TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 402)
  • Autor
    Newman
    Člen

Palda: chceš říct, že Aly & Fila hrají nudnější sety než Armin? Tys asi upadl, ne? sm15 Zažils je někdy live? sm6

Sorry, na tohle jsem musel reagovat sm0

Palda61
    Člen

No to by byla ještě větší nuda sm2

Sorry, rejpnout jsem si musel 😀

Newman
    Člen

Jsi můj člověk, Amigo! sm4

Amigo
    Člen

přesně tak kreténi jsou všude sm0…mě by vyhovovala klubovka s lineupem Aly a Fila only sm15, jinak jsem zvědavej kolik bude statá lupínek…

Flash2001
    Účastník

milan: Mně by vyhovovala třeba taková klubovka s lineupem ve složení Daniel Kandi, Dj Shah a Breakfastsm4

Hustey
    Člen

pro partygirl jsou vsichni kreteni 😀

we love markus schulz 2 by byl dost naser, i kdyz mozna na jinem miste nez mecca : )

milan
    Člen

honzátos – já si nepřeju We love markus schulz 2, ale Dj Shah onlysm15

Nemo
    Člen

Partygirl kreteny najdes vsude

Partygirl
    Člen

hlavne at tam nejsou kreteni jako v Mecce na Julesovi

Voky
    Člen

Honzátos: +1

honzátos
    Člen

Já si hlavně přeju, aby tahle akce s Arminem byla stejně tak dobrá jako ta v Mecce s Markusem a můj sen je, We Love Markus Schulz ,,2,, a taky hlavně AIRWAVE.sm2

2Sexy
    Člen

Voky, Hustey – Jak tam pak Markus rozdaval ruze slecnam v prvni rade :D. A to rozdavani Vittelu jsem od ty doby snad nevidel. Byla to zkratka mimoradna party 😉

Hustey
    Člen

Markus v Mecce byl fakt sileny, jak to protahl o hodinu a potom jeste cely ukoncovaci ceremonial, kdyz to tam evidentne lidi nezvladali : )

nejlepsi combo vecera podle me bylo Arabian Nights (David Shaw) / Touch Me (MK a JG remix) / Should Have Known (Wippenberg) : )

pri Dave 202 – Generate the Wave no, radsi nepokracuju …. : D

Leosh
    Člen

kdy odstartují předprodeje? počítám, že to začne ještě před TM…

Voky
    Člen

2sexy: no pro mě to taky byla jedna z nej klubovek a jsem z ní porád ještě vyplesklásm3
    A taky to byla moje první návštěva Meccy a nezapomenu na to, jak nám (kolabujícím v předních řadách) rozdávali vodu zadáčosm2….a já naivka z vidlákova stále čekám kdy to v Mecce zas zopáknousm0sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.