TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse APOKALYPSA 28 – 22.2.2008

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 45)
  • Autor
    j.djsyky
    Člen

pár fotek z Apo28 na

DANCE-EVENT

alexx
    Člen

apokalypsa electronic carnival with eddie halliwell | bobycentrum | brno (cz) | 22-02-2008

photos @ alexx | alexxij.com

taky bych se docela rád poptal kdo jede a odkud páč nikdo z kámošu nejede a sám jet nechci tak jestli bych se mohl k nějaké partě přidat tak bych byl velice rád
    Byslim u Nového Jičína tak jestli někdo jede z Ostravy

j.djsyky
    Člen

héééj tak se nám to blíží, za 5 dní je tu Eddie. Tak kdopak jede, s kým se tam potkám ?

ondrab
    Člen

milan:bohuzel…ja sem na ty hory mel jet puvodne az v breznu..takze bych TE stihl, ale pak nam to presunuli na konec unora…pak bylo oznameno, ze TE je 23.2. a ja sem vedel ze to je v hajzlu:´-(

milan
    Člen

ondrab – den po tom na hory?jsem myslel, že taky pojedeš na TE:´-))

ondrab
    Člen

hustey:no ja sem taky zvedavej na line-up…cekam nejakej hudebni mismas, od kadyho trochu..tak snad dalin nezklame…akorat me stve, ze jedu hned den po tom na hory..tak to budu muset jeste nejak vykutit

Hustey
    Člen

ondra: je to mozne, jeste jsem tam nebyl, soudim podle lidi, ktere znam a jsou pravidelni navstevnici : )

ale doufam ze se tam podivam konecne, zalezi na lineupu. hlavne proboha zadny minimal na hlavni stage X[]

ondrab
    Člen

hustey:ja myslim, za na aposce je vic drog…nebo aspon minimalne lidi co si neco daj je tak 100% vic nez na jine party

SHP
    Člen

Nevim, jestli jsou ty lidi tak málo soudní a oblékaj se takhle……ale je to fakt děs….

Hustey
    Člen

rekl bych ze mira drog je na Acku srovnatelna s jakoukoliv jinou akci. techno-silene-oblecky ale na teto akci vladnou, o tom neni pochyb, krome lagrotty mozna : )

SHP
    Člen

Tak schranzk*rvy jezděj na Smažkokalypsu odjakživa…

Popravdě nevim proč by měli měnit koncept něcotechno1, něcotechno2, něcotechno3 a 4hodinová jízda vlakem za něco jinýho. Jasně, smažkám to bude jedno, ale asi existujou i lidi, co v tom viděj muziku dle jejich gusta, tak proč jim tam srát něco jinýho……

hlavně ať tam fakt není žádnej hds DJ, saportovat Smažkokalypsu se mi fakt nexe…..:-/

Hustey
    Člen

snad bych to nevidel takhle zle B-] na lineup jsem celkem zvedav, docela rad bych se do boby po cyberu vratil 🙂

ondrab
    Člen

paya:no ja vim, ze vetsina piko decek ani nema tuseni kdo tam vlastne hraje, hlavne ze maj po ruce drogy a hraje jim jejich milovanej „sruncicek“jak to nazyvaji…

Lukin_
    Člen

Paya napsal(a):
    ——————————————————-
    > ondrab: ale prezili – jak jsem se na vlastni kuzi
    > presvedcil, oni casto ani netusi, kdo to hraje …

A tohle je Apokalypsa:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 45)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.