Úvod › Fóra › Trance Diskuse › AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha
- Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 3. 2007 v 14:06 #12082
DjPeroxid
Členheh to je jenom pár lidí nespokojenejch.ostatní si řeknou hele ATB jedeem tak to vidí laici nebo lidem kterým je to tak nějak jedno.Ono se ta párty o těch pár rejpalů obejde..
docela bzch rád uvítal nějakou twins párty třebas
21:00 – 24:00 Nu NRG
24:00 – 03:00 RANK 1
03:00 – 06:00 Blank and Jones
ale zase do sebe davát takový masakry nemá logiku co? 🙂16. 3. 2007 v 13:27 #12078dance-girl
ČlenKua, člověk pár dní nemá net a co sem všechno nepřibude :´-)) line-up vypadá hooodně dobře, ale blbej termín.. CV si zatim vybírá dny, před velkejma hardstyle akcema v NL, takže tentokrát bohužel nee 😐
16. 3. 2007 v 11:24 #12060marmar
ČlenWep@K :
:oD
jsem strasne agresivni,bacha na nej!:-| ATB neni muj kun,ale to neva..jen tak pro priste.Me tu stvou lidi tveho typu co jen reptaj a reptaj s-racky typu : my na ATBho pujdeme do satny nebo pujdu na zachod..Ze si ty dementni nazory nenechate pro sebe %-)??!!!Be Happy!!!:´-))
16. 3. 2007 v 8:04 #12049Charlii
ČlenVy jste fakt děsní!!! jenom reptat reptat a reptat! Co jste dokázali vy???? nemelte nemelte…uvidí se po 13.4.! Každopádně NIKDY se všem nikdo nezavděčí!!!! chápete to? nikdy….:-! tak si myslím, že toho urážení bylo tady až moc…..radši se věnujte něčemu jinému….;-) sluníčko svítí….běžte si hrát :´-))
15. 3. 2007 v 19:13 #11957Wep@K
Členmarmar :jsi celkem agresivni clovek:-)ja nejsem expert ale ATB neni dobrej DJ.A do pr*dele jdi radši Ty i s tvym ATBéčkem:-)už jsem taky agresivni:´-))
15. 3. 2007 v 15:08 #11930Anonymní uživatel
NeaktivníHaha, dost dobré. Slovo argumentace ti opravdu asi nic neříká.
Hodně zdaru a hlavně štěstí, budete ho potřebovat.
15. 3. 2007 v 14:44 #11925Dante
ČlenAndrews:
Zaver nasi diskuze jsem ti napsal na nasem webu. Nicmene je zrejme, ze ty na tuto akci nepujdes. Co se da delat. Nekdo si nasel svy, nekdo ne.
Mej se a hodne zdaru.
15. 3. 2007 v 14:12 #11916Anonymní uživatel
NeaktivníDante napsal(a):
——————————————————-
> Mily Andrewsi, odpovidam velmi malo, preferuji
> guest na nasem webu, protoze na to opravdu neni
> cas.Jasně, já už jsem na tebe měl otázky na cca prvních dvou stranách a pak jsi psal vyjádření, kde nebyla odpověď ani na jednu z nich, tak nevím – možná jsi to přehlédnul. To je jedno.
> > Cena Digweeda by te asi zaskocila, je to o
> trochu mensi castka, nez Sasha. Kolik tipujes, ze
> by na tuto dvojci prislo lidi?Souhlasím s tím, že na akci Sasha vs Digweed v Česku nejsou podmínky. Nejideálnější by pro ně byl klub a dát jim tak 4 hodiny a těžko říct, jestli by se to zaplatilo. Pokud by to bylo na podobné akci jako AC2, pak by určitě byli v line-upu i jiní než oni dva – lidi by přece nešli jenom na ně – nechápu tvoji otázku.
> >Osobne neskatulkuji dje. Podob tranceu je hodne a
> Sasha predstavuje jednu z nich. Jestli je to
> progresiv, nebo neco jineho…na tom preci
> nesejde.To bohužel pořád není pravda. Sasha nehraje trance, ani progressive trance. Stačí se podívat sem: http://www.discogs.com/release/718851 <— Sashova kompilace z poloviny loňského roku, v kolonce 'Style' je napsáno Proggresive House, Tech House, Minimal. Tedy všechno, jen ne trance. Když by sis našel ty tracky z toho dvojcd ve vinylshopech, všechny najdeš v kolonce house nebo techno/minimal. Od té doby svůj styl Sasha příliš nezměnil. Zajímalo by mě, jestli jste slyšeli nějaký Sashův set z poslední doby než jste se rozhodli ho zabookovat na trance akci?
> >Ortodoxnim trancerum je headliner sumak? To jsem
> nepochopil…Podívej se na můj post z 14.03.2007 20:25. Ortodoxní tranceři poslouchají trance. Ten Sasha nehraje (vysvětleno v předchozím odstavci). Převážně housový headliner tedy pro ně není ničím zajímavý.
15. 3. 2007 v 14:01 #11914boroofca
ČlenA teď moje „rošáda“!
ATB (DE)
Bart Claessen (NL)
Christopher Lawrance (USA)
Sasha (UK)
Cosmic Gate (DE)
Marcel Woods (NL)
LayDee Jane15. 3. 2007 v 12:17 #11904Dante
ČlenMily Andrewsi, odpovidam velmi malo, preferuji guest na nasem webu, protoze na to opravdu neni cas. Pises, aby se chyba naopakovala. Nezlob se na me, ale to, ze je lineup AC2 chybou je tvuj subjektivni nazor, se kterym souhlasi dalsi lidi, ok…ale kazdy si vzdycky najde problem, proste vzdycky.
Jinak vety jako se pisu jen kdyz se mi to hodi apod….promin, ale to je smesny. Ne kazdy se muze venovat foru jako ty.Tady mas reakce na tve otazky. Predpokladam, ze te stejne neuspokoji, ale abys nerekl, ze se jim vyhybam, tady jsou:
1. Proč je Sasha + Digweed pro Čechy neekonomický, když se Sashou hraje x djs, kteří dohromady stojí určitě víc než Digweed.
> Cena Digweeda by te asi zaskocila, je to o trochu mensi castka, nez Sasha. Kolik tipujes, ze by na tuto dvojci prislo lidi?2. Sasha nehraje trance. Tobě to ještě nedošlo, viď?
>Osobne neskatulkuji dje. Podob tranceu je hodne a Sasha predstavuje jednu z nich. Jestli je to progresiv, nebo neco jineho…na tom preci nesejde.3. Nepochopil jsi další věc, line-up nepostrádá logiku ani tak pro ortodoxní trancaře, kterým je hlavní host šumák, ale rádi si zaskáčou na to okolo. Nadávat budou víc ti, co se těšili na Sashu a teď je jim předložena omáčka okolo něj, která se k němu nehodí a kterou by v podstatě museli vytrpět.
>Ortodoxnim trancerum je headliner sumak? To jsem nepochopil… Nicmene je proste fakt, ze v tuto chvili koupis vstupenku na AC2 za 260Kc, nebo ve spojeni s AC1 vyjde AC2 na 100Kc. To je historicke minimum. Pokud se ti libi z lineupu jen Sasha a zbytek ne, tak to za toto vstupne stoji, nemyslis? Kazdoapdne kazdy ma na vyber. Muzes prijit, nebo nemusis. Neber to spatne, ale kazdy umi hodne mluvit, ale kdyz bys byl na nasem miste a vedel bys pozadi tohodle kolotoce, mluvil bys jinak. Kazdy umi hodnotit to, co nedela.Jinak mam pocit, ze to, ze se snazime na forech komunikovat je asi chyba… mej se.
15. 3. 2007 v 12:04 #11903Hustey
Členpodle me si chybu jiste uvedomuji, takze vsichni muzeme byt happy 🙂
15. 3. 2007 v 11:52 #11902Anonymní uživatel
NeaktivníHustey: Blbý mi to ani tak nepřijde, Dante mi neodpověděl snad na jedinej dotaz, tak kde je ta jejich komunikace s lidma… asi jen, když se jim to hodí. Nevím, jestli mám co dočinění s hloupostí nebo arogancí (možná oboje), ale tohle mě vytáčí. Možná to bude znít pateticky, ale mně jde hlavně o úroveň parties v Česku, aby se už tahle chyba neopakovala. Pro většinu fanoušků Sashy je ten zbytek line-upu nepřijatelný, tak jaký to má pak význam? A CV nevypadá, že by si tu chybu uvědomovala. Tak snad se pletu.
15. 3. 2007 v 10:33 #11899Hustey
Členafterall, you are only human : )
15. 3. 2007 v 10:13 #11898mountainer
Členpodepsal bych se pod příspěvek kolegy Peroxida 😉
15. 3. 2007 v 9:25 #11892DjPeroxid
Člentak dobrý už to proboha neřešte.Sasha je tu ,a když se Vám to nelibí nechodtě!
Prostě to tak je a bude.Budtě rádi ,že je taková akce zase tady a vypadá to ,že se tenhle rok nudit nebudem.
Nikdy se nezažil tak nabity rok fakt síla.Je dobře ,že je tady další agentura další konkurence.
Libí se mi na ,že dante tady komunikuje ve forů,nemusel by to vůbec dělat a neměli by jste takovéhle info.
Jinak Atb zahral na t3 tak jak zahrál neříkejte ,že jste čekali nějaký super trance ,samozřejmně si pak každý do něj rejpnul.každý dj hraje nejlíp tak jak umí hraje ze srdce a to že se někomu nelibí jeho nazor.Ja jsëm zase na něm vyrost uznavám ho a album jako addicted to music patří mezi nej které znám.
říkat ,že blank and jones hrají rave je kravina.Na T3 to rozjeli jako hovado byla to síla.
Když si vzpomenu na hit Hearbeat tak to mě chytlo a příblížilo více k trancu.
Cosmic gate tvořili pěkný hard/dance v té době to bylo fakt na urovni jejich album rhythm and drums byli fakt luxus. pak mě překvapili svým comebackem a jejich novým albem to jsem fakt nečekal.
ještě v té době mě dostavali jako hity Der Verfall nebo jak se to píše(musoliny či abfart)
Doba jde dopředu a trance taky. sey ya -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.