TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 331)
  • Autor
    MarkAirman
    Člen

hukot – ….našláplej line-up – to se musí uznat..akorat toho atbho sem nepochopil j- jinak pecka..

deivis
    Člen

A jeste neco.. spis by to chtelo nejdrive neco udelat nez zacnete sazet plakaty a tiskovky na nejruznejsi akce.

Co kdyz se prvni dil nepovede a projedete majlant? Heh.. Odvolate Sashu? 🙂

Prodavat listky na dil druhy kdyz jeste neni hotov dil ani prvni a jste neznama agentura.. no uuuuůlet

LiLu
    Člen

😐
    zas na druhou stranu si v klídku můžu naplánovat dovolenou:oD se docela divim, že po lonskym výstupu, sem ATBho ještě někdo tahá. Taky jsem to napsala do TranceAwards, že jen účast tohoto interpreta na takovýhle party je pro mě sklamáním roku:oD…………….a von je tu zas!%-)

deivis
    Člen

Heh jak jsem psal o post vedle a jak se do me hustey pustil .. No snad uz ted chapu proc..

Jedine co je fajn jen plakat.

navic Woods ted bude v Tabore..

Koukam ze CV nema stale hudebni vkus a je to jak jsem psal o kus vedle.. amaterismus ten lineup..
    STALE TO SAME!!

Karel
    Správce

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-

> Proč tu není ten brečící smajlík?

uz tu je, nejak mi vypadl pri instalaci -(( :´-))

Rikeya
    Člen

After After:
    Nevim, jak muzou chtit z lidi zdimat penize, kdyz nabizi zatim bezkonkurencne nejnizsi cenu listku 😐

Sq4Raa
    Člen

No…a UM má na TM4 jen 3 jména….Třeba je Jan Johnston samostatná jednotka 😀

AlterAfter
    Člen

Andrews: To asi taky zařídila Clear Vision, aby tady nikdo nebrečel.
    Mě ofshem nezbývá nic jiného než souhlasit s Andrewsem.

Mno a tipuju line-up AC 3
    bude se konat 24.12. na Strahovskym stadionu a line-up
    Tiesto, Dyk, ATB, Karel Gott, Lucie Bílá, Aneta Langerová a bratři Nedvědi.

podtitul akce: je nám jedno že to k sobě hudebně nejde, ale hlavní je abychom vyždímali peníze ze všech lidí. Ať už budeme jednat fér a nebo nefér.

———————————————————————————–
    teď vážně. Celkem drsný jednání. neuplácali ještě ani jednu akci, jen leták a tiskovky a už prodávaj lístky na druhou a to ještě pod cenou. Už teď ve mě ztratili důvěru jako pořadatelé a to se chvástali že budou něco jinýho než ostatní. Něco lepšího a naopak padaj do hnoje už z prvního schodu. – Ztratil jsem chuť na AC1 ač mě tam lákali jen 2 DJs na AC2 mě v tomhle složení neláká nic.

Hustey
    Člen

andrews %-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

:oD

:-/

Proč tu není ten brečící smajlík?

Edit: Jooooooooo, Fake a Holden místo ATBho a Cosmic Gate!

Kurva, Karle, to by bylo zasraně dobrý! 😀

Karel
    Správce

andrews: jako je fakt, ze jsem na zadny zahranicni party nevidel lineup, kde by hral dohromady ATB, Cosmic Gate a Sasha … mozna ten nemeckej pop zpevak Sasha s nima nekde hral 😉

a vubec ziletko, nebud sprosty nebo zaridim, aby byl lineup doplnen o Jamese Holdena a Nathan Fakea 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

karel: No jasně, a on si je do toho Abletonu naimportuje jak?

Doufám, že slovenští bratia prokážou mnohem víc citu s tím Digweedem, tam taky ještě nevim přesně, koho k němu dají, ale snad ne nějakou takovou hrůzu jak tohle.

alexx
    Člen

😛

Karel
    Správce

Andrews: hele tak on mu ATB kdyztak nejaky desky pujci, aby to navazovalo :´-))

no a kde to teda bude, v tiskovce ani na plakatu neni uvedeny kde to bude …

Skvělá práce. Lawrence je skvělý DJ a určitě lepší volba než Oakenfold. V tiskové zprávě mi však chybí místo akce, bude to opět T-Mobile Arena?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.