TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 300 dojmy, fotky

• Toto téma obsahuje celkem 225 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 240)
  • Autor
    Emilly
    Člen

Přidávám se ke všem pozitivním ohlasům, fakt super, super, super akce…….

M4RT1NEK
    Člen

přidávám se k bajkalovi … super párty … díky z vypravený bus … 🙂

bajkal
    Člen

Jednoduse receno,kdo nebyl tak at toho strasne mocccccccc lituje:_)Fakt moc vyvovena bomba akce a jak vsichni parili.Nejlepsi byl podle me Mennoooooooo de Jongggggggggg.Ten ty lidi fakt huste dostaval.A i Fila tam se musi brat ohled ze zacinal,mimo jine moc prijemnej chlap,kterej ma moc hezkou pritelkyni:-DA Armin tam nemam vubec slov.Mimo jine hodne lidi ma stejny nazor jaka ja viz anketa v buse
    DEKUJU MOC ZA SKVELEJ ZAJEZD:oP

Newman
    Člen

Gerlach: dík za ty fotky 😉

Gerlach
    Člen

tak ted to cele znova poslouchám a podle toho co tam ríkali byla strasná bourka nad New Yorkem a Markus měl přileteť už o den dříve do NL než byla akce a přiletěl nějak těsně před…takže asi nebyl ve své kůži pac mel drsnej let….takže nejen Deivis má problémy s letadly :oD

jo a neví nekdo co tam Armin ríká o tomhle? odkaz

Hustey
    Člen

trošku pořád nerozumím tomu, proč bych jako měl k úžasnýmu zážitku potřebovat nějaký drogy?????
    jeeeej, to se prece nikde nepise, nikdo to nerika a nikomu nic clovek nenuti : ) akorat to ma potom jeste trosku vetsi nadvesmirne rozmery B-] 😀

Paya
    Člen

velmi stručně můj názor o výkonech DJs (stupnice 0-10):
    – Fila: 7,5
    – Tyas: 6
    – de Jong: 7,5
    – Woods: 9
    – Schulz: 6
    – van Buuren: 9,5
    (ten půlbod k dokonalosti chybí Arminovi díky slabší první třetině)

výsledek hlasování celého autobusu (v počtech bodů):
    – Fila: 14
    – Tyas: 09
    – de Jong: 14
    – Woods: 12
    – Schulz: 07
    – van Buuren: 23
    (myslím, že tato anketa výborně reprezentuje většinový názor)

vrcholy jednotlivých setů:
    – Fila: FKN feat. Jahala – Why (Aly & Fila Remix)
    – Tyas: Stoneface & Terminal – Super Nature (Giuseppe Ottaviani Remix)
    – de Jong: Andain – Beautiful Things (Photon Project Remix)
    – Woods: Marcel Woods – Cherry Blossom + Marcel Woods – Advanced
    – Schulz: Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mash-Up)
    – van Buuren: Michael Dow – Ascent + pro mě osobně Encore v podobě The Anthem
    (nicméně Armin mezi 40. a 80. minutou byla komplet fantazie)

překvapení večera
    = U2 – Beautiful Day (Remix) v podání Marcela Woodse

zklamání večera
    = Markus Schulz (o důvodech je možné jen spekulovat)

zdravím všechny přátele
    + díky moc všem, kteří se zájezdu zúčastnili, protože i díky Vám jsme se do Holandska vůbec mohli vydat …
    + hlavní dík patří D@veovi, který prostě umí
    + a taky děkuji spolupařmenům, Tigimu a M.I.K.E.ovi (většinu času jsme strávili v první řadě na boku stage)

jinak tranceaddict už zkompletoval Armin van Buuren Live @ Pettelaarse Schans ‚s-Hertogenbosch 17-05-2007
    01. The Blizzard – Kalopsia (Original Intro Edit)
    02. Ilse DeLange – The Great Escape (Armin Van Buuren Remix)
    03. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Mix)
    04. Vast Vision – Summer Blush
    05. Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
    06. Armin Van Buuren – Rush Hour
    07. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic
    08. Michael Dow – Ascent
    09. Breakfast – The Sunlight (JPL Remix)
    10. Armin Van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush – This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
    11. Sean Tyas – Candida (Terk Dawn Remix)
    12. Thomas Bronzwaer – Resound
    13. Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)
    14. Nenes & Pascal Feliz – Platinum
    15. Octagen & M.I.D.O.R. – Activate
    16. O’Callaghan & Kearney – Exactly
    17. Sebastian Brandt – Technology
    18. CLS – Can You Feel It (Marcel Woods Remix)
    19. Armin Van Buuren – Communication Part 3 (Coldware Cold Remix)
    Encore:
    20. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – The Anthem (Original Mix – PvD Edit)
    21. Yahel – Voyage

a ještě pár poznámek:
    – je skutečně offtopic vyjadřovat se akci, pokud bych tam nebyl … DJe bych jen podle setů hodnotil odlišně
    – trošku pořád nerozumím tomu, proč bych jako měl k úžasnýmu zážitku potřebovat nějaký drogy?????
    – a hurá, konečně nemusím Alexxovi závidět černé tričko s logem Armada 😀

Gerlach
    Člen

mountainer: NZ…nejsem žádnej profík, ale když už jsem se odohodlal fotit tak snad to není tak strašné..ale sebe jsem z nich radši smazal 🙂 ale fakt mi štvou ty videa..byly fakt pěkný kdyby měly zvuk -((

mountainer
    Člen

Gerlach: super, díky za fotos :´-))

Hustey
    Člen

v pohode fotky : )

mountainer
    Člen

Gerlach: určitě určitě, uploaduj, čím víc fotek, tím líp 😀

Gerlach
    Člen

uff tak jsem konečně dočerpal síly ze čtvrtka. Nejdřív největší dík patří Daveovi za to, že se vůbec někam jelo a organizace byla parádní :´-)) cesta busem nám díky jeho filmotéce celkem fajn utíkala a takhle rád jsem se ještě na 2. díl Pána prstenů nekoukal jako v buse ráno cestou zpět 🙂 (to spal celej bus a na některé byl fakt príma pohled..obzvláště na Winnie jak opět spinakala na rameni své spolucestující :oD) Na místo jsme dorazili podle plánu a jak se tam těšíl tak jsem vlezl (jako i někteří spolucestující) na plac když se vše ještě připravovalo a neměl jsem tam nic co dělat no a bylo to tam takové lepší bez toho ohromného davu :oD Do akce bylo ještě času dosti tak se zájezd dal do konzumace domácích zásob pitiva..taky se dělaly společné foto..naštěstí jsme s Dukelákem moudře usoudili a schoval si do okolních křovisek trošku tej plzenečky na pozdější dobu (vzhledem k tomu jak obtížně se dalo vylézt ven natož vystát tu frontu u barů sqvělý nápad)..no a akce mohla začít…

Fila jak jsem od něj nevěděl co čekat tak mě moc moc mile překvapil a na rozjezd mě rozpálil jak to jen šlo. Jeho set se mi moc líbil a hrál dosti melodicky a to je něco pro mě.. 8/10

Sean Tyas taky jsem ho slyšel poprvé na živo a tak nějak jsem nevěděl co od něj čekat…nakonec ale fajn setík a pařilo se dál ve strhujícím rytmu… 7,5/10

Menno De Jong konečně na živo a vůbec mě nezklamal. Ještě do teď lituji, že jsme nebyl v Brně když tam byl -((-(( pro mě nej DJ večera … 9,5/10

Marcel Woods tak tady na tohodle chlapíka jsem šel okouknout naše zásoby plzně a neslyšel jsem ho…přišlo mi, že trošku necitlivě useknul Mennovi set :-! Pak jsem, ale celkem litoval, že tam nejsem když jsem slyšel jak to tam rozparádil… jen podle toho co jsem slyšel „od vody“ tak min. 7/10

Markus Schulz bohužel pro mě taky zklamání večera. hrál nemastně neslaně 6/10

Armin Van Buuren po Mennovi nej set večera.. první půlka mě celkem nudila, ale pak to rozjel v nevídaném rytmu a pařil jsem jako všichni ostatní co mi síly zbývaly. Podle toho jak tam lidi okolo reagovali tak je tam strašně populární..pač se mi aspoň 3 holaňdani ptali jestli ho mám rád a jestli ho poslocuhám..no byli z něj unešení.. 9/10

Co se týče akce tak celkově hoodně vysoko. I když to bylo zadara tak to překročilo některé zdejší halovky..zvuk byl sqvělej a docela jsem měl strach co na to moje uši na cestě zpět (no nemílil jsem se pač jsem tak 2 hod. moc neslyšel). Největší mínus bylo množství lidí ve stanu..fakt hrůza. Nohy jsem měl asi tak 4 zadupané total do trávy a od piva jsem byl politej min. 2x :-(:-( ale zas na druhou stranu mě dosti překvapilo jak byli všichni přátelští a nejvíc mě pobavilo když se mě jeden ptal odkud jsem a řekl jsem mu, že z Czech republic…tak se pak chytil až na Czechoslovakia :oD a taky mě dostala ta věková skladba..od 8 – 40let bo víc..to jsem fakt nečekal..největší košiška byla ta zde již zmiňová exotická kráska…vidět ji jak tancuje za Arminem v prostoru za stagíí měl jsme občas dilema na koho se koukat 😉 Jo a ještě mě pobavilo jak se fotil náš bus před vstupem jak na nás všichni koukali 😀 :´-)) Celkově akce za áčko…kdyby někdo chtěl tak mohu uploadnout fotos co jsem nafotil (je tam i společná fotka před vstupem a videa…ale ty nemaj zvuk pač foťák nemá rád moc hlasité prostředí)

fotky

videa

SkyWalker
    Účastník

mno mě ten zrovna asi nejvíc :-)zájímá ID 12. z Armina, hm asi možná novej Bronzwear? 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hustey: hele dave to měl fakt vymáklý.. každý dvě hodinky zastávka tak na 20minut, v buse prča. a jestli tě zajímá to, jak to já chápu, tak pak ano, dalo by se to provézt :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dexx: :oD:oD:oD:oD hele ty si tam fakt měl jet… nenapsal by si vůbec nic z toho, co si sem zatim napsal 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 240)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.