TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 331)
  • Autor
    Hlavicka
    Člen

Potřebuju, aby měli lístky v Ticketpro :_)

SHP
    Člen

Tak na Ticktpro jsou už taky :´-))

SHP
    Člen

2 K1aptcha: To se shodnem, klasika komerčního DE hardtrancu. BTW na ticketstream lístky na AC2 už opravdu mají – 286,-

K1aptcha
    Člen

Hustey ty seš asi vážně hustey, říkat o Exploration Of Space, že je druhej nejhorší trance track :oD ale dobře zas věc názoru 😉 pro mě každopádně jedna z nej hard dance/trance pecek ever!

Hustey
    Člen

Exploration of Space je hned po Trafficu nejhorsi „trance“ track vsech dob. naprosto tyhle dva vytvory nesnasim, totalne me mrazi v zadech kdyz slysim takovy humus, kteremu pry nekdo nekdy rikal trance.

SHP
    Člen

Rave je už opravdu víceméně mrtvý -(( ATB byl na T3 naprostá katastrofa, předvedl výkon hodný DJů z „populárního“ underground klubu Face 2 Face %-)

andre
    Člen

2 milan: Koukni na playlisty ATBho a jiných – v tracích rozdíl moc nepoznáš, akorát v řazení a hlavně pak naživo v tom, že ATB míchá jak brambora… Rave jako takový se snad už ani moc nevyskytuje…

SHP
    Člen

2 Milam: Jo hrajou teď úplně jiné kafe, ale estli je to úplně dobře :-!

milan
    Člen

Tracid – jj, na TM3 jsem nebyl. Blank and jones hrajou trance, to jo, ale jak kdy. Třeba v jejich rádiových pořadech uslyšíš směsici všeho. Navíc tomu jejich stylu neříkám trance, ale rave, stejně tak jako u ATBho. Za trance považuju úplně něco jiného. Patřím mezi ty, kteří si B&J s ravem spojují – viz konec 90tých let. Prostě řadím Blank and Jones do jednoho pytle třeba se Scooter, ATBím, Pakito a jimi podobní a nic se v mém názoru nezmění, ikdyby hráli v setu Schulze, Jonase Steura, nebo Mika Foyla:´-))….Cosmic Gate už hrajou jinak jak dřív…vzpomeň na jejich Exploration of space. To bylo úplně něco jiného než teď Analog feel.:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tracid: To máš pravdu a souhlasím s tím; právě tohle míchání dvou kategorií – Sasha vs tranceovej zbytek je na hlavu postavený. Mimochodem, v zahraničí je na party mnohem vyšší věkovej průměr než u nás, tak třeba se toho někdy dočkáme. A nebo je to prostě naší lokalitou a nezmění se to, ale byl bych radši, kdyby na akce chodilo vyzrálejší publikum…

Tracid
    Člen

Jinak lineup na SW u nás je OK a já jsem spokojenej, v tomhle vyjímečně souhlasím s Joshem, všude kolem v „nám podobných“ zemích je to horší viz Lotyšsko

Tracid
    Člen

Milan: Blank & Jones jako co?!…jsi asi nebyl na TM3, kdo to tam konečně po „ATB“ pořádně rozjel

Tracid
    Člen

Andrews: budiž, připusťme, že by Sasha lidi přitáhl, bude se ale jednat o docela jinou kategorii, než která se sešla např. na poslední Transmission, ne jak jsem tak kolem sebe koukal, tak omladina vládne a občas si tam připadám jako mezi 10% nejstarších:´-))…každopádně já si Sashu rád dám a poslechnu, ale nevím, jestli to bude zrovna tahle akce, nějak se mi nepozdává ten červencový termín v hale…:-|

Vlastig
    Účastník

Milan: A co Blank and Jones? Ty hrajou techno nebo co:oD

SHP
    Člen

Lístky u Ticketpro pořád nejsou k mání a web ticketstreamu je v rekonstrukci, boembes 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.