TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin van Buuren – Imagine CD (2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 156)
  • Autor
    makauskas
    Člen

vždy lepšia podoba k Sammimu ako uvrzaný Timberlake a Pussy Cat Dollssm15sm15

Hustey
    Člen

boys of summer, tyyy vole sm11

Natix
    Účastník

Nechci věšet čerta na zeď, ale věřím tomu, že album bude stejná trága jako Elements Of Life a In Between. A pokud jde o Sammyho, tak takové Rise Again nebo Boys Of Summer mi přijdou trancovější než celá Going Wrong. sm16

Hustey
    Člen

bacha bacha, k Sammymu bych to urcite neprirovnaval, prece jen az tak „poppy“ to stoprocentne neni – minimalne prvni track Going Wrong.

mike_h
    Člen

Freezer napsal(a):
    ——————————————————-
    > furt lepší pop ve stylu sammyho než třeba nějakej
    > nudnej prog nebo elctro house….ale to je jen můj
    > názor…

uffff…..sm7

makauskas
    Člen

2 Star_Guitar:

Tijs sa už dávno vytasilsm4!

No ja som čakal, že Armin vydá takýto album, resp. keďže mám zdroje blízke Armade, tak som o tom bol informovaný už minulý rok, takže sklamaný nie som, budem proste počúvať pop, snáď sa remixových dubov zhostia páni ako Callaghan, Chagall, Schulz, Blizzard, Simon & Shaker a pod.sm4
    Ešte dodám, že aj mňa to mrzí tento album, ale ja by som ho dopredu nekritizoval, tak o 2 mesiace vám napíšem prečo, potom sa odvolám na toto čo som tuná napísalsm4

Edit:
    2CD vyjde pravdepodobne až nejaký čas po tomto a bude obsahovať remixy a unreleasedsm4

ceero
    Účastník

tak bud je armin debil alebo si robi srandu sam zo seba, inak to nevidim sm15

prochi
    Člen

pořád věřím v to že bude nějaka 2CD verze,armin tuším mluvil že minimalně great escape by měl byt na novem albu

pche takovej plagiát sm16 to už je další v řadě, PvD zkopíroval málem celý album a AvB si tady půjčuje přebaly… jen čekám s jakou jobovkou se vytasí pan Tijs sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

furt lepší pop ve stylu sammyho než třeba nějakej nudnej prog nebo elctro house….ale to je jen můj názor…
    v každým případě čeho je moc toho je příliš, ted už je jasné, že ten tracklist je ofciální, viz zde http://astral.armadamusic.nl/en/arma.catalog/ARMA.Catalog/full/ac077380-imagine-en/Default.aspx tím pádem jsem nasranej 🙂 tam bude dobré asi jen Intro 🙂

Newman
    Člen

Chachá, to je snad vtip, ne? Pochybuju, že Armin Sammyho paroduje, spíš pravděpodobně upadl na hlavu sm17

K1aptcha
    Člen

Armin je dobrej vtipálek sm15 tohle je výsměch…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je fakt trága, ten dj sammy tomu dal korunu, thx andrews

Anonymní uživatel
    Neaktivní

makauskas
    Člen

Tak verím, že bude aj 2.CD, veď pochybujem, že Great Escape zostane navždy unreleased, takisto si myslím, že nenechá IYSG a Rush Hour iba ako Singlesm4

Myslím, že z tých mien vokalistiek ja tam záruka pekného spevu, len ten je pri trance druhoradý, bodaj by nás prekvapil dobrý zvukovým podkladom…(nie som naivný, ale dúfamsm4)

Dozvieme sa už o necelý mesiac, čo to vlastne vyjde:o)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.