TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 402)
  • Autor
    nexxie
    Člen

iamek : Marco V byl na Sensationu a 19. prosince bude na electronic connection
    Van Doorn tu byl loni..

iamek
    Člen

kreeki: Dlouho tady nebyl Marco V a Van Doorn

kreeki
    Člen

pure jako náhrada za mind.. hmm, aspoň v mé hlavě.. uvidíme jestli i další pure budou ve slováči a jak se prostor osvědčí (bojim bojim)..

jen doufám že nám UM budou vozit nějaký neokoukaný jména (shiver, super8&tab, jaytech etc.) a ne pořád ferryho a markuse dokola…

Hustey
    Člen

jezis jen to ne, zadny tiesto a dyk, chtelo by to jmena co tady jeste nebyli : ) tahle jmena uz jsou tak provarena ze uz to snad vice nejde. dyk na posledni akci v sazce ve svem setu spise zklamal : / rozhodne neslo o zadny naser jako treba na SVK v Inchebe.

milan
    Člen

Správně to tam řekl. Sensation není o muzice, ale spíš o show…mohl rovnou napsat, že sensation je cirkussm15
    Ikdyž 9 edicí Pure prague….pokud budou zvát hosty jak na tu první, tak se můžem těšit na Tiesta a Dyka v klubu?sm0

Hustey
    Člen

asi to tak bohuzel vypada : /

prochi
    Člen

Pokud jsem to pochopil správně,tak pristi Sensation už bude housová…..

[quote-0=. Pracujemy aktualnie nad artystami, jakkolwiek line-up będzie na pewno bardziej house’owy. Fanów trance zapraszamy na Transmission. Należy jednak pamiętać, że Sensation to nie tylko muzyka, to przede wszystkim show.][/quote-0]

Hustey
    Člen

je to vysvetleno tim ze maji hodne dobre sponzory, kteri jim to umozni usporadat . )

Dolikus1
    Člen

9 edici Pure Prague?sm10

Hustey
    Člen

takze Martin Kucera z UM odhalil plany na rok 2009 v iview pro polsky portal ftb.pl

v roce 2009 bude tedy opet Sensation, sesta edice Transmission, mozna Armin Only a 9 edici Pure Prague.

vice na http://www.ftb.pl/news/62172_0_1/united-music-wywiad-z-martinem-kucera-w-przeddzie%C5%84-transmission.htm

Newman
    Člen

Sickboy: kdyby dělal support Sean, tak na nějakého Armina zapomenu sm0

Sickboy
    Člen

Jooo, Markus v Mecce to byla party s velkým P. sm0 Hrozně moc rád na to vzpomínam.

No a na vánočního Armina, ačkoli ho zase tolik nežeru, asi taky vyrazim. sm3 Blake taky nehraje špatně, což potvrdil loni na ZENu. Ale klídně mohl dělat support DJe třeba Sean, vůbec bych se nezlobil. sm2

Newman
    Člen

Amigo: jeho ne, co by tam Palda dělal? sm15

Amigo
    Člen

[quote Palda61]Newman: nezažil jsem ani jednoho live, jen mi prostě nevyhovujou sm3. Nic proti nim ;)[/quote]

jen pockej na T jak tam vsechny rosekaj sm12sm3

Palda61
    Člen

Newman: nezažil jsem ani jednoho live, jen mi prostě nevyhovujou sm3. Nic proti nim 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.