TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin van Buuren – Imagine CD (2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 156)
  • Autor
    Roman
    Člen

Mně se to celkem líbí, sice trochu cheesy odrhovačka, ale furt si to poslechnu radši než nějakej styl, kterej se mi nelíbí vůbec 🙂

ceero
    Účastník

sonique : kravina, pozri sa co kandi urobil s love you more

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Andrews: akorát že Armin byl zrovna na plech v tomhle interview, byla o tom diskuze na trance.nu 🙂 j
    je vožralej jak deka 🙂

ale to je fuk no…pěkně si protiřečí no, se Sammym si může teď podat ruce skoro 🙂 ale tak uvidíme, třeba s tím albem překvapí a bude tam pár solidních tracků…však tam bude Rush Hour ne? tak už teď je jasný že to bude minimálně na 3/10 😀

a k smíchu mi to nepřijde, možná malinko k pláči, pže ty vokály fakt hrůza, ale já doufám v dub, kterej se mi bude celkem zamlouvat určitě…k smíchu mi přijde jiná produkce, kterou tu nebudu rozebírat at tu není zase flame

Sonique
    Člen

maskahaus: z hovno tracku neuděláš dobrej remix….

Newman
    Člen

Jo, je to super……do vysílání Evropy 2 sm17

makauskas
    Člen

dopredu by som tento album nezatracoval, dubverzia (ked si odmyslím vokál) mi po zvukovej stránke nepríde až tak popová, aj keď samozrejme vedel by som si to predstaviť inak…
    …na druhej strane, verím, že album dodá nejaké dobré progresívne tracky bez vokálov (možno sa dočkáme aj nejakého upliftu), aj keď sa napríklad teším aj na remix holandskej country speváčky Ilse DeLange…
    …aj If You Shoul Go mi prišlo na prvé počutie nanič a teraz som odvarený z A&F a JOC Remixovsm4…myslím, že bude veľa solídnych remixov aj pre ďalšie singlesm4

hodnotenie si ponechám, keď vyjde CDsm4

Hustey
    Člen

neocekavam od Armina nejake peckovni album, spis to bude album pro davy ala public pop-trance : )

Sickboy
    Člen

Tohle je fakt tragédie. sm6 No, zdá se, že celý album půjde zase pěkně do popíku… Ach! Jo!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Btw

Jak ironické.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Anthem No. 2!

To je tak špatný, až je to k smíchu.

Flash2001
    Účastník

Melodie na pohodusm5, ale taky upřednostním dub (vokály to kazí). Album poslechnu, pak zhodnotím jako celek.

… líbivé to je sm3

sharx
    Člen

tie vokály to tam vyložene kazia sm13……bez nich to bude velmi dobré sm3

Natix
    Účastník

Freezer napsal(a):
    ——————————————————-
    > jo hit to bude, ale u mně bude mít šanci jedině
    > DUB, ty vokály jsou hrozné…

Souhlas, bude to určitě hitovka jak sviň, ale fakt to není špatné i když ten dub to potřebuje jak prase drbání.

niki
    Člen

Fiiihaaaa tak to je paradicka….krasne optimisticky..hezky nam to jaro zacina 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.