TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 331)
  • Autor
    Hustey
    Člen

o ban prece vubec nejde, jsem proti takovym resenim jako je ban. ja jen jestli ti to neprijde trosku blbe, ze tady takhle kricis v podstate sam a porad sis tim nic nevyresil.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hustey: Jsi dost mimo. S těmi dvěma měsíci to byl vtip (nevšimnul sis asi toho smajlíka na konci?) a za profíka v žádnym oboru se nepovažuju.

Můžeš třeba navrhnout Karlovi, ať mi dá ban, když tu kazím ‚atmosféru‘.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

muff: ok, peace

Muff
    Člen

Hellman: netvrdim, ze ten lineup vypada ponekud akcne vuci Sashovi, a osobne bych z tama vyskrtnul Laydee Jane a ATBho ale proc to tady porad dokola rozkrikovat ? Navic nikdo zatim netusi co ma CV v planu, Sasha muze tez prekvapit. A pri takovem mnozstvi lidi se dokazes zahrat i bez dju a navic to bude v lete a to uz bude dost teplo :oD

Hustey
    Člen

andrews, hodne, hodne kazis atmosferu na techto forech. zajed si na Sashu do zahranici a bez si brecet na zahranicni fora, ze tam je v lineupu s djs se kterymi si stylove nesedi…

a pro tvoji informaci, urcite neposloucham trance music dva mesice. to je opet projev tve dalsi ignorance. nepovazuj se za profika v tomhle oboru, kdyz stale tvrdis ze cista trance music jiz dale neni vubec tvuj salek caje ….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

muff: sorry, ale přijde mi, že si taky trochu mimo mísu
    když je někdo headliner, měli by mu djs okolo „zahřát publikum“ a ne, že si každej odšmidlá svoje a konec.. to potom neni party, ale obří diskotéka (byť z části deep house). djové by spolu měli korespondovat, jejich styly se prolínat a jejich řazení za sebe vývoj celý party někam posouvat. jedinej způsob, jak rozumně zařadit na jednu party atbho a sashu, jakej vůbec přichází v úvahu (pokud vůbec), je dle mého dát každýho na druhej konec lineupu.. což teda nevim nevim

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Neřešil bych to tak, kdyby to nevypadalo, že promotéři stále netuší, kde je problém…. Přijít na Sashu a odejít je taky řešení, ale jaksi to není to, co by si většina lidí, co ho chce slyšet, představovala.

Muff
    Člen

Andrews: uz to moc resis, kdo chce jit na Sashu pujde jen na Sashu, pred akci prece bude znam casovej lineup, nikdo tam nikoho nenuti skakat i na to vsechno okolo. Do klubu by si za sashu dal 400 tady te to vyjde na 280. Me taky nelaka Laydee Jane a co udelam ? Prijdu az po ni nebo pokud bude hrat posledni tak proste odejdu a dal to nebudu resit. Jsem rad za akci kde bude vic hudebnich zanru a ne jen to same. To mi vadilo na TM3, kdy sem nektere songy slysel nekolikrat za vecer. Pamatuju si i jak tady byl poprve PvD s Burianem aspol. taky vsichni pred PvD odehrali hitovky a jemu nezbylo nic jineho nez to odehrat jen znovu s necim navic. Me taky nesedi Ingosso a Guetta se Sanderem a Arminem jenze to je Sensation tak to neresite.

Anonymní uživatel
    Host

Jsem si to myslel….;-)

giip
    Člen

Josh: kdo ti rikal ze podani ruky pro nej neni rozhodujici?

SHP
    Člen

Tak už máme lístky doma :´-))

Anonymní uživatel
    Host

A kdo pak jsi ?:_)

giip
    Člen

Andrews: ze je znam nepopiram, ale taky sem psal ze znam Joshe. Pripoustim ale ze o neco bliz mam k CV.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

giip: Jasně, myslel jsem si to, ale psal jsi, že znáš všechny z CV nebo tak něco, takže předpokládám určitý osobní zaujetí 😉

Tracid
    Člen

giip již jsem to naznačoval výše

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.