TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Apokalypsa 22.2.2008 – EDDIE HALLIWELL

• Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Autor

Když se tak dívam na tohle video tak bych si přal aby to bylo už zítra 😐

Hustey
    Člen

zlo vyjadruhe neco hodne extremniho v kladnem slova smyslu, tzn. hlaska boby je zlo znamena ze je to fakt perfektni party prostor a eddie halliwell to roztrha na kousky B-]

No jak se tak dívam na ty videa z akcí, kde skoro zždycky sleze mezi diváky tak už vim proč si to přál – pořádně si zapařit :oD
    Rozhodně si nenechám ujít :oD asi jako každý Áčko :oD
    Už se na Eddieho fakt těšim

Pavi
    Člen

drobex :oD:oD:oD kdo se diví, je divizna

Hustey : Proč je Boby zlo? Nechápu…

SHP
    Člen

2 alexx: Jo tak to u mě Eddie klesnul hodně hluboko :oD

alexx
    Člen

Starf: on si Eddie údajně přál hrát na Apokalypse 😉

mountainer
    Člen

mno techno, tak zde mě neúčast mrzet nebude 😉

Lukin_
    Člen

Sice se vědělo že bude Halliwell ale když to vidím na vlastní oči ten line up tak to je fakt zábavné:oD

deivis
    Člen

Eddie je zlo a v techno setu bude jeste vetsi. Tesim se.. Dejan Milicevic mel jsem moznost naprosta krasa. Dave the Drumer je ikona techna a Joris Vorn je take mazak 🙂

hustey +2

dance-girl
    Člen

Uf, no spadl mi kámen ze srdce, že tam neni žádný hardstyle jméno, jak někteří spekulovali…:-D to by mě mrzelo hodně…

Škoda, že je ta TE, jinak bych asi jela 😐 Eddieho bych chtěla vidět i jako technaře, dál bych nepohrdla Johnem B, a Dave The Drummer mi sice nic moc neřiká, ale reference jsem na něj slyšela dobrý, takže proč by ne…

ondrab
    Člen

starf:jj…tady si to eddie vychutna a bude s tema savlema hazet jako by se nechumelilo…bude to slusna masirka..nenecham si ujit:-P

prochi
    Člen

hustey +1

Hustey
    Člen

tak tohle v klidu nevynecham, BOBY centrum je zlo a Eddie to naprosto rozmlati B-]

Starf
    Člen

tak ted me krapet uz zacina fakt sr*t, ze se mi to Acko porad s necim kreje :-/

sice Eddie je v tom lineupu trochu usmevnej, ale i tak bych si ho rad poslechnul, hlavne na takovy akci bude hrat urcite dost tvrde :´-(

hoky
    Člen

no zvhledem k tomu že jedu hned pak na TE tak to vynechávám

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.