TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin van Buuren presents Gaia – Status Excessu D (Original Mix) [ASOT 500 Anthem]

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    hphondra
    Člen

Když i poslechnu intro v podání tohodle tracku – jde i mi mráz po zádech.. (ale to možná i z toho – když jsi vzpomenu na 450tku v Blavě)
    Mně se track líbí – video – why not! 🙂 a jak už je tady psáno výše.. žádný vodrhovačky a zpívánky..

docela pohodicka….akorat nic z ceho bych nespal..sm3

2Sexy
    Člen

Neni to vubec spatny, i kdyz porovnavat s Tuvanem se to fakt neda :). Myslim, ze je to tak na urovni Aishy… neurazi, ani to neni vylozene ch00n.

DJ PATR1CK
    Člen

sračka jo ?? no to určitě né……mě se to dost líbý srčí stoho vela energie sm16

Na Armina celkem překvapivá pecka.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ale není, furt je to ještě dobrý, Armin umí i hůř, jen na hymnu mi to přijde přeci jen trochu málo, ale alespoň je to trance…žádný zpívanky, žádný vrzy, crap synths nebo podobnýho… a ten klip je celkem fajn

Vrečus
    Člen

celkem sračka:-)

hphondra
    Člen

oficialni video je venku!!!

Anonymní uživatel
    Host

Tak 450 dělal Sebastian Brandt a myslím že to Arminovi ani trošku nevadilo 🙂 Nová Gaia myslím že je o něco lepší než Aisha, uvidíme jak bude znít ve full version.

Sandeagle
    Člen

[quote Anonymní uživatel]450 nepřekonaná.nevím,ale hymnu 500 si měl vzít na starost někdo jiný[/quote]
    No nevim, nechtěl bych mít hymnu na svůj event složenou někým jiným… počkat ?!

Anonymní uživatel
    Host

450 nepřekonaná.nevím,ale hymnu 500 si měl vzít na starost někdo jiný

K1aptcha
    Člen

[quote Freezer]no jo sory, nezobrazuje se to na hlavní stránce, tak jsem to přehlédl

btw co má znamenat ten název, neví to někdo?[/quote]

A State of Trance 500

rado
    Člen

stale nadpriemer aj ked na tuvan a aishu sa to nechyta , uvidime v lepsej kvalite , prinajmensom uputa nazvom.

Laucco
    Účastník

Je to latinsky, znamená to Stav 500, tak nějak.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no jo sory, nezobrazuje se to na hlavní stránce, tak jsem to přehlédl

btw co má znamenat ten název, neví to někdo?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.