TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Apokalypsa 22.2.2008 – EDDIE HALLIWELL

• Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Autor

Už delší dobu uvažuju že bych navštívil některou brněnskou halovku a toto by mohl být ten správný impuls. Něco mi říká že to tam Eddie pořádně rozseká… B-]

Starf
    Člen

milan: no bejt ta TE u nas, tak nevaham, to bych se taky pekne vyspal, ale ten bus je v tomhle dost nespolehlivej :O

milan
    Člen

Starf – Díky za radu, já busy moc nepoužívám. Spíš vyjímečně:oD. No, jelikož jsem nejednou takto už akce zažil (např. 12.10 Emotion a den poté 13.10 Progress your mind) a navíc v cestě busem do holandu se možná aspon dvě hodiny vyspím, tak by SA přicházela v úvahu…

Gabo
    Člen

eddie..hmmm ze by trance komunita zavitala na apoklapsu(k nam do Brna..)..?….?…:-)..

BoRo
    Člen

mmm video se mi libi,takovej by b2b s Murphy 😛

Starf
    Člen

nahodou, me se nektery amok trika libi… hlavne ty hardcore a hardstyle :´-)) par jich doma mam 😛

milan: no ja koukal na SA a treba zejtra jede bus z Brna do Prahy ve 3 a v 5 rano, takze by se to stihalo (pokud to tak bude i pristi mesic)… jen nevim, jak bych to dal a taky by se mi moc nechtelo jet spocenymu do Holandu a este spocenejsimu pak zpatky domu 😐

jkožto správný prudič si ihned bežím do amoku pro tričko 😀 zase bude o jednoho nasraného víc.. :oD:oD

milan
    Člen

Proč se ta Apokalypsa pořád s něčím kreje? Kdyby jel ráno aspon nějakej vlak, se kterým bych se mohl dopravit na 8 do Prahy na sraz, ale ani ten nejede (že bych si udělal warm up)-((-((-((. Eddieho jsem propásl v Dopleru a ted bohužel taky:´-))

Hustey
    Člen

no AMOK je dost vysmazena znacka to je pravda, ale nedokazu si predstavit jinou ktera by tam neco rozdavala zadara 😀

SHP
    Člen

2 hustey: Vadí mi cokoliv od Amoku, z těch hadrů se mi xe blejt a z lidí co je nosej taky….prostě ber moje příspěvky jako vtipy pro lidi, co mě znaj….

Hustey
    Člen

zvracim na hardstyle, protoze si to evidentne zaslouzi 😀 zato eddie halliwell podle me urcite ne, navic co je na tom ze na „elektronickem karnevalu“ bude nekdo rozdavat free masky? B-]

ten chehcot byl na reakci „šqváry..“

jiank samo že schranz rullz:-)

:oD:oD

SHP
    Člen

Já jsem k junkie hudebním žánrům (techno, schranz, dnb) velmi netolerantní a netajím se tím….

Sq4Raa
    Člen

To říkáš ty, kterej zvracíš do hardstyle threadu? :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.