TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 331)
  • Autor
    dukelak
    Člen

floorfilla dycky byla italodisko, krucinál :´-))

SHP
    Člen

2 andre: Naopak, my tu tvrdíme, že Cosmic Gate byl tehdy klasickej hardtrance a že Scooter a Floorfilla jsou raveři. Byť pokus si vzpomenete třeba na legendární Experience od Prodigy, ale to už sem fakt nepatří….:-!

andre
    Člen

srovnávat cosmic gate s scooter nebo floorfillou mi příjde jako srovnávat jablíčka s….rajskými jablíčky… exploration byl normální tehndejší sound tranceu, úplně jinde než scooter nebo floorfilla…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan: Nu-rave jsou třeba Klaxons nebo Lo-Fi-Fnk. Takovej naprosto úchylnej 80s revival/electro/rock/indie dohromady. U nás se podobně hraje třeba na Plastique

Samples:

[audio src="http://mp3.juno.co.uk/MP3/SF252192-02-01-01.mp3" /]
    [audio src="http://mp3.juno.co.uk/MP3/SF252192-02-02-01.mp3" /]
    [audio src="http://mp3.juno.co.uk/MP3/SF232276-01-01-04.mp3" /]

Pictures:

milan
    Člen

SHP – nj, to máš pravdu. ale nostalgie někdy nezaškodí:_)
    btw…mě se spíš líbila anthem číslo 3:oD…a od scootrů je nejlepší Friends…si ještě pamatuju, jak se to hrálo v rádiu, když to v 94-5 poslouchali rodiče:-D..ale nechápu například, proč teď třeba Evropa 2 přišla s Lamour toujours od GiGidho, že to je remake pro rok 07…vždyť to je béčkovej singl originálu a jmenuje se to I’m fly with you:-D:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hustey: Panebože, jak dlouho trance posloucháš? Dva měsíce? Tehdy byl zvuk jako měla Exploration of Space naprosto běžnej, v cheesy(hard)trance kruzích. Doplň si vzdělání :´-))

SHP
    Člen

2 Milan
    No tak Scooter – Behind The Cow, je pokles jak ***** :-! Jinak tehdy v 94 fakt rulovali a dle mýho i dlouho po tom. Floorfilla se svejma Anthemama ruluje dodnes, zvlášť s dvojkou. Akorát bychom se už o tom měli přestat bavit, nebo nás vyhoděj do fóra diskofilové stále žijí 😀

Anonymní uživatel
    Host

Mno tohle , už mě unavuje , vysvětlovat tu dvoum , nebo třím aboslutním ignorantům , z nichž ani jeden nemá přehled o dané věci….
    Přijde mi to absolutně zbytečný.
    Ostatní to evidentně chápou , Vy nechcete .> :´-))

Tracid
    Člen

tak lístek už mám i na AC2 a chlapík se mi snažil i nabízet balíček na AC 1+2, asi opravdu předprodeje na AC 1 nejsou nikterak luxusní, ale to se ještě může změnit, na poslední chvíli stačí ulovit pár stovek až tisíc turistů a říct jim, že je tady Oakenfold:-D

milan
    Člen

SHP – Jo a teď se v zahraničí mluví o nějakým Nu:rave, ale nějak nevím, jaký interprety si pod tímto pojmem představit

Tracid
    Člen

Exploration Of Space vážení je pro mě klasika a je úplně jedno do jaké škatulky toto řadíte, každá hudba má totiž svůj vývoj a CG na tu dobu produkovali hodně hard, nemůžete to ale srovnávat s tím, co se hraje ajko hard dnes, vše se totiž zrychluje a přitvrzuje…

si vzpomínám na totálně skvostnej song od Westbama – Celebration Generation – to bych spíš viděl na rave dle bpm na tu dobu dost rychlý a vynikající track aspoň pro mě, ale ve srovnání s tím co je dnes…co vy na TO?

ale míchat Scooter a B&J do jednoho pytle je nesmysl, Scooter je totiž úplně mimo škatulky:-|

milan
    Člen

Hustey – nikdy jsem neřekl, že Exploration je neby někdy byl trance…tomu prostě říkám rave, někdo možná hard. Svýho času se mi to ale líbilo. Stejně tak jako Beyond time od Blank and Jones. K tomuto stylu patřil třeba i Paffendorf (například s hitem Terminator 2 theme), nebo i Phil Fuldner s dnes legendárním Sex pressem a co pak teprve Cordenia – Living on video, Robert Miles, Guru Josh….atd…ve své době to byl prostě trance…nj, doba se mění:oD

SHP – Rave ještě pořád existuje, jenom se o tom prostě neví. Do rave dnešní doby patří třeba noví Scooter – Behind the cow, Pakito – R U ready, Bangbross – Yeah yeah, Floorfilla, Shaun Baker, 2 Touch, Kim Leoni, Max Deejays….a tak dál:´-))

SHP
    Člen

2 Hlavička: Jj, jsou – utíkej pro ně 🙂
    2 Hustey: Jak jsem říkal, komerční DE Hardtrance, hrálo se to někdy v létě 2001 tušim, jj nostalgie.

Hustey
    Člen

jednou jsem Exploration pustil omylem v pubu z jukeboxu a lidi me tam malem pretrhali, ale kdo mel vedet ze Cosmici delali takove silenosti %-) me to opravdu trha sluchove bunky a stydim se za to, ze to nekdo nazyva trance, ale co clovek to nazor 🙂

Hlavicka
    Člen

Jsou ? To je dobře 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.