebo mi to přenecháš:-D:-D..přece jenom, Robert Miles je trochu starší, ale hraje ho co vím i rádio Orion:oP..a kdo by neznal Armina s Tiestem?..co já vím, tak Tiesta poznaj u nás i děcka, co chodí na zábavy:oD

Paya
    Člen

Rikeya: no dopustil jsem se snad přijatelného zjednodušení, ne? 😉

Sickboy
    Člen

Jsem si vzpomněl, že někdo taky hrál Energy 52 – Café Del Mar (mix nevím).

Rikeya
    Člen

já teda neznám Pirate 😐

Sq4Raa
    Člen

smutné %-)

Hustey
    Člen

pokud se jedna o halovku tak rekneme 60 procent : )

Paya
    Člen

Sq4Raa: hehe, zajimave vybidnuti k diskusi – kolik procent navstevniku tranceovych halovek zna techto pet (uznavam, ze obecne jde o jedny z nejznamejsich) tracku (Children, Traffic, Adagio, Pirate, Shivers) podle nazvu vcetne autora? 😀 fakt 100 %? imho o hodne mene :_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustey: tak ten byl hustej:´-)) nene, dejvise samozřejmě pouštět, myslim mistra kozykemnějámámsvaly..

deivis
    Člen

Hustey – lol.. jj myslím mě.. Šak ať se těší až ho potkám ..

Nene ja na takové taškařice nechodím..

Hustey
    Člen

myslis deivise a spol? :-D:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tywoe, to mi málem vypadly oka..
    takový zjevy na party nepouštět!!!:-!, resp je z party vyhánět

Sq4Raa
    Člen

Někde tu bylo téma best 5 track ever 🙂 …Každopádně nemám proti tomu songu nic, jde jen o to, že to zná každý 🙂

deivis
    Člen

Dancegirl – pokud vysla TUNDRA na Intuition tak v pohode..:)
    Ale jinak jeden mam doma 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 294)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.