TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 350 (1.5. – Antwerpen – Belgie)

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 156)
  • Autor
    deivis
    Člen

Z Den Bosche je to co by kamenem dohodil a zbytek doběhl 🙂
    Sportem ku zdraví 🙂

benes
    Člen

opet dalsi good action a ja zase budu v praci.Me z toh jednou uz vomejousm19

M.i.k.e
    Člen

Dejv : jen tak pro zajimavost…proc je v cene zajezdu zpatecni jizdenka do Den Bosche??Co tam budem dělat?sm16sm16sm15

DjDkD@ve
    Člen

Takže sm0

Zájezd na ASOT 350 !!!

Místo a čas konání: Antverpy (přístaviště), Belgie, čtvrtek 1.5.2008, 14:00 – 22:00 h.

Vzdálenost z Prahy: 920 km, tedy cca 12 hodin jízdy průměrnou rychlostí 77 km/h (téměř výhradně samá dálnice).

Cena zájezdu je stanovena na 1.950,- Kč (zahrnuje zpáteční jízdenku do Antverp a základní pojištění do zahraničí na 2 dny)

Časový rozvrh:
    Odjezd z Prahy, z Hlavního nádraží, plánujeme 30.4. ve 23. hodin. Do Belgických Antverp přijedeme okolo 12. – 13. hodiny odpolední, kde zaparkujeme v bezprostřední blízkosti místa konání. V tuto chvíli začíná „volná zábava“ až do 22:30 (přesný čas upřesníme na místě), kdy se opět sejdeme u autobusu.
    Příjezd zpět do Prahy je odhadován na 11. – 12. hodinu v pátek.

Vystupující:
    Armin van Buuren, Markus Schulz, John O’Callaghan, Aly & Fila, M.I.K.E., Nic Chagall, Dj Shah

Závazné registrační objednávky posílejte na email: djdkdave@poslouchej.net
    Do předmětu emailu uveďte: ASOT 350
    Do těla emailu uveďte následující registrační údaje:
    jméno, příjmení, adresa (vč. PSČ), tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem), zdravotní pojištovna (např VZP, VoZP apod.)

Hustey
    Člen

je potom nejake pokracovani? prece jenom skoncit rozjetou akci v deset vecer nebo v kolik to konci, neni uplne idealni : )

Showman
    Člen

Katty: Taky jeduuuuuuuuu !!!!! sm15sm0sm4

tak já taky teda jedu, jak jede milan sm0

milan
    Člen

Se mnou taky počítejte…Dnes jsem si zařídil volnosm2

hoky
    Člen

katty: tak to su rád že se potkáme pokud mi to teda nepřekazí nějaká nepředvídatelná udalost nebo tak něco

Nevim
    Účastník

wow ja chi taky jet 🙁 a kdyz uz na prvni Trance akci tak na poradnou ( a nejvice me sere ze trance posloucham 4 roky a jeste jsem na zdane akci nebyl (nepocitam trepane diskosky)) na 95% 😀 jedu urcite sm3

tak to uz aby jsme zacali tedka kopat co sm15sm15

mountainer
    Člen

i kdybysme tam měli z Prahy prokopat metro, tak pojedeme sm11

Já myslím, že jo. Jinak by to tu David nepsal. ASOT mě hodně láká.

jee hoky..tak to se tam potkamesm4…teda jestli to vubeb budesm9

hoky
    Člen

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.