TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 402)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Osobne by mi nevadilo, kdyby slo jen o trance jmena, ale ani by mi nevadilo, kdyby byl pomer trance a non-trance jmen nejak vyvazeny. Z trance DJs by mohli dovezt treba nekoho z techto: Shah, Menno, Kandi, Breakfast (letos na polskem GG me totalne znicil), Schulz (v Mecce tenkrat zahral vyborne), Corsten (proc ne, v klubu jsem ho jeste neslysel), Aly&Fila (na TM mi to sedlo), Above&Beyond, Simon Patterson,…

Amigo
    Člen

Durand bude v lednu na Citadele.

Anonymní uživatel
    Host

líbilo by se mi to v takovýmhle pořadí:
    1) Durand
    2) Jules
    3) Schulz
    4) Deadmau5
    5) Above n‘ Beyond
    6) Shah
    7) Roth (já vím, že je v pátek v Mecce, ale nemůžu tam jít 🙁
    8) Tijs
    9) ANTiP0D, ale ten by nepřijel, i kdyby ho na koulenou prosili, takže třeba Armin? že by uzavíral každej ročník? 😀
    náhradník: Schossow 😀

Leosh
    Člen

tak lístek koupen dneska navečer… má číslo 976, takže jsme zhruba ve dvou třetinách kapacitysm11

z těch jmen mimo trance bych taky bral Digweedasm0 nicméně doufam, že trancu se budou držet, ale budou prezentovat i nová jména, kromě zde provařených

Anonymní uživatel
    Neaktivní

freezre neee sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

9krát Schulz? proč ne…kdyby zahrál tak jako na TM5, tak klidně i 15krát 😀

alexx
    Člen

[quote Sq4Raa]Kleinenberg sm5

U UM by ani nebylo divný, kdyby dovezli 9x Schulze.[/quote]

sm15sm15sm15sm15sm15

M.i.k.e
    Člen

Sq4raa : to ne…podle mě to budou točit…Schulz,Schulz,Marco V,Schulz,Schulz,Schulz,Marco V,SvD a nakonec Arminsm16…ale jak sem psal,přimlouval bych se za nontrance djs…škoda,že už spolu nehrajou Deep Dish…taky by se mi líbil Digweed nebo Sasha,ale to asi nehrozí…a kdyby náhodou,tak by beztak 2 dny před akcí to místo pořádání vyhořelo,takže je to buřt…

Sq4Raa
    Člen

Kleinenberg sm5

U UM by ani nebylo divný, kdyby dovezli 9x Schulze.

M.i.k.e
    Člen

taky už mám lístek a bojim bojimsm15…já osobně bych na dalších Purech uvítal někoho nontrance…úplně nejvíc asi Axwella a Sandera Kleinenberga…docela by se mi líbil i Dekay,ale to asi neni jméno,který by samo o sobě utáhlo akci (ne tady u nás)

Hustey
    Člen

SW bude house, TM trance a myslim ze Pure bude kombinace modernich stylu trance/house/electro/progressive apod. : )

kreeki
    Člen

pochybuju že nám UM přiveze Brennana Hearta, i když by to bylo fajn sm4 myslim že to bude hooodně v režii trancu..

Amigo
    Člen

presne trance, a kdyz u nejakej house tak max Deadmau5 sm16

Partygirl
    Člen

no mne by to teda nevadilo kdyby to byl samej trance sm0

Anonymní uživatel
    Host

Je pravda kdyby SW, TM 6 a 9krát Pure byly založeny jen na trance konceptech, tak by toho na jeden rok bylo až moc! A to potom nemluvím o menších akcích mimo Prahu, které taky občas navštívím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.