Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ASOT 300 dojmy, fotky
- Toto téma obsahuje celkem 225 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 5. 2007 v 13:23 #22201
Emilly
ČlenPřidávám se ke všem pozitivním ohlasům, fakt super, super, super akce…….
20. 5. 2007 v 10:51 #22183M4RT1NEK
Členpřidávám se k bajkalovi … super párty … díky z vypravený bus … 🙂
20. 5. 2007 v 8:54 #22180bajkal
ČlenJednoduse receno,kdo nebyl tak at toho strasne mocccccccc lituje:_)Fakt moc vyvovena bomba akce a jak vsichni parili.Nejlepsi byl podle me Mennoooooooo de Jongggggggggg.Ten ty lidi fakt huste dostaval.A i Fila tam se musi brat ohled ze zacinal,mimo jine moc prijemnej chlap,kterej ma moc hezkou pritelkyni:-DA Armin tam nemam vubec slov.Mimo jine hodne lidi ma stejny nazor jaka ja viz anketa v buse
DEKUJU MOC ZA SKVELEJ ZAJEZD:oP20. 5. 2007 v 1:59 #22178Newman
ČlenGerlach: dík za ty fotky 😉
19. 5. 2007 v 22:28 #22173Gerlach
Člentak ted to cele znova poslouchám a podle toho co tam ríkali byla strasná bourka nad New Yorkem a Markus měl přileteť už o den dříve do NL než byla akce a přiletěl nějak těsně před…takže asi nebyl ve své kůži pac mel drsnej let….takže nejen Deivis má problémy s letadly :oD
19. 5. 2007 v 22:22 #22172Hustey
Člentrošku pořád nerozumím tomu, proč bych jako měl k úžasnýmu zážitku potřebovat nějaký drogy?????
jeeeej, to se prece nikde nepise, nikdo to nerika a nikomu nic clovek nenuti : ) akorat to ma potom jeste trosku vetsi nadvesmirne rozmery B-] 😀19. 5. 2007 v 22:07 #22170Paya
Členvelmi stručně můj názor o výkonech DJs (stupnice 0-10):
– Fila: 7,5
– Tyas: 6
– de Jong: 7,5
– Woods: 9
– Schulz: 6
– van Buuren: 9,5
(ten půlbod k dokonalosti chybí Arminovi díky slabší první třetině)výsledek hlasování celého autobusu (v počtech bodů):
– Fila: 14
– Tyas: 09
– de Jong: 14
– Woods: 12
– Schulz: 07
– van Buuren: 23
(myslím, že tato anketa výborně reprezentuje většinový názor)vrcholy jednotlivých setů:
– Fila: FKN feat. Jahala – Why (Aly & Fila Remix)
– Tyas: Stoneface & Terminal – Super Nature (Giuseppe Ottaviani Remix)
– de Jong: Andain – Beautiful Things (Photon Project Remix)
– Woods: Marcel Woods – Cherry Blossom + Marcel Woods – Advanced
– Schulz: Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mash-Up)
– van Buuren: Michael Dow – Ascent + pro mě osobně Encore v podobě The Anthem
(nicméně Armin mezi 40. a 80. minutou byla komplet fantazie)překvapení večera
= U2 – Beautiful Day (Remix) v podání Marcela Woodsezklamání večera
= Markus Schulz (o důvodech je možné jen spekulovat)zdravím všechny přátele
+ díky moc všem, kteří se zájezdu zúčastnili, protože i díky Vám jsme se do Holandska vůbec mohli vydat …
+ hlavní dík patří D@veovi, který prostě umí
+ a taky děkuji spolupařmenům, Tigimu a M.I.K.E.ovi (většinu času jsme strávili v první řadě na boku stage)jinak tranceaddict už zkompletoval Armin van Buuren Live @ Pettelaarse Schans ‚s-Hertogenbosch 17-05-2007
01. The Blizzard – Kalopsia (Original Intro Edit)
02. Ilse DeLange – The Great Escape (Armin Van Buuren Remix)
03. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Mix)
04. Vast Vision – Summer Blush
05. Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
06. Armin Van Buuren – Rush Hour
07. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic
08. Michael Dow – Ascent
09. Breakfast – The Sunlight (JPL Remix)
10. Armin Van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush – This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
11. Sean Tyas – Candida (Terk Dawn Remix)
12. Thomas Bronzwaer – Resound
13. Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)
14. Nenes & Pascal Feliz – Platinum
15. Octagen & M.I.D.O.R. – Activate
16. O’Callaghan & Kearney – Exactly
17. Sebastian Brandt – Technology
18. CLS – Can You Feel It (Marcel Woods Remix)
19. Armin Van Buuren – Communication Part 3 (Coldware Cold Remix)
Encore:
20. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – The Anthem (Original Mix – PvD Edit)
21. Yahel – Voyagea ještě pár poznámek:
– je skutečně offtopic vyjadřovat se akci, pokud bych tam nebyl … DJe bych jen podle setů hodnotil odlišně
– trošku pořád nerozumím tomu, proč bych jako měl k úžasnýmu zážitku potřebovat nějaký drogy?????
– a hurá, konečně nemusím Alexxovi závidět černé tričko s logem Armada 😀19. 5. 2007 v 22:02 #22169Gerlach
Členmountainer: NZ…nejsem žádnej profík, ale když už jsem se odohodlal fotit tak snad to není tak strašné..ale sebe jsem z nich radši smazal 🙂 ale fakt mi štvou ty videa..byly fakt pěkný kdyby měly zvuk -((
19. 5. 2007 v 21:33 #22165mountainer
ČlenGerlach: super, díky za fotos :´-))
19. 5. 2007 v 21:15 #22163Hustey
Členv pohode fotky : )
19. 5. 2007 v 20:10 #22159mountainer
ČlenGerlach: určitě určitě, uploaduj, čím víc fotek, tím líp 😀
19. 5. 2007 v 19:34 #22154Gerlach
Členuff tak jsem konečně dočerpal síly ze čtvrtka. Nejdřív největší dík patří Daveovi za to, že se vůbec někam jelo a organizace byla parádní :´-)) cesta busem nám díky jeho filmotéce celkem fajn utíkala a takhle rád jsem se ještě na 2. díl Pána prstenů nekoukal jako v buse ráno cestou zpět 🙂 (to spal celej bus a na některé byl fakt príma pohled..obzvláště na Winnie jak opět spinakala na rameni své spolucestující :oD) Na místo jsme dorazili podle plánu a jak se tam těšíl tak jsem vlezl (jako i někteří spolucestující) na plac když se vše ještě připravovalo a neměl jsem tam nic co dělat no a bylo to tam takové lepší bez toho ohromného davu :oD Do akce bylo ještě času dosti tak se zájezd dal do konzumace domácích zásob pitiva..taky se dělaly společné foto..naštěstí jsme s Dukelákem moudře usoudili a schoval si do okolních křovisek trošku tej plzenečky na pozdější dobu (vzhledem k tomu jak obtížně se dalo vylézt ven natož vystát tu frontu u barů sqvělý nápad)..no a akce mohla začít…
Fila jak jsem od něj nevěděl co čekat tak mě moc moc mile překvapil a na rozjezd mě rozpálil jak to jen šlo. Jeho set se mi moc líbil a hrál dosti melodicky a to je něco pro mě.. 8/10
Sean Tyas taky jsem ho slyšel poprvé na živo a tak nějak jsem nevěděl co od něj čekat…nakonec ale fajn setík a pařilo se dál ve strhujícím rytmu… 7,5/10
Menno De Jong konečně na živo a vůbec mě nezklamal. Ještě do teď lituji, že jsme nebyl v Brně když tam byl -((-(( pro mě nej DJ večera … 9,5/10
Marcel Woods tak tady na tohodle chlapíka jsem šel okouknout naše zásoby plzně a neslyšel jsem ho…přišlo mi, že trošku necitlivě useknul Mennovi set :-! Pak jsem, ale celkem litoval, že tam nejsem když jsem slyšel jak to tam rozparádil… jen podle toho co jsem slyšel „od vody“ tak min. 7/10
Markus Schulz bohužel pro mě taky zklamání večera. hrál nemastně neslaně 6/10
Armin Van Buuren po Mennovi nej set večera.. první půlka mě celkem nudila, ale pak to rozjel v nevídaném rytmu a pařil jsem jako všichni ostatní co mi síly zbývaly. Podle toho jak tam lidi okolo reagovali tak je tam strašně populární..pač se mi aspoň 3 holaňdani ptali jestli ho mám rád a jestli ho poslocuhám..no byli z něj unešení.. 9/10
Co se týče akce tak celkově hoodně vysoko. I když to bylo zadara tak to překročilo některé zdejší halovky..zvuk byl sqvělej a docela jsem měl strach co na to moje uši na cestě zpět (no nemílil jsem se pač jsem tak 2 hod. moc neslyšel). Největší mínus bylo množství lidí ve stanu..fakt hrůza. Nohy jsem měl asi tak 4 zadupané total do trávy a od piva jsem byl politej min. 2x :-(:-( ale zas na druhou stranu mě dosti překvapilo jak byli všichni přátelští a nejvíc mě pobavilo když se mě jeden ptal odkud jsem a řekl jsem mu, že z Czech republic…tak se pak chytil až na Czechoslovakia :oD a taky mě dostala ta věková skladba..od 8 – 40let bo víc..to jsem fakt nečekal..největší košiška byla ta zde již zmiňová exotická kráska…vidět ji jak tancuje za Arminem v prostoru za stagíí měl jsme občas dilema na koho se koukat 😉 Jo a ještě mě pobavilo jak se fotil náš bus před vstupem jak na nás všichni koukali 😀 :´-)) Celkově akce za áčko…kdyby někdo chtěl tak mohu uploadnout fotos co jsem nafotil (je tam i společná fotka před vstupem a videa…ale ty nemaj zvuk pač foťák nemá rád moc hlasité prostředí)
19. 5. 2007 v 19:31 #22153SkyWalker
Účastníkmno mě ten zrovna asi nejvíc :-)zájímá ID 12. z Armina, hm asi možná novej Bronzwear? 😐
19. 5. 2007 v 19:26 #22152Anonymní uživatel
NeaktivníHustey: hele dave to měl fakt vymáklý.. každý dvě hodinky zastávka tak na 20minut, v buse prča. a jestli tě zajímá to, jak to já chápu, tak pak ano, dalo by se to provézt :oD
19. 5. 2007 v 19:23 #22150Anonymní uživatel
NeaktivníDexx: :oD:oD:oD:oD hele ty si tam fakt měl jet… nenapsal by si vůbec nic z toho, co si sem zatim napsal 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.