TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse APOKALYPSA 30 Jubileum (21.11.2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
  • Autor
    hoky
    Člen

no mě tak kur..sky láka Varela ale jen kvůli němu tam nepojedu

deivis
    Člen

Z tohoto lineupu bych se před 8mi roky pochcal.. 🙂 Teď mě nechává klidným a vím, že s čistým svědomím opět vynechám.
    Bayera sem slyšel nedávno, Space DJs jsou šašci, Oscar to už dávno nedává jak na začátku a pošuk Kvitta je pro mě nula.

deivis
    Člen

V rámci toho co vím tak druhá stage je hustej LOL sm15

Hustey
    Člen

no cekal jsem lepsi obsazeni pri porovnani s minulymi dily a prihlednutim k tomu ze je tohle vyrocni 30ty dil : /

nicmene druha stage vypada na kvalitni klubovku. (ktera ovsem za to vstupne prilis nestoji)

milan
    Člen

Tak kvůli druhé stage na apokalypsu nepojedusm0..z té první mě zaujala možná tak Míša Salačová…To radši jedu na Mayday. Tam jsou lepší jména…

BoRo
    Člen

neee,moc nelaka. Ale na youtube je zajimava dvouminutovka s O.Mulero,toho jsem moc neznal. Beltram a Bolland vyhrali

Pavlas
    Člen

Tak už je znám line-up:

Main Stage:

Adam Bayer
    Cristian Varela
    Oscar Mulero
    Space Djz
    Frank Kvitta & Torsten Kanzler
    Reset
    Jerry
    Home
    Scorn
    Misa Salacova

2nd Stage:

Michael Burian
    Chris Sadler
    Martin Gredner
    Matamar
    Molczik

sm16

deivis
    Člen

iamek [sz] – techno se 10let dokazalo někam posunout, ale on hraje stale to same co pred x lety. není to o demenci ale spíše o vkusu. to co předvedl na recapu, kdy to bylo jen stylem nahoru dolů (samej najezd) a nezáživné 4/4 techno, bez jakékoliv změny.. nevím no.. asi mám jiný vkus..
    ale to co předvedl bych možná hodnotil dobře tak před 7dmi lety.. V té době toto techno valilo. Teď už je někde jinde..

iamek
    Člen

Omg bailey nuda … dmnc

nexus666
    Člen

Jojo na Varelu vzpomínám v hezkém, hlavně na Hradhouse.. Škoda že už nehraje takové to jeho hopsací techínko jako dřív sm9

deivis
    Člen

On i Varela je už dost nuda. Takové to klasicke nahoru dolu techno, něco jak Bailey.. Nuda nad nudu. Nic nového stále ty samé jména dokola. Dříve aspoň mastil pořádně ze 3gramofonů,. ale to už ani teď nepředvádí..
    A Boris S. tam .. uff.
    Škoda že tu není zvracecí smailík..

Lukin_
    Člen

A to koukněte na rave.cz do partylistu kolikrát tu ještě budou sm15

Paya
    Člen

Space DJs jsou úplně maximální nuda sm4

M.i.k.e
    Člen

ty space djs taky nechápu…kdysi dávno to bylo něco,ale teď?to už je podobný jak se Schulzem…

milan
    Člen

prochi – asi tu mají milenkusm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.