Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zdali jsou zde lidičky, co by vážně uvažovali nebo už dokonce jsou rozhodnuti, že pojedou na Armin Only do Hollandu ??? Já bych se rád na 100 % spolu ještě s jedním kámíkem zúčastnil, nicméně stále řeším, jak to provést. Počítal jsem totiž, že se přidám k Buchťákovi a jeho zájezdu, který pořádal, z toho ale asi pravděpodobně nějak sešlo. Jinak DKDave říkal něco o tom, že také bude možná pořádat zájezd busem, ale podle toho, bude-li dost zájemců. Zatím jsem mu poslal e-mail s předregistrací, ještě ale nedal vědět, jak se nakonec rozhodl.
Mno a tak by mě zajímalo, jestli třebas někdo už teď neplánuje výlet károu (nejlépe z Prahy odněkud přímo) a neměl by případně volné jedno, eventuelně dvě místa ? Na cestu bych samozřejmě milerád přispěl, to se rozumí. sm4
Jinak v krajním případě jsem přemýšlel i o tripu letadýlkem, to by ale asi chtělo zarezervovat fly tickety co nejdřív dopředu. Nebo zdali jsou to i tací, kteří by i třeba byli ochotni taky poletět ? Třeba bychom se mohli domluvit na společné cestě ? sm3
Předem díky moc za všechny informace a tipy.