Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Armin van Buuren, 24. 10. 2009, Praha
neskutečně me se*e že nejdu – kvuli Jarrellovi, jeho sety jsou naprostej luxus sm19 užijte si to lidi
treba uz Armin dostal rozum 🙂
To Tomasek: No nevim, samy brejkovy, vrzavy, bez melodie… posledni ASOT byl fakt prapodivnej, trance hral v podstate poslednich 20 minut sm8
Já jsem jen myslel, že bych s sebou vzal kilo kokainu v prezervativu v konečníku. To se fakt nesmí, jo? sm7
no to je zase jednou post…
A ještě se chci zeptat, jestli si do Incheby můžu vzít nějaké drogy – kokain, pervitin, heroin … sm15
to nexxie:
Tak to zkus, vem si sebou poradnou bagetku, nejakej dzus a flasku vodky, a pak nam poreferuj jak to v te inchebe vlastne chodi sm15
nexxie: Tak s pitím nebo jídlem nemůžeš nikam, ani na fotbal…
požitek do morku kosti.
lama
2Sexy : amsterdam dance event trva celej tejden a je slozenej z mnoha casti jako napriklad vandit ci armada night a nebo ty z toho tvyho flyeru
je to urcite z ADE sm4
btw. je ten set urcite od AvB z ty party ADE? Nasel jsem flyer a on tam napsanej neni…
http://img97.imageshack.us/img97/231/ade2009small.jpg
ahoj mam posledni listek na armina ,tak piste ,cena dohododou ) bud icq 197567620 a nebo tel 739057852,dik .)
no v ADE armin moc nepresvedcil, ale vzdycky rikal ze holandsky publikum je slozity a narocny..