TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy Armin Van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    kreeki
    Člen

andrews: jen že dříve byly trancový vokálovky takový pohlazení na duši, dnešní vocal trance je mnohdy prostě obyčejnej bezduchej pop. Jen mě to trochu mrzí jak se trance změnil nejen po stránce toho zvukovýho spodku ale právě i těch vokálů (díky bohu za Oceanlab), ale to už tu máme probraný tisíckrát sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ano taxikář je pravý autor tohoto díla Benno 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Myslel jsem prohlášení, že vokály dřív vystihovaly trance ve „slovníkovém slova smyslu“ (ať už to znamená cokoli). Drtivá většina vocal trancu rozhodně není hypnotická, což je podle mě základní předpoklad, pokud se tu bavíme o nějakých slovníkových definicích.

kreeki
    Člen

Andrews: jen že dnešní trance stojí za h*vno, už je to jen hudba, nic víc sm6

Anonymní uživatel
    Host

Ten videoklip je tak špatný, a to radši ani nemluvím o trapnosti.

Vůbec jsem nepobral ten akt v 1:40

2Sexy
    Člen

Mně ten zpěvák přijde hrozně komickej… takovej zpívající a tančící trpajzlík :-).
    Radši bych zpět časy, kdy se tvořily pecky typu Burned with Desire nebo Sirény…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Midget trance!

[quote-0 kreeki]Proč trance přišel o vokály který trance dělali trancem a obecně vystihovali vůbec ten pojem "trance" ve slovníkovym slova smyslu?[/quote-0]

Co to je za nesmysl?

Laucco
    Účastník

[quote K1aptcha]ten texikář je Rankáč (Benno, že?), ne? (1:49)
    jinak paráda zas sm15 svatozář je jasná, prostě šáááá-ha-háááájn![/quote]

JJ přesně tak…..sm15….

K1aptcha
    Člen

Kreeki: podle mě teda Burned With Desire na tom nebyla o moc líp, zpětně ji osobně beru zpětně jako docela popárnu, nebo euro-dance, jen to mělo trancovější spodek než toto

K1aptcha
    Člen

ten texikář je Rankáč (Benno, že?), ne? (1:49)
    jinak paráda zas sm15 svatozář je jasná, prostě šáááá-ha-háááájn!

kreeki
    Člen

Proč trance přišel o vokály který trance dělali trancem a obecně vystihovali vůbec ten pojem „trance“ ve slovníkovym slova smyslu? Poslouchám Burned With Desire a nevěřim vlastnim očim, když slyšim tyhle srágory sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to ještě není tak hrozný, oproti going wrong je tohle ještě obstojnej klípek…

Schmidt
    Člen

[b]
    Natix:[/b] Asi obojímu…sm3

Natix
    Účastník

Ale čemu se smát dřív? Armínově svatozáři anebo tomu neuvěřitelné nenápadnému product-placementu? sm15

Schmidt
    Člen

][/url]

Lidi, chcete se zasmát ??? Pak se mrkněte na Arminovo nový vídeo…sm15sm15sm15sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.