TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 402)
  • Autor
    Hustey
    Člen

kurva, proc mi nejaky teply moderator smazal post ve kterem jsem poukazal na pravopisnou chybu horniho postu? : )

Newman
    Člen

[quote versusio]Co je na Armin Only tak ůžasného ?[/quote]

Nebudeš tomu věřit, ale mezi námi jsou lidi, kteří by tohle chtěli zažít osobně sm4

versusio
    Člen

Co je na Armin Only tak ůžasného ?

Hustey
    Člen

ty vole nexxie, ty jsi jeste vic mimo nez ja v tuhle hodinu sm0

nexxie
    Člen

ja oslavim asi narozky s arminem no..

jo a armin only 2009 praha je taky fake..
    pravy armin only bylo poradany jen vzdycky kdyz armin udela album jako jeho prezentace – 2005 shivers, 2006 10 years, 2008 imagine… tak pokud nechysta na pristi rok nic jakoze nechysta, tak armin only nebude..

ikdyby to byl Armin feat Tiesto a k nim Ferry mávat se svíčkama…. 20.12. mam v plánu oslavu narozenin sm11 a takže maj velikáni smůlu sm16 Kandi apod. jako loni beru, tydle ale ne …takže beze mě

Amoondre
    Člen

[quote swo]jestli mě taháš na vařené nudli, tak uvidíš :D[/quote]Ty zacinas, ja dorazim, oki? :sm13

tak to si nemyslím:) jenom tu proste vzniklo forum o ničem:) tak sme josh mohl nasmerovat nekoho odpovedného 🙂
    jinak jsem alespon lehce upravil nadpis.. hned jak budu vedět co a jak tak celý forum překopu resp mám pocit že to tedka stejne usne a za čas si nekdo otevře nový až se neco dozví 🙂

jinak na všechny tady co sem píšete bych apeloval.. nepište blbosti a veci ve stylu jedna paní povídala… dokážete si představit ty lidi co tomu nerozumí (jako že nejsou z české nebo slovenské republiky a ve vyhledavači najedou na tuhle stranku) jak jsou poblazněný a pak to nebude to co v nadpisu … nevytvářejte fora o akcích z domněnek a pocitů ale z faktů ….

Sq4Raa
    Člen

Fake?

UM
    Člen

Armina se letos v Praze dokčáme. Ne však s konceptem Armin Only, nýbrž s velmi speciálním vystoupením, které je plánováné na 20.12.2008. Více informací již brzy.

United Music

Sq4Raa
    Člen

Měl jsi sm2

Hustey
    Člen

Taky jsem chtel neco takoveho napsat sm0

Sq4Raa
    Člen

[quote=Housik]Já nechápu 90% ostatních diskuzních vláken (či přesněji příspěvků)[/quote]

V tom případě jsi idiot.

Hustey
    Člen

Mecca doufam ne, nejde ani tak o cenu listku, jako spis o to ze si tyhle jmena v tak malem klubu nejde vychutnat. Tanecni parket je tam snad nejmensi jaky jsem v podobnem klubu videl : )

Housik
    Člen

Já nechápu 90% ostatních diskuzních vláken (či přesněji příspěvků) a taky to do nich nepíšu sm11 – to bych nedělal nic jiného. Todle vlákno aspoň může soustředit rostoucí indicie a informace o blížící se akci Armina, která tu dřív nebo pozdějc bude 🙂 Peace!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.