TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Amazing City 1 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 294)
  • Autor
    Hustey
    Člen

takovi mamrdi me na akcich neskutecne serou… to nemuze jit do castingu men´s health misto akce? %-) :_)

deivis
    Člen

Amazing City BOY :oD

FDI
    Člen

nic z toho jsem ti nepopřel;-)

Sickboy
    Člen

FDI: Promiň, ale skladba „nejezdí“ ani „neběhá“ – tak je to snad uplně jedno.
    A motiv? Proč ne? Myslim, že ten u Lethal Industry je všem zřejmý a snadno si ho vybaví…

Sickboy
    Člen

Další přídavek – Oakie: Jeckyll & Hyde – Frozen Flame (Wezz & Fisher Remix)

FDI
    Člen

nájezd třeba, z náběhu se mi dělá husí kůže…. no a breakdown n. melodie místo motivu a bude to mňamkyB-]

Sickboy
    Člen

FDI: A co s tim? Konkrétně řekni, co ti nesedí a použij lepší obrat.

FDI
    Člen

„nábeh na hlavní motiv“…. děti vy se ale vyjadřujete 🙂

Sickboy
    Člen

Počkej až tě uvidim. 🙁

Sq4Raa
    Člen

promiň :´-( :oD

Sickboy
    Člen

Jinak ta Lethal Industry byla ve Scot Projectově Remixu a hotovo. On jediný má ve své verzi ten opakující se nábeh na hlavní motiv.

Sickboy
    Člen

Sq4Raa: Jakej Ottaviani? To jsem nikdy neřikal… :-! Byl to John O’Callaghan. 😉

M.i.k.e
    Člen

hellman : fakt je mozny,ze to bude von…ted sem schvalne poslouchal jak ten mix tak to co hral na TE a stejny mi to nepride…fakt je ale,ze ten mix z TE mam v trochu horsi kvalite a uplne presne si nepamatuju,jak znel ten mix na AC…a taky se pridavam k tomu,ze ten mix Lethal Industry nebyl od Duranda…z kraje sem to tipoval na TRafic od Montany (dle samplu) potom na LI od Duranda,ale ten zakladni motiv tam byl jinej…mix od Scot Project bohuzel neznam…

Sq4Raa
    Člen

jinak přihazuju pravou kouli na to, že to durandovo mix nebyl 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mike: jo takhle.. tak potom mi to přijde jako zbytečnej remix, když má půlku semplů společnou s mixem od g&d..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 294)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.